Da li nam je potreban 5G

Ajde evo realnije da sagledamo situaciju… Evo daću jedan banalan primer… Ne znam kako bih drugačije to dočarao, ali sam uvek bio u svetu životinja, a najviše pasa… Napravićemo jednu paralelu… U istoriji naše civilizacije dešavalo se mnogo smrtonosnih bolesti, koje su zbrisale veliki procenat ljudi… Najviše zbog toga što medicina nije bila razvijena i nisu postojali lekovi. No elem, spojićemo ovo da kažem u jednu priču, jer obično svi koji su protiv 5G, oni su i protiv vakcina, i 5G emituje covid, i svašta nešto, da ne ponavljam te nebuloze… Evo poslednja neka velika epidemija, koje verujem da se ne seća niko sa ovog foruma, jer je i moja keva bila 1. ili 2. razred osnovne, bila je variola vera, no velika razlika je što je tada vakcina bila odavno pronađena, ali je jedan vernik sa juga išao na neko hodočašće u pakistan i tamo te nerazvijenije zemlje, gde je počelo da se širi, i ponovo doneo na naše tle tu bolest… Elem, to je brzo ugušeno zbog dve stvari, a to je vakcina i kolektivni imunitet.

Uhvatićemo se sada ove druge stvari.
Šta je to kolektivni imunitet? Kolektivni imunitet je veoma bitan, kada se na primer ljudi u ovom slučaju budu vakcinisali protiv npr Covida, postojaće ljudi koji to žele, i koji ne (iako bih ja zakonom naterao apsolutno sve da se vakcinišu) neko u tom trenutku neće biti u mogućnosti da se vakciniše, jer će možda imati sezonski grip, ili je skoro imao neku intervenciju, ili šta god to bilo, no niko od tih osoba ne bi bio ugrožen, da se ovi ostali koji su to mogli da urade, vakcinisali… E to je kolektivni imunitet, a kolektivni imunitet dovodi do istrebljenja, odnosno uništenja virusa…

Vratiću se na prvi deo teksta, gde je nemogućnost pravljenja kolektivnog imuniteta baš na samom delu, i to je životinjski svet. Nama nekako najbliži, psi i mačke.

Postoji jedna bolest, koja se zove mačija kuga, kod nas, tj kod mene u regionu poznatija kao stenećak. Smrtonosna je za kučiče i mačiće mlade dobi, i to dešavaju se najgore moguće stvari, gde umiru u teškim mukama. Kasnije odrasle životinje teško oboljevaju od toga, ali mogu da nose virus u sebi i zaraze drugu životinju. Vakcina protiv toga postoji, tačnije dve, vakcina i revakcina koje se daju u razmaku od 4-6 nedelja. No, zašto sada pišem sve ovo, i zašto ova bolest još uvek nije istrebljena? Jedan jedini prosti razlog, a to je zato što čovek ne može da iskontroliše i vakciniše svaku jebenu životinju po rođenju, mnogo lutalica postoji, razmnožavaju se nekontrolisano, i uvek će biti tako, i uvek će postojati neko ko će nositi u sebi virus…

Kod nas to mora da bude drugačije, jer smo dominantna rasa,i razumni, samo nam mnogo interneta dozvole, to je sada problem…

Zašto je teško poverovati da je covid nastao tako kako se kaže? Nosio ga je šišmiš, i zarazio čoveka koji je jeo supu od šišmiša? Zašto sve moraju biti teorije zavere? Ne razumem zaista.

2 Likes

Ajte bre ljudi, ne gutajte sta vam mediji serviraju, svi znamo da ce dinosauri da se vrati preko korone, koju siri 5g, a pored korone postacemo i gej svi. Oni koji prezive pokolj Bil Gejtsa( koji je u stvari undercover hitler) ce uzivati beskonacne orgije. Takodje zapamtite da karakondzule i drekavci nijesu ista stvar.

1 Like

Jebes mi sve ova tema je ozbiljan content :rofl: :rofl:

2 Likes

A možda smo mi koji vjerujemo u nauku i Billa Gatesa već čipovani i ispran nam je mozak pa se ne sjećamo, a ovi hrabri ljudi koji nas upozoravaju su ostatak otpora za spas čovječanstva? :thinking:

Pa cipovani smo… a cip je u koroni! Ne mogu da verujem da se toga niko nije setio a bukvalno nam je pred ocima, korona je virus-cip i mora 5G da bi se kontrolisao. :sob:

Čim sam napisao ovo gore odmah sam osjetio žiganje u temporalnom režnju, mora da su osjetili da mi se budi prava svijest pa su pojačali 5G talase u uličnoj rasvjeti ispred zgrade.

1 Like

Meni je najzanimljivije oko ovakvih tema to sto uredno pricaju sve to, a rade kontra.

Ti o anti-vakcinaciji uredno zive toliko nezdrav zivot da je to strasno. Dnevno spuse 2-3 pakle cigara, hrane se po fast foodovima i onda dodju da pricaju takve nebuloze.

Onda ovi o anti-zapadu i slicno uredno koriste Windows koji je zapadni proizvod cak prozivod tog Bil Gejtsa, onda iPhone i slicno. Voze automobile automobile zapadnjacke proizvodnje i slicno. A opet uredno popuju o tome koje je zapad los.

Bukvalno od takvih ljudi se maksimalno distanciram i ne pricam o tome. Oteram ih u PM na prvu loptu i cao zdravo. Popuj nekom drugom.

5 Likes
2 Likes

Vreme je da se autujem, ja sam pobornik Bila Gejtsa i jedva čekam da se u delo sprovede njegov plan instalacije Internet Explorera u svako ljudsko biće preko čipova.

4 Likes

Sad ste me istripovali da se plašim Bill Gates-a više nego nekih razbojnika.
Ispade čovek zli naučnik koji hoće da zavlada svetom, a ima tolike silne milijarde.
I da se to desi svakako neće da doživi niko sa foruma tako da ne znam cemu rasprava ljudi :slightly_smiling_face:

Sad smo te istripovali? Gde si bio do sada, krio se od interneta? :slight_smile:

E ovo je vec dealbraker… Vuk dlaku menja ali cud nikako. Kakav je to monopol u svetu cipova, ocemo slobodu da instaliramo alternativne browsere! :smiley:

Inace, samo se vi zezajte, zig zveri nije tako daleko :slight_smile: Prvo ce da zavladaju nosiva tehnologija i AR, za sta nam naravno treba 5G, a potom cemo neminovno shvatiti da su naocare nevidjen smor, sociva za bogate kudikamo jos gora, jer moras da ih skidas nocu… cip je jedino resenje za daleku buducnost. Bice to nevetovatno intetesantno podrucje razvoja neurointerfejsa i kibernetike. Jel moze jedan fast forward 20 godina, ovaj karantin bez 5g je takav smor…

Odoh da bojkutujem Bilija i MS i Xbox i Windows i IE i 5G i Vučića i 3-će oko i Koronu i Madonu i karantin i brilijantin (mada sam ćelav pa mi i ne treba) …
Ma sve ću da bojkotujem :joy:

Zaključavajte temu, pomoć, S.O.S. … … . … … . :rofl: … … . … … . kof kof … … . … … . bip bip … … . … … . i --------------------------------------- tup

5 Likes

11 Likes

Bez da zalazim u diskusiju, voleo bih barem da struja na forumu koja zagovara ove neverovatne teorije zavere iznese i nekakve solidne dokaze za to.

Ko sto jednom rece Karl Sagan: “Extraordinary claims require extraordinary evidence”

Da ne raram novu kosnicu, al isto bih trazio i od religioznih ljudi. Jer inace mogu da tvrdim da nam sudbinu kontrolisu ljubicasti hrchci koji zive u debelom crevu, imacu isti kredibilitet ko bilo cija crkva.

Dajte malo intelektualne rigoroznosti, majku mu.

5 Likes

Previše tražiš. Od takvih ljudi nikad ne dobiješ konkretan odgovor na pitanje jer odmah skaču na blisku ili sledeću temu sa “a šta ćemo sa…”. I tako se povezuje nepovezivo i u njihovim glavama ima smisla tako sve na gomili i onda kako mi ostali to “ne vidimo”.

Imaš staklenu teglu koja je prazna, i normalan čovek bi rekao “pa ovo je prazna tegla”. Dođe zaverenik, odmah zelepi etiketu “5G” na teglu i u fazonu je, “pa baš ne bih rekao, sigurno ima tu nešto iza”, onda dođe drugi pa doda etiketu “Vakcine” i tako u krug. Na kraju je tegla oblepljena svakakvim etiketama, ali je i dalje prazna, to im kažeš a oni “pa kako prazna!”.

Možda ne najbolja analogija, ali tako “logika” kod njih radi, stvari su po njima su sve drugo osim onoga što u suštini jesu.

6 Likes

Sto kaze Robotnjik, to su pojednostavljeni odgovori na slozene probleme. Lakse je razumeti da je Bil Gejts izmislio virus zbog profita ili neke sopstvene mega-zlikovac agende, nego mehanizam stvaranja i sirenja virusa, za koji nauka i “struka” jos nisu dali jasan odgovor, pa se tu stvara prostor za razne teorije.

Gro tih “dokaza” nastaje tako sto se neka bezvze prica siri internetom i drustvenim mrezama, kao na primer da Bil Gejts nije vakcinisao svoju decu. To mozete procitati u svakom trecem facebook postu, ali nikome od njih, naravno, Bil Gejts nije otvorio u dusu i poverio se licno. Melinda je rekla da su svi vakcinisani, ali to mu je zena, pobogu, pa naravno da ce tako nesto reci.

Nije tesko poverovati i u stetnost zracenja koje nas okruzuje. Ideja da tu neki talasi raznih frekvencija prolaze kroz cvrste zidove, i nas organizam, mozda delujuci na delikatne celijske mehanizme u nama.

Posto je u pitanju zavera, podrazumeva se da dokaza nema i nece ih nikada biti, a ako neko i uspe da iskopa kompromitujuci materijal, zavrsice kao Asanz, krijuci se u nekoj ambasadi zemalja treceg sveta.

Pre neki dan, 20 minuta mi je cuvar u zgradi u kojoj radim pricao o cipovanju, mrtvim pticama zbog 5G-a, porobljavanju od strane vestacke inteligencije, gubitku privatnosti i kamerama koje sve vide… I delovao je iskreno uplaseno. Pitao me je nekoliko puta “ali zar to nije zaista zastrasujuce?”. Pokusao sam da mu objasnim da ubijanje korisnika zaista nije isplativo za kompaniju, da nikome ne ide u prilog zlatna milijarda, jer svi zele vise korisnika proizvoda i usluga, da je mnogo veca verovatnoca da ce nam glave doci kardiovaskularne bolesti, nego vestacka inteligencija. Za sve to vreme nije nosio masku, ignorisuci neposrednu opasnost od kovida. Cesto zaboravljamo koliko tu ima emocija i iskrenog straha. Ljudi su nekada zaista iskreno verovali u boziju kaznu, u djavole koji im unistavaju useve…

Na kraju krajeva, teorije zavere su zabavne. Ideja da planetom vlada reptilska rasa shape-shiftera beskrajno je interesantnija od old-money dzentlmenskih klubova u kojima se igra golf, puse kubanske cigare i prepricavaju vanbracne avanture.

4 Likes

Da ne mislite da je samo kod nas. :slight_smile:

B92: Peticija protiv Bila Gejtsa - zbog zločina protiv čovečnosti i zloupotrebe medicine FOTO http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=24&nav_category=78&nav_id=1678146

1 Like

Pa naravno da nije kod nas. Kod nas vecina ne bi ni znala ko je on.

Nista od ovoga nije istina sve je laz, istina sta li je?! Prelazimo sfere gejminga definitivno.
Pisu sve i svasta po internetu, sve neki dr. Nauka sa kupljenim diplomama u svetu, sta ces ovi nasi imaju prave sto dozvoljavaju i tu su.
Bese i Nikola Tesla za nas narod bio lud, nepriznat pa otisao od ludaka i pomerio granice nauke?

Nekada je tesko zakljuciti pored toliko informacija pogotovu kada ne znas da razmisljas svojom glavom, kud svi tu i mali Mujo najlaksa vodilja.

1 Like

Hm, uskoro mozda stvarno i cipovanje. :thinking:

https://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno.php?yyyy=2020&mm=04&nav_id=1677749

Da otvaramo novu temu, da li nam je potrebno cipovanje? :slight_smile: