Death Stranding 2

ali da se razumemo, meni se gameplay u Death Strading svideo! Sve tako eksperimentalan. Cak je i zaplet zanimljiv, samo njemu treba oduzeti pisacu masinu :laughing:

1 Like

Gameplay je dosta bolji u prvom delu jer je sve novitet i osećaÅ” težinu. U drugom delu postaje trivijalnije jer samo Å”to ti avion ne daju da razneseÅ” poÅ”iljke, dok je priča dosta dostaaaa bolja, zbog čega je i nominovana za GOTY i ima generalno visoku ocenu.

3 Likes

Prica je imala potencijal.. scene i gluma glupo do bola. Suvise mnogo simulacije hodanja…

Sve u svemu smaranje.

1 Like

say no more!

1 Like

Meni je lore u Death Stranding kecu isto super. Sjećam se da sam znao da zavrÅ”im čitajući o dinosaurusima i mamutima i drugim izumrlim vrstama samo zato Å”to su vezane u Death Standing lore.

I sviđala mi se igra iz perspektive gameplaya isto. Tu me malo gejmeri nerviraju, jer uvijek kukaju kako su sve igre iste i onda kad lik ovako iskoči iz tog AAA Å”ablona i počne da eksperimentiÅ”e, onda opet ne valja. To mi je dokaz da gejmeri zapravo ne žele nove ideje. Oni hoće jedno te isto, veoma poznato.

Ista je stvar sa nekim drugim igrama poput Hellblade, o umjetničkim indijima neću ni da pričam.

Inače, nije mi DS neki GOTY materijal, nisam je toliko volio, ali sviđa mi se igra generalno tako da olaniram u nekom momentu DS2 da odigram.

3 Likes

Nece ti to skoro na Gamepass :grinning_face:

Nemam Game Pass svakako sada. :slightly_smiling_face:

Meni katastrofa, al o ukusima ne vredi raspravljati. Sve nekako kruto, protivnici kokosi bez glave, iako je MGS jedan od rodonacelnika stealth zanra, oduvek mi je bila uzasna ta njihova polu-arkadna mehanika. A presao sam vise od polovine MGSV. Probao malo i novi Snake Eater, nadao se da ce me makar remasterovana grafika ā€œkupitiā€, jako sa zeleo da mi se svidi - ne vredi.

Death Stranding, sta je uopste mehanika - balansiranje loada tako da se ne okliznes? Izes igru… Ok, ima malo nesto i pucanja.

2 Likes

Samo se ovakve isporuke racunaju

1 Like

Taman imas preporuku za Bex kad ti padne cicVu :flexed_biceps::flexed_biceps:

6 Likes

Death Stranding 2 je ozbiljna nauka od igre. Kako su ovo uklopili u ovakav paket kapa dole. Gameplay je toliko raskosan i above avarege da svako ko kaze walkind simulator nema blage veze. Gazim 53.sat i igra na momente briljira. Radim cak i standard orderse koji su treci po kategoriji nakon main i sub ordera. Imacu ja ovde 120 sati najmanje.

Kažu oni Å”to nisu igrali, meni lično odlična igra…

Muzika je isto jako dobra, pored ostalog naravno.

1 Like

Kao sto neko rece igra je mnogo laksa nego prvi deo. Ja sam dosta eskperimentisao sa gameplayem, hteo sam da uradim svaki task u VR misiji, da probam svako oruzje i item u njima, da se oprobam protiv svakog protivnika itd i kada veÅ”tine iz treninga primenim u igri postajem smrtonosna maÅ”ina. Kada naiđe quest gde trebam iz nekog enemy base-a da ukradem nesto i taj item isporucim na drugi adresu, guÅ”t mi je da to odradim potpuno stealth i neprimecen, i onda dobijem dadatne bonus poene za S rank. Moram reci da sam dosta radio standard ordere i tu dobio najbolju opremu. Najbolje iteme za ranac i vozilo, elektricne rukavice, boost skeletoni lvl 2,3…itd. Utisak je da imam previse dobru opremu za ovu fazu igre. :grinning_face:

Ono sto mi smeta je da nisam nijednu konstrukciju (probne ne racunam) napravio. Tu komponentu igre nisam istrazio jer me igra (za sada) ne tera da to radim. Imam brdo materijala a potrebe za izgradnjom gotovo nepostojece jer koristim konstrukcije drugih igraca. Toga nije bilo u prvom delu igre gde sam morao graditi puteve, mostove, zip linese itd. DHV Magelalan nije vise sposoban da mi reciklira materijale jer sam sve popunio do vrha. Sada gomilam u private locker. Stvarno ocekujem na me igra u nekom momentu natera da gradim nesto.

Neće :grinning_face:

2 Likes

Jel si bar potpisao da je to Å”to je izgrađeno mimo tebe po svim standardima i propisima ?

1 Like
1 Like

hahahahaha to mi je palo na pamet :rofl:

1 Like