Da li vam se dopada ime "Xbox One"?

Sviđa mi se ime, a verovatno će vremenom XBOX da otpadne pa će ostati samo ONE ili XONE.

Sigurno bolje od xbox 720 ili xbox infinite…

Sent via S4 I9505 using Tapatalk 2

Codename Xbone :smiley:

Nije mi nešto ime, ali to je najnebitnija stavka u celoj priči, možda bitna samo marketingu u MS-u i nekima koji pojma nemaju šta je xbox :slight_smile:

Scenario 1:
“Dobar dan, interesuje me kakve nove igre imate za One?”
Scenario 2:
“pokvario mi se One, moram da ga nosim na servis”

Ime mi se uopste ne svidja, za svako konzolu gejmeri su uvek nalazili nacin da im skrate nekako ime i retko kad da koriste celo ime.
Na primer Sony playstation 1 i 2 su uvek bili Soni 1 i 2, ili Plejstejsn 1 ili 2.
Xbox 360 svi su zvali samo 360.
Ali nije tu samo u pitanju nadimak konzole.
Ime konzole mora i nesto da znaci…
“All in one?” ili “One console to rule them all”?
E pa “All in one” definitivno nije, mozda na papiru pise da u samoj konzoli imate: Televizor, internet, muziku…(mozda) video igre.
Ali ako se dobro razmotri cela situacija nije to samo “jedna” konzola.
Da ne bih puno objasnjavao o tome, pogledajte samo novu epizodu Annoyed Gamer-a.
Marcus Beer je to super razotkrio:
Annoyed Gamer Video - Xbox One Reaction | GameTrailers
Neki misle da je Xbox One kao novi svezi pocetak za Microsoft i de cemo za nekih 5-6 godina videti Xbox Two.
Ja malo vise podrzavam ovu teoriju od ostalih, samo se nadam da konzola na kraju nece biti toliko losa kao sto mnogi misle sada.

Xbox one? Kao xbox 1? Zar to nje prvi xbox? Hmm… to ona konzola pre x360? A sta je ovo PS4, wau, pa to je najnoviji soni. Uzecu njega kad vec nemate najnoviji xbox. :stuck_out_tongue: