Death Stranding 2

3 Likes

4 Likes

'Leb ti poljubim, pa ovo bolje od DS1 :grinning_face:

3 Likes
3 Likes

Sviđa mi se sve što sam video, jedva čekam da počnem igru…

1 Like

Surprise surprise.

2 Likes

Sad vidim, 10$ više ako želite da igrate 48h ranije… zašto je sve postalo ovakav kancerogeno :expressionless_face:

Najjeftini cash grab ikadaa.

2 Likes

Da li je to 10 dolara za early access ili je ucena da ako ne platis 10 dolara dobijes late access??
Malo filozofiranja u sitne sate…

1 Like

Ma ova doplata bi jedino bila validna da se igra sad otključa, a ostalim igračima za Božić…

Ovu praksu uglavnom imaju veće kompanije za igre za koje se zna da mogu prodati i vazduh oko igre. Praktično biznis model na koji niko ne bi trebalo da naseda.

Ma teški nonsense, lagano se čeka četvrtak, neće pobeći…

Kupio sam par puta taj early access ali samo zato što je biouključen budući story DLC.

Poslednji put sam bas takav early access kupio , Indiana Jones cini mi se ..

1 Like

2 Likes

Gledao sam gameplay malo iako nemam pojma o cemu se radi u igri,dosta ljudi kazu kako smara ta setnja i to sve , medjutim jednu stvar koju sam video je ujedno i najlepsa u video igricama. To je na samom pocetku scena

1 Like

Walking simulator;)

1 Like

kod Senue da ne izvadis mac par puta, mogao bi je isto nazvati kao walking simulator. Zapravo ona to i jeste samo sa razlicitom pricom u odnosu na DS :rofl:

1 Like

Obe igre su fazon journey, not destination…
Samo što je ovog puta Metal Gear Solid malo više umešan u DS2, kako recenzije kažu.

1 Like

Odigrao na brzaka samo uvodni deo pre posla, ovo je trenutno možda i najlepša igra ove generacije, slika je performance mode sa PS5 Pro:

4 Likes

Likovi izgledaju bolje nego u GTA6

5 Likes