Iskreno nisam probao taj sword, moze imati i najveci dmg ako mi se ne svidja necu ga ni koristiti :D,Sad kada si uzeo tu grancicu mozes da oslobodis zenu sto drzi vrata i otkljucas novu regiju ili da oslobodis npc-a koji sa kojim se trade-ujes za boss soul weapon-e. Pa ti vidi sta ces prvo da uradis :D. Kad predjes skeleton lords u sledecoj regiji ces naci jos 2 grancice
Hehe, ja sam tom broju doprineo sa oko 5 miliona do sad
Sta je pravi horor i tuga: igrati DS offline… E vala zapocet cu ga na Ps3 samo radi online-a…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Nemaš pojma koja je to tuga Igrao sam na PC i PS3 Offline, i nikad više, pa da mi daš besplatno konzolu sa Demon’s Souls, Dark Souls 1 i 2, ali da mora Offline, ne bi igrao
Nekako je dosadno bez brige o invaziji, PVP i Summonovanju… Nije to to
I ja igram offline… I prvi deo i ovaj… Zato se i nerviram kada vidim na Youtube-u kod nekog boss-a, pozovu 2, 3 druga igraca i boss gotov za 3 min, a ja se vrtim oko njega 10 min i srce ce da mi stane…
Pa dobro, ali, za razliku od prethodnog dela, ovde imaš Summon za skoro sve, osim opcione Bossove… Tako da ono, makar ima to
A summon npc za boss fight-ove ti i ne treba dobijas manje dusa od bossa a i delis manji dmg. Jedino ako hoces da uradis quest line za lucatiel i berndharta pa da koristis npc za bossove, a lucatiel ce ti dizati pritisak samo tako :D,samo gledaj da ne razbijes nesta ako radis njen q line :P. NmY jesi li probao da dual wield-ujes 2 mace? Probaj to power stance je jeziva ako imas potrebne 150% atributa. Stavis aromatic ooze ili bilo koji resin na wep i gledas kako boss-ovi nestaju :D. Ja sam sad poceo sa dual swordsman-om da igram iz pocetka, hocu da predjem igru bez madjija :D, samo wep i strele hehe. Dual rapier u power stance razvaljuju sve zivo , pogotovo sa buffom za wep :D. a tu je i large leather shield ako zatreba
Znam koliko sam se lomio sa onim vitezom sto lebdi, pola dana, mozda i vise, a primetio sam da sa strane imaju oni samostreli pa mozes da ga gadjas, ali ja niti sam imao stit, niti sam stigao da iskoristim bilo koji samostrel jer je konstantno bio iza mene. A kada sam gledao Walkthrough za taj deo, upadnu mu tri lika, dva se vrte oko njega, a treci ga skinuo tim samostrelom dva puta i kraj… A ja prs’o… Dobro je samo da malo odvuku paznju i to je po meni vec velika prednost u ovoj igri.
Do sada sam nosio dva maca, sada skoro sam nasao taj neki stit koji me brani 100% od udaraca, tj kod nekih neprijatelja.
Mozda sam pre dva dana poceo da koristim stit i tako sam iz prve pobedio onog (onu) Lost Sinner…
Mozda se vratim na staro, ali jos malo, sada sam u nekoj maglovitoj sumi gde me salecu neki nevidljivi likovi, pa mi treba bilo sta da me stiti.
Ako hoces da koristis balistu kod The Pursuer-a moras da mu uradis parry na pocetku, i skinse mu 990 HP-a posle samo 1 fire bomb and hes down :D. Za parry kod njega bih ti preporucio large leather sheild da koristis, jer sa tim stitom svaki put sam uspeo parry da uradim sa drugim ni jednom :D. cak je i moj brat uspeo parry da mu uradi a on nije presao ni 1 deo DS-a :D. U toj maglovitoj shumi nadji negu glavu NPC-a koja ce ti dati head ako pricas sa njim, i obavezno kupi claymore sword:D a prodaje i resin neki nez tacno koji hehe lightning valjda
Tu sumu sam samo nekako obisao na brzinu, pojma nemam kako i dosao do bonefira u Shaded Ruins, pa se sada tamo mucim sa boss-om. Ali mislim da cu da odustanem, jer sam malo slab za tog boss-a. Pa cu da se vratim kad “ojacam”.
Upalio DS2 nakon doosta vremena… Uzeo ‘Havel’ set (meni najdrazi i najkorisniji iz DS1), vidio koliko je prokleto tezak, toliko da samo stojim s njim, ugasio igru…
http://jcwigriff.com/2014/03/20/dark-souls-2-takes-place-in-lordran-lore/
Interesantan tekst, i zaista je diskutabilna tema, koja verovatno nikad neće biti razrešena
primetio sam dok sam igrao online na psn , kada sa otvorio tablet kojie se dobija u onom shampion conventu igrac na prvom mestu imao onu zmajevu glavu koja je u prvom delu sluzila za umnozavanje dusa-jedino taj igrac ima 999lvl i max broj dusa.
da li je on pronasao jedini glich ili se radi o necemu drugom?
svi ostali igraci su na normalnim lvl-ima.
Glava nije služila za umnožavanje, već je ona vatra, ako ćemo pravo. A taj glitch nema u Dark Souls 2. Ako baš hoćeš da nabijaš nivo brzo, možeš u onom Memory Of Giant, gde se boriš protiv Giant Lorda, pomoću Bonfire Aestetic. Kada si u tom covenantu igra je teža, ali valjda dobijaš i više duša, invazije su češće, itd. Pa samim tim možeš lako da nabijaš nivoe jako brzo. Kod Giant Lorda za oko 5 minuta sakupiš preko 100000 duša, od invazija na većim nivoima dobijaš veću količinu duša, tako da ono, moguće je bez glitcha da se lako nabije po 99 za svaki stat, ako se uloži dovoljno vremena. Imaš i u prvom delu likove koji su nabili po 99 za svaki stat, video sam njih 5-6. Ne treba ništa da te čudi, ako ćemo iskreno.
Auh, nemam pojma zašto, ali mi je ovo urnebesno
Vi fanatici idite u tri lijepe
Nemam ja zivaca za taj nivo predanosti
Nemam ni ja, evo već dve-tri nedelje nisam ni upalio Dark Souls 2, jer me smorio Veni, vidi, vici i obriši
Čak sam skinuo opet prvi deo, da se malo namučim
Zao mi je ako te potaknem s ovim na igranje, al hajd’ Ja sam se bacio na F3, ali ovaj put na totalno zlo. Pokusaj
On topic: Dosao sam do 165 lvl u DS2, i trenutno odmaram malo heheh
sada mi za lvl treba negde oko 400000 dusa nema sanse vise da se farma brzo-cisto sumnjam da su faranjem nafarali max broj dusa
uopste gde moze da se nadje ta zmajeva glava?-video sam da je drze u inventori
Pa šta misliš odakle? Od Dragon Covenanta. A ako baš hoćeš, radi što i ja: farmuj Old Dragonslayera, na NG+9 se dobija oko 11000 + 30000 kada se iskoristi njegova duša, a borba traje oko 5 minuta. Jbg, nema više Phalanxa za lako farmovanje…