Dark Souls 2

1. bio sam opak matorac sa bradom, nesto se zezao usao pored ona 2 velika cudovista u onaj sarkofag na pocetku i sada vise nemam bradu izgledam kao neki deckic ?? oO
    ovo su neke novine — mogucnost podmladjivanja?

Izasao je Dark Souls 2 naravno da dosadi :slight_smile:

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!

Ova igra je bolesna i nemoguca. Krenem iz onog grada leve tamo neki dzinovi koji me siluju, odem desno u zamak tamo jos gore .Nema nista bez walkthroua :smiley:

@loladinka

Nemam pojma. Mozda se vratim do tog sarkofaga, pa ako opet ostatim javljam

Edit: opet usao u sarkofag i opet sam badass matorac

I da nadam se da mi igra nece uzeti za zlo sto sam pobio one iritantne babe na pocetku igre :-/ . Za sada u Majuli sam nasao samo blacksmita, nekog sto prodaje armor i minisvinje koje su 100x jace od procesnog zombija.

Da pomognem nekom ako nije znao posto sam krenuo detaljno da istrazujem svaki kutak u igri i na samom pocetku igre, pre nego sto se kreira lik, kada se stigne do nekog mostica koji treba da se predje da bi se kreirao lik u toj kucici i sl, sa leve strane kroz neko zbunje ima mali prolaz i tu je jedan ogroman “trol” pa ko se vrati da ga ubije kada kreira lika, dobija se neki prsten (sada sam zaboravio kako se zove) ali ko zeli, neka se vrati, nije mnogo tezak. :slight_smile:

demo solus - prilicom ubijanja npc-a dobijao se3 negativan balvk tandancy mozda ima neka fora i ovde zato nije bas preporuclljivo ubjati sve

@Miki, kani se igre, boga ti. Cuj ubio prve npc-ove :sly: O zivoteee :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

jedno pitanje za ove sto su poceli?
da li u igri ima mapa sveta?

Zašto bi ikad ubio nekog NPC? Ajd da te napadne, pa i nekako, ali ovako… Verovatno si se za*****, samo da znaš :slight_smile:

Mislim da nema, a i koji će ti? Da li ti je trebala za Demon’s Souls ili Dark Souls?

sarkofag sluzi za promenu pola nisi izaso kao deckic nego kao zensko :slight_smile:

Ahahahahahh, sta cu kad sam manijak. ja bih uboo svakog npc-a :smiley: , on ce meni ne moze bla bla.
Krenucu od pocetka, kija je najbolja klasa zanoba ?

Dal mi je najbolje da uzmem ring za hp na pocetku ?

hahahhah nemogu da verujem
samo nemoj da preterate sa sarkofagom da neko ne izadje kao dvopolac

Nisi trebao da ubijes te babe na pocetku kod njih mozes da ponistis svoje build i da napravis novi, ali ti treba neki item zaboravio sam kako se zove. Ja sam u DS 1 ubio samo 1 NPC-a i to da bi uzeo uchigatanu na pocetku igre :smiley:

Nisam igrao puno 2 i nesto h, sada cu to da stignem za sat i nesto. :slight_smile: I sada necu babe da bijem

jel ovo za sarkofag vazi da mozes da udjem samo kao deckic i izadjes kao devojcia a obrnut proces ne moze?
bilo bi logicno da ne moze jer nije prirodno da od decaka naprave devojcicu ovako samo ga odseku ( u sarkofagu naravno)

E pa, sad i ja konačno zaigrah DS2 :slight_smile: Za 2 sata sam poginuo 6 puta, od toga je 3 kod onog dela gde se uči skok, jer sam naučio da je na istom dugmetu kao i Run, i tek sam iz četvrtog pokušaja uspeo da se prebacim na taj skok :slight_smile: Dvaput dok sam uvežbao Parry i Riposte, koji su mi u ovom delu smor, navikao sam da odbijem napad, pa odmah udri, uradim Parry and Riposte u roku od milisekunde u DS, a ovde nikako, jbg, sa vremenom ću uvežbati da ne treba odmah da napadam, već kad protivnik padne :slight_smile: A poslednji put, šesti, za sad, sam naišao na Pursuera… Majko mila, jedva čekam da ga ojadim sledeći put kada mi naiđe, jer nisam imao ništa korisno, imao sam samo nožić, a sad imam mač i štit. Sviđa mi se šti sam već načuo i video par veza sa Dark Souls 1.
Ja sam odabrao Explorera, zbog svih stvari koje ima kod sebe, između ostalog i bombe, resin koji dodaje Magic oružju, koji svima **** mamu i Repair Powder, koji me je spasao protiv kornjače, kada mi se raspao nož.
E sad, malo sam se razočarao sa kornjačom, jer je bilo smešno, ubio sam je nožem… Bocnem je i odmah Rollm unazad, čime izbegnem napad, i tako 7-8 puta, i gotovo. Ostali protivnici su ok, ali je onaj Troll bio smešan. Jbg, zato se iskustvo iz prethodnih igara isplati, a u neku ruku ne.
Takođe, već imam dva Titanite Slaba… A jedva sam prešao dva sata igre… A u Dark Souls je po Playthroughu bilo moguće skupiti po dva maksimalno, bez farmovanja…
Ajd sad, odoh dalje da igram, Drangleic čeka

Deamone mozes da stavis skok kao sto je bio u DS 1 da se ne mucis sa novim. Ah taj pursuer, osecaj kad ga udarsi sa 20 dmg ne opisiv :D. Izgleda da je slab na lightning dmg, sa macem koji ima lightning dmg u sebi sam uspevao da ga udarim preko 100 dmg, dark resin pomaze takodje kod njega. Mislim da ga necu ubijati jedno vreme dok ne nadjem dobar wep, bez wepa je mucenje pravo :smiley:

****te, evo nam novog Pro Gamer-a DS-a :smiley: @uefa legendo :smiley:

Edit: Ja ovoj igri ne prilazim zdravog uma :smiley: Neka jos malo haha

Ma koji bre crni pro :smiley: samo sam hteo da pomognem svima koji igraju da ne prave istu gresku kao ja, da se pore protiv pursuera sa mail breaker-om i njegovim mocnih 20 dmg :D.Probao sam i fire sword protiv pursuera ali veci dmg pravi lightning dmg i dark resin.

Mene je depresija uhvatila od momenta kad sam je upalio. Kontam, neces Lordish, jos neko vrijeme :smiley:

Lordish to pisi u temi sta ti je upropastilo dan :slight_smile: hehe

Pa zar ste vec navrznuli na igru toliko ja cekam RLS date a i da obrnem DS 1 ne zurim se kao neki sto 5 puta okrenuli DS1 :smiley: uzivajte i pisite iskustva