Jjeeeeeeeeeeea prosao sam knighta sa samostrelom . Do sada sam presao 3 bossa. I tako ce da ostane neko vreme
, jer na jednom mestu imam 3 bossa odjednom, a na drugom nekog opakog knighta koji kolje i baca magije
Sad sam otkrio da se oružje može dodatno Buffovati. Recimo, Heide Knight Sword deli normalan DMG + Lightning DMG, se može buffovati sa Magic Weapon Spellom, pa da deli običan + lightning + magic DMG Na +5 deli po 400-500 DMG
Takođe, izgleda da može prstenje da se poboljšava, jer se može dobiti Ring Of Steel Protection +1, a imam i Ring Of Steel Protection.
ja taj mac koristim od pocetka za sad mi je na +4
bossova je palo 9-10 sad sam kod Freje ostalo mi tamo jedno 30 hiljada dusa
pustili na psn ko je preordovao ds2 da se skidaju ona oruzja - cekam 24 h da vidim da li ce da puste da se igra
da li neko zna koja se je oficialna verzzija igre ? da li je to 1.0?
Izasao je 1 TU za Dark Souls 2, a verzija igre je 1.02 ili 1,03 ne mogu tacno da se setim. Nastavio sam da igram sa svojim clercom, morao sam da dam soul vesel za re spec ali se islatilo. Morao sam dosta poena da stavim na str i dex da bih mogao da koristim halbred, pa sam sad blizi svom cilju da igram kao temple knight iz bete, jos samo armor i shield iz bete da nadjem :D. Kupio sam lightning spear ali mi fali 1 faith da ga koristim, sutra cu to probati kada predjem 2gog bossa u huntsman copsu. Daemone nasao sam bic, ali sam zato zaboravio kutlacu da uzmem
koako su me za****** ovi iz sonija. skinuh igru i sve ostale dodatke sa preordera koji nisam platio i sada kada su pustili igru nemogu da igram traze da platim licencu omg taman sam misleo evo super igre za dj
Ti si ozbiljno očekivao da ćeš dobiti igru za dž?
A kako su te sad oni za****** ako ne mozes da skines nesto sto nisi platio?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
kako me nisu za****** svo vreme sam se nadao uzalud
Koliko je sada dobar Pyromancy, ima mnogo više Pyromancya, kako za poboljšavanje lika, tako i za postavljanje zamki. Sad mi je omiljena Lingering Flame, u osnovi postavljaju se mine koje su aktivne oko 20-ak sekundi, pa kad protivnik priđe…
A ni Hexevi nisu loši. Ima jedan koi raznosi sve leševe u okolini, nanoseći štetu svemu što mrda Mnogo su dodali magija, da ne mogu mnogo njih ni da pohvatam
O ne sad mi se igra sa dex intel buildom a taman sam lepo napravio build za clerca. Nisam jos uvek nasao hex neki, mada ne bih mogao ni da ga koristim jer nemam staff :D.Halbred+4 pravi dosta dobar dmg, jos da uzmem 1 lvl pa da probam lightning spear mozda mi se nece ni igrati sa dex intel buildom :D. Ali ako budes nastavio tako da hvalis pyro moracu da krenem ispocetka
Ja obozavam Pyro. U DS1 sam stalno koristio Pyromancy, pogotovu Chaos Pyromancy Ovde mi se sviđa to što dalje lete kugle, Combustion ima veći domet, ali zato, Pyromancy troši staminu samo tako. Pola stamine ode na bacanje jedne kugle
Ali zato, kada pogodi… A još sam video da imaju i oni Firestorm, i Fire whip… A Hexevi su ok za određene situacije, i mahom će se koristiti za PvP, najviše zbog Dead Again, koji raznosi leševe protivnika
E to ti je zamka, staviš u jednog od onih džinova Seed, pa kad protivnik radi invazije, svi ostali napadaju i njega, on pobije 10-ak njih, pa iskoristiš taj Hex da bi razneo te leševe i njega sa njima
Reci mi jesi li ti kupio Pharos key od trgovca Melantie ili kako se vec zove? Jer sam nasao do sada samo 1 kljuc a tek treba da predjem deo gde su oni slepci i varvari
Pa da, tamo sam kupio, ali sam i nasao svuda po svetu, u svakom delu imas po 2-3 komada
UH kako me nervira onaj pacov,polomicu dzojisitk.Ne mogu da verujem i da u ovom delu ima Ornstein,jel neko provaliko kako je on ziv???
Koristi Spoiler Namerno pokušavam da ne zalazim u detalje oko Bossova, pa se i vi potrudite
Ja sam prvog pobedio sa Pyromancy Lingering Flame, tj. minama i razneo prvo one male daveže koji šire Toxic, a onda je on lak, samo mu staneš ispod zadnjih nogu, jer ne može tu da te napada, pa ga lako smakneš.
A za drugog, samo mu budeš blizu i kružiš oko njega, svo vreme sa podignutim štitom, pa kada krene da napada, ti sa leđa ga napadneš 2-3 puta, pa se udaljiš malo, i tako par puta. Bio bi za****niji da je tu njegov partner, ali pošto nije, on je smešan. Kada se boriš sa njime izbliza onemogućavaš mu da ispali ono Dark koplje koje može biti instakill, jedina opasnost je kada skoči u vazduh, da bi uradio Buttstomp, ali to je lako izbeći
A on i jeste i nije Ornstein. Drangleic jeste Lordran, ali nakon mnogo, mnogo vremena. Vekovima, ako ne i milenijumima kasnije. Dokaz za to su one tri babe, koje su Firekeeperi, Ornstein, prstenje koje se nalazi u oba dela, slični protivnici, spominjanje Seatha, Witch Of Izalith, Quelaan, itd kao legende. Vreme i u Lordranu i u Drangleicu je čudno i promenljivo. Te ovaj Ornstein može biti onaj isti koga smo ubili u prvom delu, a može biti i on pre nego što je postao čuvar iluzije u Anor Londu, a imam još jednu teoriju, a to je da je on, nakon “smrti” u Anor Londu, preživeo i postao posednut i izmenjen od strane Darka koji se širio po svetu (ljudi), pa zbog toga njegov oklop gubi zlatnu boju, prsten slabi, a on umesto munja koristi Dark, jer se munje i svetlost vezuju za bogove, a pošto je on odbacio njih, oni su mu onemogućili moći.
Ali jbg, to je sve teorija, pa ti odaberi onu koja ti najbolje zvuči
Sad sam imao par mečeva kao član različitih Covenanta. Jedan kao Plavi, jedan kao Crveni i tri kao Crni fantom. PVP je sada mnogo zabavniji i za****niji Recimo, otišao sam u onaj dvorac u Forest Of Giants i odradio Invasion. Pyromancy Lingering Flame je neverovatan. Kada protivnik pobegne, ja ga ojadim sa strelama i usmerim ka minama, one ga raznesu i ja ga dokrajčim
Lag ne postoji uopšte
Prosto mi je žao onih koji ne mogu ovo da igraju Online, mnogo je dobro
Još ako se ima iskustvo, onda postaje Noob Harvest
‘Noob Harvest’ Damn, tjeras me da uzmem original samo radi ovoga
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
@deamonkiller i Lordish
Pustite i Noob-ove da igraju igru malo, ne budite zli!