Uopste nisam iznenadjen, original mi je jedna od omiljenih igara ikada. Dovoljno je reci da sam je presao 10+ puta
Nije moja Å”oljica Äaja, tako da Äu se strpeti dok ne doÄe u EA Play.
Ja npr, nisam rekao bih generalno fan horora. Silent Hill, Rezivle, nisu opste za mene niti mi se igra. Sa druge strane, Dead Space obozavam, Calisto mi je predobra igra, Dead Island, Dying Light isto obozavam.
Ja volim horor igre, ali Dead Space mi neŔto nije legao u ono vreme, taman sada da mu dam drugu Ŕansu
Ja nisam presao jer mi je bio tezak, hah.
Ne znam zasto bi ocene nekoga iznenadile, jedna od najboljih sf horor igara, e sad jedino je mogao da fejluje po nekim remaster tehnickim kriterijumima sto se ocito nije desilo.
Ali, znate, ipak je deja vu⦠ko ce opetā¦
Jao, možda me FOMO natera da uzmem
Jel ima iko na belom svetu i internetu informaciju da li postoji performance mode na Series S???
Lik iz digital foundryja je potvrdio na twitteru da nema nikakvih grafiÄkih opcija na S.
Oces reci da nema 60 fps mode? Ja iskreno ocekujem da ce imati
Brt budi sreÄan Å”to Äe je uopÅ”te imati na Series S. Kakav tvoj 60fps možda Äe ga biti ali ne verujem da Äe ga Å”ibnuti odmah. A i vreme je da pro igraÄ kao Å”to si ti odradi jedan upgrade na Series X
Da, samo 30fps. Nije mi jasno samo kako nije moglo makar 720p 60fps s obzirom da je tako veÄ u viÅ”e igara.
Zamisli te lepote od 720p razvuÄeno na 4k tv-u od 55". PRELJEPO
Pokusavam da nadjem tu objavu ali nema. I dalje se nadam da ce biti znacajno bolje optimizovano nego Calisto. Ja ipak verujem u 60 fps mode
Bolje da bude 30fps nego da igram u 768p rezoluciji⦠Ja u 30 igram i Elden i preÅ”ao Guardianse iako ima performance mod u obe igre. Na 30fps se vrlo lako navikne posle 10-15 min igranja ali na nisku rezoluciju se ne navikneÅ” ni posle 10h igranjaā¦
Jos je to nezvanicno. Sacekajmo release.
IgraÄu ga samo ako doÄe na GP. Igra je odliÄna, drugi deo mi je jedna od najjaÄih igara ikad, al ipak sam celu tu avanturu veÄ proživeo. Eto možda jedino da se oslonim na svoju faliÄnu memoriju, pa da se nadam kako Äe da mi bude ko novo jer sam sve zaboravio.
Ni grafika nije neÅ”to na dupe da padneÅ”, pa da mi to bude glavni razlog. OdliÄno izgleda, al ovako sa slika mi Äak Callisto deluje naprednije.
Da se razumemo, neÄu se žaliti ako vremenom dospe na GP.
Ja sam izgleda jedini ovde koji nije igrao DS serijal
I meni deluje da je Callisto napredniji vizuelno. Igra je skinuta pa Äu da isprobam Äim bude moglo.