I ja sam bas daleko stigao, al igri bre nema kraja! Kako koji achievement dobijem, pogledam koliki procenat ljudi je dotle stiglo – tacno vidis kako kampanja odmice, ljudi prestaju da igraju. Sad sam vec u samom vrhu, samo nas je oko 8% ostalo.
Kako ti se cini igra sada?
I ja planiram da igram dvojku. Razlog je glup a to je zato sto glavni lik je badass…
Opusteno, i ja sam zato poceo prvi put, a i volim tu tematiku sa andjelima i demonima. Mada i War iz prvog dela je profi lik.
Igra je u sustini odlicna. Vide joj se godine, al ima solidnu, pitku osnovu – prijatno za traversal i borbu, lepa chunky grafika, veliki zanimljivi dungeoni za resavanje, plus svako toliko dobijes neki nov power koji omogucava pristup novim predelima.
Malo su se zeznuli s dodatkom loota, al nije toliki problem koliko mi se cinilo kad je igra originalno izasla. Dokle god novi ajtem ima vise zelenih nego crvenih brojeva, tesko da ces se ukopati.
Paradoksalno, mislim da je igra preduga. Siguran sam da tamo negde kad dodjes do zemlje (koja, uzgred, bas ruzno izgleda), puno ljudi bude prezasiceno i odustane. Nekako sam pregurao taj hump (i meni se odustajalo, iskreno, al bilo prevruce da upalim Dad of Boy). Sledeci svet je opet krasan i primamljiv, al moram priznati da sam i ja tu zasad stao.
A da, zemlja mi je bas ocajna i bez inspiracije tu. Pogotovo zato sto nosi ono cudo kao da igram third person shooter. To me je bas smorilo, ali posle toga opet biva ok. Bogu hvala pa je samo taj deo na zemlji jer mi se bas nije svideo. Tako da znas da je mozda zbog toga samo, tj da je taj nivo u pitanju pa si se malo smorio.
To ti je Legend Of Zelda in a nutshell.
@n00dle kako si mogao da stanes, pa na zemlji je najzanimljivije. Uzmes pusku i udri po nemanima do besvesti. Meni je taj deo bio toliko opustajuci da sam proleteo kroz njega posle one gadosti od land of the dead.
Ostalo ti je posle zemlje bas malo da zavrsis igru, necu da pisem spojlere, ali sigurno si na 2/3 ako i ne 3/4 igre.
Jedva cekam 3-ci deo prva dva sam overio sa zadovljstvom i prvi mi je bio daleko bolji.
Ma preso zemlju, nego me toliko smorila da sam malo iza stao. Sad me God of War okupira, al Darksiders nigde ne ide. Da je prica zanimljivija mozda bih i zavrsio pre Gow-a, al kad me ne drzi uopste.
Zivo me zanima dal ce ovakva igra imati prodju u 2018-oj.
Igranje dvojke proteklih nedelja je bilo bas relaksirajuce, al sve vreme sam se osecao ko da sam teleportovan jednu gaming generaciju unazad.
Nadam se da su trojku modernizovali taman toliko da prevazidje preteran retro feel.
Pa ima svoju neku manju bazu igraca, ocenu kontam da ce da dobije 7.5 i igrace je ljudi koji su igrali prva dva dela. Ovako sumnjam da ce veliki broj ljudi da je uzima sa danasnjim standardima i naprzenim klincima na fps i grafiku. Ja cu da je igram cim budem imao prilike i da uzivam svakako.
Za mene je ovo day 1, jer moj avatar.
Evo da te obradujem
Popust na sve njihove igre, ceo serijal za 5$, vala uzimam, pa kad odigram odigram.
imam vec na steamu obicne i remasterizovane, imam remasterizovane i za ps4.
Uh, svidja mi se!
Gledajuci sad sve ove nove trejlere, razmisljam kako mozda nisu trebali onaj prvi ni da izbace – samo su nam stvorili prvi low-budget utisak.
Govorim samo za sebe, al sve potonje klipove sam doziveo ko damage control.
Svidja mi se voice acting Inace gledao sam na njihovom sajtu da ce Fury da ima vise “formi” sa razlicitim skinovima, i svaka forma ce da ima svoju neku verziju oruzja i drugacije combo-e i tako ce imati pristup odredjenim delovima mape, kao sto je ona forma Flame gde joj je kosa vatrena i moze da koraca kroz lavu i i nosi vatrenu verziju biceva i sl. I izgleda da vise naginju Darksiders 1 igri nego drugom delu i da je moguce da nece biti loot sistem iz drugog dela gde dobijamo razne verzije armora i oruzja sto ne bih voleo da se desi, jer meni je odgovarao loot sistem iz dvojke i onaj sacrafice oruzja gde pravimo svoje oruzje po zelji (donekle).
Dupla kosa (scythe) i ledena capina od sneznog undead kralja. Dva puta light attack i jednom heavy i trava ne raste ni u jednoj dimenziji
Haha, i nagruvas critical chance, health i wrath on critical i ne menjas oruzje do kraja igre.