Ja sam celofan skinuo sa keca ali sam brzo vratio disk unutra. Mozda samo nije leglo tada ![]()
A celofan nisi vratio?
Mislim da je skinuo celofan da bi stavio disk u celofan, tj unutar celofana, kontam da je bio pažljiv pa samo sa gornje ili donje strane otvorio celofan pa ubacio disk i onda zatvorio celofan.
Sada kontam da mu stoji disk sa celofanom pored kutije na polici
Kec je bio predobar. Igra nije nikakav walking sim, to je teška nebuloza. Uvrnuta Kojima priča, gameplay je totalno drugačiji u moru dosadnih igara. Prelazak iz tačke A u B je ovde pravi gameplay u sav micromagment itema koji su ti na raspolaganju. Ako samo izletiš, bez bilo kakvog planiranja, nećeš se dobro provesti. Plus taj social building momenat je nešto nesvakidašnje, pravi gem. Ja sam prvi deo obrnuo dva puta, kada je izašao i posle DC na petici, vreme leti uz ovu igru.
Što se collector-a tiče tu je malo slabija priča u odnosu na prvi deo. Nema steelbook-a pošto je digital download plus je life size BB daleko bolja figura. ![]()
Hmm za koji region je digital download igre?
Vidim PEGI rejting, tako da ako je evropa baš bezveze.
EU. Svi collectori koje kupiš zvanično preko bilo koje prodavnice su EU. Teško ćeš u Evropi uzeti US izdanje.
Bezveze, tako sam i mislio.
Jbg tako je kako je. Meni je ok, ja svakako šibam UK nalog zbog fizičkih kopija i DLC-a. ![]()
Naravno da nije, drugi deo još manje.
Kao sto i dim izlazi iz Xbox Series X
Interesantna stvar je da ovakav naslov i vest idu u prilog i Sonyju ![]()
“Igra koja lomi konzolu svojom grafikom” je baš bait
Igrajte zimi kad je hladno ![]()
Kažu da se dešava kada odeš na mapu – to zvuči ko neki propust, rešiće valjda.
Inače meni se prvi DS jako svideo, uprkos kojiminim režiserskim izlivima. On je po meni samo osrednji storyteller, više trpim njegove dvosatne cut-scene nego što uživam u priči. Samo hodanje mi nije smetalo uopšte, baš je bilo zen. Najviše vremena sam proveo gradeći autoput.
Al sam svejedno srećan što uopšte postoji neko ko može da pravi ovako duboko weird svetove sa AAA budžetom. Daj što više ovakvih igara, gde ne znaš šta će sledeće da se desi, nego još jedan mediokritetni asscreed.
Tako da, što se mene tiče, samo napred kojima, iako te jedva podnosim. ![]()
Dok pikam igre, volim uporedno da gledam i kako neko na YT igra… ali problem sa ovom igrom je što ima toliko copyright-a da je retko ko i igra ![]()
Skroz random, ali mnogo mi krivo što John Wolfe ne igra ovako. Obožavam da gledam bilo šta što taj čovek igra jer se baš uživi u igre. Prati još neko John-a?
Jel realno da gledas kako drugi likovi igraju igre, stvarno ovom svetu treba reset
Buraz, hands down, prejak si troll.
Pitao bih da li u slobodno vreme gledaš neke podcaste ili dokumentarce, ali verovatno nemaš vremena od LoL-a ![]()
Ja ne znam ni sta je lol, ima 45 godina i dvoje dece, pitacu sina ![]()
LoL je free-to-play igra koja podstakla toksične monetizacione modele, ugušila inovaciju i taktički stvorila zavisnost kod nekih igrača… sve što bi trebalo da znaš.
Elem, moja poenta je da se nalaziš na sajtu gejmera i da šejmovanje istih, za raznorazna interesovanja u sferi gejmina za koje tebe žena/prijatelji/kolege mogu da šejmuju, nije lepo. ![]()