Pored toga što jeste jedna od najlepših, ako ne i najlepša, baš sam impresioniran kako se sve učita za MANJE OD SEKUNDE! ![]()
Loading screen će stvarno postati prošlost za Sonyjeve First/Second Party igre…
Kako je ovoo realno?
Pored toga što jeste jedna od najlepših, ako ne i najlepša, baš sam impresioniran kako se sve učita za MANJE OD SEKUNDE! ![]()
Loading screen će stvarno postati prošlost za Sonyjeve First/Second Party igre…
Ima neko Death Stranding directors cut nalog da probam ovu igru?
Do juče je bila na akciji -50% na Xbox store-u, 410 lira
Sad je u kesu. Moze da priusti i full price.
Ali bukvalno ako trepneš… propustio si.
Forbidden West na PS5 jeste doduše bilo 3-5sec, ali ovo je prešlo igricu (lol) ![]()
Totalna nebuloza i totalno nebitno, ucitavanje, naravno da je brzo kad je svet prazan. Dosadna igra kao i prvi deo. Sto ne izbaci metal gir, nego ove nebuloze.
Pa ako ti je igra dosadna, nema bega od toga… dosadna ti je. Mišljenja su vrlo podeljena oko gameplay-a i priče. Ali takodje, nema bega ni od toga da igru već nazivaju tehničkim remek-delom ove generacije, kao najistaknutijim izdanjem za PS5 konzolu.
Sasvim moguće da će čak biti i Kilijev GOTY s obzirom da je prva ekskluziva sa ocenom OC/MC 90 ![]()
Decima je najbolji engine koji trenutno postoji, dokazano u više igara…
Svaka čast kako izgleda Senua 2, ali ono je totalno linearna kratka igra u 30fpsa na SXu, DS2 radi u 60 bez ikakvih problema na base ps5 i izgleda čak i lepše, a open world.
Horizon FW isto.
Mene samo interesuje koliko je ljudi ovde odigralo prvi deo?
Ovo je ka Vizelj, cool su, al niko ih ne slusa😀
Ono planiram ali nikako vremena da uhvatim da igram
Odigrao, presao, skoro uzeo platinu. Lepa igra, konfuzna prica, tjt ![]()
Ja sam završio igru…
To što je tebi dosadna na znači da je i drugima.
Ti inače prihvataš samo svoj sud, šta tebi valja to je dobro i obrnuto.
Uopste nije tako, igra je objektivno dosadna. Kad kazu u recnziji prvi 30h je sporo, al poslednjih 10h je top, ma vazi ![]()
Ja sam obrnuo prvi deo i meni je igra fenomenalna. Ali dobro, ja sam fan A24 filmova, pa mi ova igra legla kao budali šamar.
Nisam presao. Ponelo me lozenje. Ali je doliko dosadno i depresivno da je pletenje vunenih carapa ozbiljno uzivanje i ekstrenbi sport u poredjenju sa ovom igrom.
Jedino sto mi se na kraju svidelo ne muzika.
Muziku slusam i sada ![]()
Ja sam uzivao u kecu. Presao sam igru i imao preko 80 sati. Kao covek iz građevinke delatnosti uzivao sam da gradim puteve, mostove itd. Nevetovatna reljefna podrucja sa planinama, šumama, rekama su mi ostavili izuzean utisak. Igracu dvojku svakako za za par meseci.
Odigrao jesam i to najviše me interesovala zato što su je hejtali da je walking simulator. Meni je dobra bila.
Jeste ono ima tih dosadnjikavih dionica, pogotovo ako puno radiš side misije, tipa možeš da dostavljaš pakete 10 sati a možeš 50 ako te volja.
Ali igra ima puno više od toga. Imaš neke chaptere koji su kao neki stealth shooteri po rovovima gdje s šunjaš sa puškama, imaš super boss fajtove, priča je mindfuck itd.
Ali definitivno nije za širu publiku, nešto kao Hellblade, isto puno hejtera ima.
Ovaj drugi dio mi je ironično da je kao takav dobio dobre ocjene. Evo gore on slikica kaže da je anti-mejnstrim ali guraju je sad upravo u menjstrim tim recenzijama.
Ja igrao Metal Gear Solid V pre dve godine i video onaj ludi početak igre i bio oduvan kako je dobro do mere da sam odmah uzeo Death Sranding na disku da odigram. Disk i dalje stoji u celofanu, ali moraću i ja da vidim kako će da mi legne igra pre nego što kročim u drugi deo. Ali grafički izgleda brutalno ovaj drugi deo, jes da su uglavnom planine, brda i praznjikava mapa pa nema šta da baca refleksiju na sve strane (kao grad, zgrade, prozori, kola itd) pa su te resurse mogli da presade u druge stvari ali deluje top.
Doćiće i to na red ![]()