Prvo, nemoj da double postuješ. Drugo, ti taj kod za DLC dobiješ SAMO UZ ORIGINAL, tako da to ne treba da te brine.
DLC - downloadable content - dodatak za igru.
A ako imas RGH, pojavice se valjda dlc i za rgh pa ces moci komotno da igras.
Ovo je kompletna lista svih DLC-ova i dodataka
Darksiders II - Angel of Death
Darksiders II - Argul’s Tomb
Darksiders II - Collectors Edition
Darksiders II - Crucible Pass
Darksiders II - Dark Talons
Darksiders II - Deadly Despair
Darksiders II - Death Rides Pack
Darksiders II - Fletchers Crow Hammer
Darksiders II - Mace Maximus
Darksiders II - Makers Armor
Darksiders II - Mortis
Darksiders II - Rusanov’s Axe
Darksiders II - Shadow of Death Pack
Darksiders II - Skeletal Axe of Rending
Darksiders II - The Abyssal Forge
Darksiders II - The Demon Lord Belial
Darksiders II - Van Der Schmash
Sve sam ja to vec skinuo, posto se sve nalazi vec na disku samo je zakljucano. naravno da postoji alat za otkljucavanje on-disc DLC-ova, pa su ljudi vec otkljucali. E sad stvar je u tome sto THQ planira da izbaci jedan dlc za mesec dana (Argul’s Tomb) a drugi za tri meseca (The Abyssal Forge). Kad izbace DLC, izbacice i title update, koji implementira dlc u igru sa achievementima. Do tad DLC ne radi. Inace posto su ovo samo unlockovi. cela ova lista je “teska” 5mb
jedinu stvar koju sam ubacio je crucible pass, sto je ustvari online pass da bi se pristupilo Crucible-u. posto imam RGH, ovo kad se ubaci Crucible se otkljucava, bez da se mora biti online.
akirise tebi najvise verujem vidim i po ostalim odgovorima koliko znas,jel mogu ja normalno da predjem kampanju sa ovim limited edition (za 2 sata downl0oad je gotov),posto me dlc ne zanima samo kampanja to mi je najbtnije jel mogu ja kampanuju da pedjem normalno?
mozes
Akirise posto sam detaljno procitao tvoju recenziju,napisao si da ima dosta bagova i pad fremrejta,i da ce se sve to srediti pecevima,u kom obliku se to skida kao dlc ili nesto drugo,i na primer ja imam rgh jel mogu ja da skidam dlc-eve mislim jel treba live za to?i kazi mi ako svaku scenu odgledam do kraja jel ne moram da igram ispocetka posto ja uvek gledam to mi nije problem,pitam zato jer neznam jel si mislio bukvalno ili ipak postoje sanse da mi zabaguje iako sve gledam?
Da li se desilo nekom da mu igra zamrzava ? Igrao sam sat i nesto, prsao prvi nivo bez problema. Ali od kada sam u onom drugom svetu, i usao u neke katakombe gde sam ubio neku skorpiju kao krenulo je da zamrzava. Igram recimo 5 minuta pa blokira, ili pritisnem select da vidim mapu , pa kada izadjem blokira.
Jednostavno je neigriva igra, narezana xdg3 cela, dakle nije truncdate na verbatimu. Ne pregrejava se konzola, mogu da igram betmena i jos neke druge igre satima i ne bi stucale ili zamrzavale.