Da li vam se dopada ime "Xbox One"?

Jednostavno, kako vam se dopada ime za konzolu “Xbox One”?

Totalno

Trenutno ne baš, ali ću se navići kao na 360.

Nije brijac, to je bitno… Ali su sve s****** sa imenom… :smiley: Niko nije ocekivao…

Iskreno ime konzole mi je najmanje bitno ali meni je ovo mnogo glupo pre svega jer ne kontam na osnovu cega je dobio to ime…Logika poslednja rupa na sviralu.

Ime mi je potpuno nebitno, zvacu ga novi XboX :smiley:
Samo mi nije jasno zasto ONE, jer su prvi u gejmingu, najbolji, na sta aludiraju…

Zbog All-In-One koncepta. Jedna sprava za igre, tv, appove, multimediju.

NE, jer nemam razloga zašto bi mi se svidela, meni STB ne treba, već imam dva, tako da dok ne pokažu i ne urade nešto vezano za gaming konkretno, mene zabole briga za ovu “konzolu”, reč koristim u najosnovnijem obliku mogućem a ni ime nije nešto maštovito, glupo mi zvuči

Da ali mi ta forica all in one vise prilici za neki detardzent nego za konzolu realno…

Ime je realno glupo, bilo je bolje da bude i Fusion i Infinity, al’ jbg. Ma to je najmanje bitno, ali eto ne znam otkud im logika za ovo,

Ime “Xbox One”, kao i sam koncept konzole, je približeno široj publici… Sad će i tete u kladionicama lakše pamtiti naslov (referenca na sport integraciju), a MS misli da će “trljati ruke” zbog toga… Nek misli, na to me će i stati…

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

Ime ne ali dizajn mi se svidja :slight_smile:

Ime opravdava svrhu, i uvek sam za neko kratko ime. But what the hell, amerikanci dan danas zovu sve konzole Nintendo, ko sto mi svaki noz za brijanje zovemo zilet. Tako da, ime je ovde najmanje bitno.

Kod mene obratno, iime da, dizajn ne.

Dosta je jednostavno i to mi se dopada…i dizajn mi nije nista posebno

Ili ti veliku busilici sa cekicem “Hilti” pa makar i nikada ne naucili sta je ime brenda a sta je busilica, na njoj lepo pise Makita, Bosch…
Za skoro vecinu stvari ljudi zovu u jednu ruku pogresno a kada kazes kako treba oni se zbune i onda…

Mozda malo ne zvuci interesantno kao prvi xbox iz 2000. za koji je bilo logicnije da se tako zove, to je ime, zvacemo ga na kraju samo XBOX :slight_smile:

Error Tapatalk 2

MOZE BITI SAMO JEDAN a to je XBOX ONE… :slight_smile:

Svejedno mi je ime i dizajn konzole, uvek je bitnije sta stave unutra. A bre, kome se ne svidja izgled nek napravi custom case i resen problem i nek napise koje god mu ime odgovara.

@gresley upravo tako.
Mada mogli su biti samo malo originalniji i mastovitiji,no dobro.

Nije lose. Svakako bolje od WIiU :stuck_out_tongue: