Znaš kako je moćno, napravili su posebnu arenu, gde su borbe jedan na jedan, i omogućeno je sve, pa i korišćenje Estusa Proveo sam sat vremena igrajući tu, pobedio sam par mečeva, ali sam i par izgubio
Jače je od mene A i ko im je kriv kad idu gde ne treba
Ne mogu se nakanit da je pocnem ponovno uz toliko obaveza ***** ti posao i zivot, krenut cu ja ovo navecer igrat’ @daemone kralju, ubijaj Noob-ove, dasta ces @Jovane, znas nas ludake hehehe
Edit: Procitah da onaj Sarkofag u kojega mozete leci i kasnije izaci, pored ona dva Ogra na pocetku …
Naravno da ne. Imaš gomilu Bonfirea, evo 40 sati igram, i aktivirao sam 3 od 8 Primal Bonfirea… A tih “sličica” sam našao 20… Ovo je ENORMNA igra, mislio sam da sam negde blizu polovine, ali tek kad nisam imao ideju gde dalje sam video da nisam ni na četvrtini
A budi siguran da će ti i PVP pojesti mnogo vremena, meni je za sad oko 10-ak
Zapoceo ponovno DS2 iz pocetka… Jedno sjedenje, 61lvl… Sta znaci igrati s klasom koja odgovara mom stilu igre,‘Warrior’. Samo nesto lagano do sada pravo, ili sam ja mator sto se tice DS-a
Polako, ima se vremena za nerviranje Ja sam više izginuo istražujući nego od protivnika. A samo dva Bossa su mi pravili problem, ostali su bili smešni.
Meni je ulepšalo ceo Playthrough to što sam našao moje omiljeno oružje iz prvog dela: Black Knight Greataxe Samo treba da nabijem STR na 40
Mnogo mi je smešno kada svako jutro proverim email, dobijem 3-4 poruke od Raptr: Daemonkiller, ti si prešišao Azzazzela, Daemonkiller Azzazzel je te je prešišao u Dark Souls 2. I tako naizmenično Ne da se Vlada
Jel mozes da grajndujes u DS2? Nisam ga nesto igrao ovih dana… Odustao sam kada su me ubile domace svinje dok sam pricao sa shopkeeperom. Ali procitao da se svaki put smanjuje health posle umiranja i da se ne obnavljaju protivnici u zoni, pa se pitam - a kako ja da grajndujem kao kod onog crvenog zmaja, phalanxa ili u onoj zacaranoj sumi iza vrata? ako nema grind onda to automatski znaci, no fun for me…
Ima grindanja, ali je ogranicen. Postoji odreden broj ‘respawn-a’ pojedinih neprijatelja i nakon toga nestaju sa podrucja… Ali mislim da se to moze obnoviti pomocu pocetnog ‘gift-a’ koji se baci u ‘bonfire’ i nakon toga tezina protivnika se povecava, a valjda i ‘respawn-a’… Neka me @deamon ispravi ako grijesim…
Ovako, nemaš standardnog Grindovanja, jer se nakon nekog vremena protivnici ne Respawnuju, ali je to fazon nakon 20-ak krugova, i više sigurno. Levelovanje je sada drastično jeftinije, ja sam sad nivo 115, a za sledeći nivo mi treba 20000… Što je bedno. Boss duše mahom nemaju neku poentu, osim par koje ti daju miracles, spells i pyromancy, mada i od njih ima dosta boljih opcija. Ja sam skoro sve duše iskoristio za Levelovanje, jer ne nude ništa korisno.
Možeš da oživiš sve protivnike pomoću Bonfire Aestetic, ali ono ne samo da oživljava sve njih, već i Bossove u toj zoni i povećava im težini na NG+, ali samim tim i količinu duša koje se dobijaju. ALI, prilikom NG+, ta težina i dalje raste, znači, na NG+ će ta zona biti kao da si na NG+2… Tako da treba dobro da se razmisli da li se isplati, ja sam to iskoristio na drugom Bonfireu u Heide’s Tower Of Flame, i protivnici jesu teži, ali ne drastično. Sad mogu da Oneshotuju, ali im je HP smešan, još ako se nađe jedan jako dobar prsten, ne mogu ništa da urade. Znači, Bonfire aestetic povećava težinu u jednoj zoni oko bonfirea, i može maksimalno do 8 puta, i nakon toga nema povratka.
Kad se sve sabere, imaš načina za farmovanje, mada ti nije preterano potrebno.
Što se tiče tih svinja, samo magije i oružje sa nekim elementom i mogu nešto, i često ih Oneshot-uju, ali dobijaš 20 duša i potencijalno s****no oružje.
Boss duse mogu da se koriste i za boss weapone, samo treba da se oslobodi NPC, dusa od bossa +15000 dusa za boss wep. Ima na yt par snimaka kako izgledaju boss weapon-i, meni se jako svideo Dragonrider-ov twinblade.Probao sam i lightning spear i skelete i one male ninje u huntsman,s copsu ubija instant:D. NE znam da li je neko pokusao da backstab-uje kosture, ali back stab im ne pravi nikakav dmg, a imam halbred+5
Meh, nisam video neko oruzje koje mi se posebno svidelo, imam Heide Knight Sword +10 i to mi je dovoljno za većinu protivnika Još redovno koristim Magic Weapon da mu dodam i to, pa protivnici padaju samo tako
Razmisljam da pocne opet da igram sa sorcerer-om, clerc jeste dobar ali za sada ima malo ofanzivnih spelova, sve su hilovi. Wep bi mi bio problem hteo sam da igram sa tim swordom sto ti koristis, to bi mi bio pocetni wep dok ne nadjem katanu ili twinblade:D.U prvom delu sam dosta koristio pyro spelove pa bih i ovde, a i za vecinu hex-va treba i faith i intel a intel mi je kao na pocetku 4.
Eh ti spell-ovi, ne razumijem Zar su toliko dobri? Ja kad vidim neko dobro oruzje ili ‘armor’ ne mogu a da ga ne stavim, ma koliko god STR ili DEX-a trebalo… ‘Pyro’ sam koristio u prvom dijelu, spell-ove nikako. Mozda tamo neki 5 prelazak
Sta znam volim da palim ljude sa pyro spelovima :D. Pa jesi dobri a u DS2 su izgleda jos i bolji, lightning spear pravi oko 300 dmg sa 22 faitha koliko spel trazi, mogu tek da zamislim sta ce da radi kada se poveca faith. Samo sam se jako zeznuo sto nisam i intel budzio jer sad ne mogu hex-ove da koristim. A sto se oruzja tice bastard sword mi je jedan od omiljenih iz 1 dela, i sad ga imam sa clercom mada koristim halbred koji je isto jako dobar.
Ova igra nema kraja, ni sa kombinacija ni sa svim ostalim. Igrat’ ce se ovo duuugo vremena Samo, nisam primjetio da se dobiju neki bonusi ako se na istoj konzoli igrao DS1? To bi bilo extra…
Imaš sad mnogo dobre Spellove, od neke lopte koja pali mini Soul Arrows na protivnika, koje su cak i pratece do neke magicne sfere koja spawnuje neke manje koje se sire i eksplodiraju u kontaktu sa protivnikom Osetio sam na sopstvenoj kozi
Ali su zato Pyro sada jos mocniji nego u prvom delu. Pyro Flame Swathe stvara enormnu eksploziju, koja postaje sve veća i jača kako se pojačava rukavica. Trenutno mi je rukavica +7 i deli u PVP po 1500 DMG, većinu protivnika oneshotuje
Imaš neke začine koje nalaziš po svetu i kod par prodavaca, koji smanjuju potreban Int i faith za magije, ja sam iskoristio po 10 komada na Hex Dead Again i sad mogu da ga koristim bez problema
Imaš bonus, već znaš priču i likove, pa kad spomenu: Great witch that made Pyromancy, znaš na koga se odnosi