Darksiders 2 Game Breaking bug!

Cisto da upozorim sve koji igraju ili planiraju da igraju Darksiders 2. Izgleda da igra ima bug koji ako vam se desi, ne mozete nastaviti dalje da igrate. Ne desava se uvek, ali moze da se desi, kao npr. meni, i unisti vam 14 sati igranja, i moracete ispocetka da krenete. Naravno postoji preventiva za ovo, pa reko da podelim sa vama, i naravno vec se radi na update-u koji ovo popravlja. Objasnjenje koje sledi, ce vam pomoci da izbegnete bug ali naravno sadrzi manje spoilere, tako da ako bas nista necete da znate o igri, nemojte da citate dalje

Nakon sto zavrsite prvi svet, krenuce animacija, i posle cete se naci u drugom svetu i krenuce konverzacija sa Ostegothom koji vas ceka na pocetku drugog sveta. Ni u kom slucaju nemojte da prekinete razgovor pritiskom na B dugme. popricajte s njim, selektujte sve topice koje vam igra nudi, i kad zavrsite razgovor, trebalo bi da dobijete main quest Lord Of The Bones. ukoliko ga dobijete, izbegli ste bug. ukoliko ne, u istom ste s ranju kao i ja. Mozete da tumarate po celom svetu i nista se nece desiti vezano za progres igre, mozete cak i otici tamo gde treba ali potrebna animacija nece krenuti.

Citajuci forum, dosta ljudi je prijavilo ovaj bug ali sve su to generalno igraci koji igraju igru na PC-ju i bug se desio usled crash-a igre u desktop. meni se to desilo na Xbox-u, i sad mi ne preoostaje nista drugo, nego ili da cekam patch, ili da krenem ispocetka :frowning:

Toliko sugavih igara izadje za godinu dana i nemaju problem, cekas neku igru dve godine, i eto ti, just my luck

Hvala batice, nadam se da se necu zeznuti kao ti :slight_smile:

Znaci, ne mogu da verujem!!! Kao i prvi deo sa onim macem… :headbang:

Ja sam ovo izgleda izbegao…nego mene nesto drugo zanima…

Akirise, sto bre prekide razgovor pritiskom na B? :smiley: xD

Ja sve te scene koje mogu da prekinem prekidam. To mi je totalno gubljenje vremena.

ma slucajno sam pritisnuo, ne znam ni sam, nikad ne prekidam, pogotovo ne u Darksidersima

ja sam sinoc bio na tom mestu. oblio me hladan znoj kad sam skapirao sta je moglo da se se dogodi da sam bio “nestrpljiviji”. :slight_smile:

Hvala na obavestenju i ako ne prekidam razgovore :smiley:
Vidio sam da neko na PC ima problema, zaglavi se u City od Dead, posle Wailing Host bossa, i vrate se do tree of death gde bi trebao biti teleport, ali ga nema… nije tako svima, ali se desava…
Usput igra li ko ovo na apocalyptic, ja sam probao, ali sam se opucao na bossove, jer na tastaturi je previse komplikovano za neke stvari, ovo je ipak igra za joy…

Losa sreca. Secam se, bio je isto tako game-breaking bug u onom cell-shaded princu od persije, gde si blizu kraja morao da obavis sekvencu skokova bez greske. Tako nesto. Uh sto sam se preznojao dok to nisam presao.

Inace ne preskacem dijaloge u igrama, tako da me verovatno ne bi potkacila tragedija. Uostalom, sad sam na moru – nadam se da ce me sacekati disk na vratima i patch online, kad se vratim iduce srede…

Ne znam zasto neke igre i dan danas imaju samo jedan save slot. Jednostavno, nikad ne znas da li ce se save snimiti kako treba, ili da ce se pojaviti gadan bug koji je lako reprodukovati… Po meni je to nedopustivo.

naletio sam na ovo na Gamefaqs forumu:

I’ve done this and it fixed my corrupted save. If your save corrupts go to Save Game Utility.

Each Save Slot has TWO saves that the game alternates between. Because of this MOST

of the time when a save corrupts it only corrupts the newest save. Simply Delete the

corrupted save and the game will load off of the other save and it will create a new second

save the next time you save. If you get VERY unlucky and BOTH of the saves are corrupted

then you just have to start over.

sve to pije vode, ako znas o cemu se radi. npr, evo ja sam sad napisao da postoji bug, dodjes do tog deal, ako baguje, obrises save, ucitas, pa mozda nece bagovati ovaj put. a kad bauljas po svetu tri sata zato sto ne znas o cemu se radi, dzaba…

Evo imam i ja problem.

Spark Of Life kvest u Forge Lands…

Pred kraj dungeon-a treba unistiti zute kristale da bi se most spustio. Ja ih unistim ali most i dalje stoji u vazduhu…ne mogu da zavrsim kvest.

Help? xD

evo malo prosvrljao po netu. ja licno nisam imao taj problem, ali sta da tia kazem, bad news, jos jedan bug. nisi jedini.

Mozda nije sve izgubljeno, pogledaj ovaj walkthrough mozda nesto nisi uradio kako treba:

meni se isto desilo ali ja sam skinuo sa rapidserbie darksiders 2 limited edition,isto zauzima kao pravi darksiders a limited edition kako to?

Koliko znam taj Limited Edition je bio pre-order sa kojim se dobijao DLC voucher.

pa jel bolje da njega skinem opet i kakav je taj dlc ako znas slucajno?

Nije izašao DLC, uz limited se dobije kod sa kojim ga skineš kad izađe.

Izasli su komplet svi dlcovi za DS2. Samo sto vecina jos uvek ne rade, zato sto nije izasao adekvatan TU koji donosi achievemente

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

ja sam skinuo opet sa rapidserbie sa rapidgator linkova(mnogo su spori ali bolje nema)limted editioni i akirise reci mi kad dobijem taj kod da skinem dlc ja moram da imam live ali ja imam rgh znaci ne mogu da ih skinem?

i sta zapravo predstavlja taj dlc u bilo kojoj igri pa i u ovoj?