Death Stranding 2

2 Likes

Poceo sam da igram death stranding prvi deo jer kazu da nema smisla zbog price preskociti prvi deo. Ne znam zasto , vec 5h sam u igri i od toliko predstavljenih stvari meni je bitno samo kako da prenesem paket :smiley: Hocu samo main story da zavrsim kako bi igrao drugi deo, a sa druge strane kazu da je side quest bitan za totalni uzitak u igri.
Nikad nisam pomislio da bi upalio ovakvu igru, posto sam non stop u fazonu akcija, tuce i fps igre dok je ovo nesto skroz drugacije.

Upotpunjava, u neku ruku, čitavo iskustvo :grinning_face: Samo nastavi da raznosiš pakete svima bar dok ne napune petu zvezdicu (ne moraju petu do kraja)… exoskeletoni i ostali apgrejdi koji se dobijaju će ti stvarno biti korisni za ludačke planine kasnije.
Šta više, meni baš čudno što se takve stvari kriju iza tih zvezdica.

Ja samo pratim story, primim paket, odnesem sa tacke a na tacku b i to je to. Za zvezdice, skontao sam da na kraju kad donesem imam 3 ili 4, ni jednom do sad nisam pao da ostetim paket. Za upgrade, gde se radi i sta treba ne znam. Takodje imaju one stvari dal kao doniras ili dajes u bazu ( ako se tako zove ) ne znam sta znaci niti dal ih gubim zauvek. Trenutno pre nego sto krenem uvek sam natovaren 50kg , plus sto nosim merdevine i kanap za neke nezgodne predele.
Ono sto mi se bas svidja, ako neko postavi merdevine ili kanap i tako ostavi, mozes da koristis, top stvar. Ne znam sta mi se svidja kod ove igre sad, al jedno je sigurno da nesto ima.

Ne znam zasto al nekad ova igra zna toliko da te uvuce,duge distance setanja i prepreke. Sinoc sam pesacio istu rutu do 2h ujutru 2x , jer pre dolaska na cilj upao sam u nenormalno okruzenje puno BTa i bilo je nemoguce da se izvucem :smiley:

4 Likes

Igra je odlična, priča je naravno dojaja, kao i u prvom delu, ali ne znam da li je do mene nešto ili mi se čini da je sam proces dostave dosta jednostavniji nego u prvom delu, evo me na 7. epizodi i do sada se još ni jednom nisam pomučio sa dostavom, maltene svuda je moglo da se priđe i sa vozilom, ne znam da li sam dve-tri dostave peške odradio.

U sećanju mi je ostalo da je u prvom delu bilo dosta više misija u kojim sam zapravo morao da razmišljam, tražim alternativne rute, menjam equipment…

5 Likes

Ja igram prvi deo i pricam o njemu :slightly_smiling_face: Da, priprema za misiju mi se svidja jer imas da nosis stvari koje su ti potrebne, plus pregled terena.

2 Likes

Sad si brt iskusniji postar. Visi samostalni dostavljas.

5 Likes

Probaj da mu zumiraš na medjunožje, ako si idalje u prvom delu :face_with_tongue:

Inače ova deformacija facijalnih mišića >

1 Like

Zasto bi to radio, svasta

1 Like

Koliko je Death Stranding 2 sadrzajna igra, uh…samo me trpa informacijama, samo sipa…predznanje iz prvog dela mi je pomoglo da se lakse prilagodim i trudim se da ne radim samo main ordere. Uhvatim sebe kako minutima citam razne tips u corpus knjizi. Remek delo od igre!

3 Likes

Jao, ja bih bas voleo da me “uhvati”, ali ni prvi nisam mogao da svarim. Videcemo, bacam se cim zavrsim Stellar Blade.

Znaci nenormalno dobro.

1 Like

Malo mi je Kojima samo pervert :sweat_smile:
Baš je opsednut sa snimanjem poznatih faca holivuda. Evo na X-u trenutno opseda Karol Sturku iz Pluribusa… glavu dajem da će žena biti neki tajni agent u njegovoj ‘novoj špijunaži’.

1 Like

Ma isfrustrirani reziser, dzevdzi u gejming industriji a zapravo bi u holivud. Samo ne znam jel svestan da nije dovoljno dobar da napravi pravi film pa se zato ne mrda, ili ga zaista ne interesuje da predje.

On ima dobre ideje i sjajnu mastu, al dijaloge klinicki nije u stanju da napise – cut-scene u Death Strandingu (prvom) su ubedljivo najgori deo igre. Sreca te Reedus glumi prakticno nemog lika pa ne mora puno da prica, ostali glumci verovatno plakali u trejleru kakve besmislice morali da drve unedogled.

7 Likes

Jbg… jeste čudak veliki.
Ali industrija ga idalje ceni i gura zbog vizionarskog filmskog pristupa u gejmingu i edgy marketinga Playstation-a da je “konzola za adolescente” jer jelte imaju Metal Gear Solid, jednu od prvih igara sa tako ozbiljnom tematikom.

Da nije on, možda bi neko drugi. Sve je svakako išlo i kretalo se u tom pravcu.

DS je avantgard i eksperiment :grinning_face: (prikriven asimetrični multiplayer). Nisam nešto puno razmišljao o dijalozima ali u ovom trenutku bi mi bilo čudno da slušam i gledam neko njegovo delo koje nije “čudno”, na neki način.

Mada ne bih voleo da postane karikatura sebe i one trick pony. Od novog horor naslova očekujem nešto inovativnije.

1 Like

Ne samo sto je reziser upitnih kvaliteta, nego su mu i igre, za moj ukus, prakticno neigrive. MGS nisam mogao da svarim, cak ni ovaj novi remaster, a Death Stranding jedva da ima neki gameplay.

Sve neki “eksperimenti”, “lude ideje”, a gameplay nikakav.

S druge strane, ideje stvarno jesu otkacene i volim sto je tu u gaming industriji da malo pomera standarde i unosi inovativnost, koje je, zaista, apsolutno nedovoljno i premalo. Svi se stisli da muzu fransize, igre lice kao jaje jajetu, malo samo na indie sceni ima zanimljivih ideja.

2 Likes

I beg to differ. MGSV i dan danas posle čak 10 godina ima jednu od najboljih gameplay mehanika ikada.

1 Like

“Umetnik” nivoa ovih sto se poseru na platno i onda se skupe mentoli i tome tapsu.. :grin:

2 Likes

ironicno da jedna njegova igra gde se svi slazu za odlican gameplay, jedva da ima pricu. :laughing:

2 Likes

Nije ironicno nego realno.. kao sto rekoh.. govno na platnu. Samo je svima glupo da kazu istinu nego se svi pravimo da je lepo.