Vodeni svet je odličan film samo ga vi niste razumjeli.
Eh da je sve ovo bilo uloženo u novi Silent Hill kako je bilo planirano… Zauvek neprežaljena igra.
Jedan od filmova koje uvek mogu da gledam, non stop ga repriziraju po televizijama.
Zar nisu danas objavili neki Media Event koji će se desiti za par nedelja?
Junji Fucking Ito i Guillermo Del Toro… Goddamn. Svaki put se smorim i razočaran. Još sad kad je lik otkrio da te duh uvek prati…
evo ga
Koja bi ludnica bila, ovaj engine, ovi resursi za igru, glumce koje su doveli… Igretina bi bila. Taj demo je podigao sve na novi nivo, čak se vidi da je to bio uzor i za RE7 i gomilu drugih igara nakon toga. (horor igara) Velika šteta.
A za TLoU2, naaaaaaapokon više neke vesti. Čuvam 45 dolara na nalogu već 4-5 meseci i sve čekam da najave release date pa da dopunim i udarim preorder.
Sto znaci da nas cekaju cutsceneovi od sat vremena
Neće biti prvi put da između misija bude čitav film…
Gamespot - 9
IGN - 6.8
Easy Allies - 8
Gamesradar 3.5/5
Screenrant - 5/5
Eurogamer - recommended
Gamerevolution 5/5
Destructoid - 8
Techradar - 5/5
Pushsquare - 10
SixthAxis - 10
The Guardian 4/5
EGM - 10
Game Informer - 7
Digital Trends 7
Uh, zaboravio sam na ovo.
" Ako vam je tolerancija na proseravanje mala, Death Stranding će početi aktivno da vas nervira bukvalno od prve sekunde."
Ih koliko sam tavih opisa procitao pa na kraju tap 90-100
Da je igru napravio bilo ko osim Kojime, bile bi gore ocene, ovako samo zbog njega su veće. Tačno se vidi u recenzijama koje zaboli ko je Kojima da su oštrije prema igri. Recenzije koje počinju kao ljubavno pismo Kojimi ocene idu prema 10 i 9.
Jasno. Ja prvi mislim da Kojima nije zasluzio ta nebesa u koja ga uzdizu.
Al bas razmisljam juce, svejedno mi drago sto je dobio da napravi ovako otkacenu igru. Dobro je imati AAA igru koja odskace od proseka po prakticno svakom parametru, pa makar bila raspadnuta kreacija coveka kojem niko vise nema da kaze ‘ne moze’.
Otkacenu? Odskace u cemu? Treba ceniti genijalnost ali ne kroz neki simulator hodanja. Recenzenti se zale na jednolicnost, da je igra dosadna itd… Sta ces gore za jednu igru?