Da li bi ugradili modovani čip u PS4 ili Xbox One?

To je tacno rekli su da im je gaming sada u mnogo vecem fokusu, a sobzirom da su prljavo bogati svasta se moze desiti.

1 Like

MS ce ozbiljnije da udje u next gen trku, spremili su nove studije za jake 1st party eksluzive. Mislim da su generacije i dalje bezbedne i da se midgen nece ponoviti skoro. Razlog je bio u industriji televizora.

Neke su TBD, ali ako izadju na bozic 2019, nema smisla da PS5 izbace u istom trenutku. Narocito zato sto im treba vremena da razviju i jake 1st party ekskluzive za launch PS5, a ne mogu bas da rade 100 AAA igara istovremeno za razlicite sisteme. I to ce im trebati bar 3-4 jake ekskluzive, za koje nema jos nikakve ni najave.

Ajd sad posto promatram kupit ps4 slim konzolu, koliko odprilike jos moze biti vijek ps4 konzole?

Sve da je predstave 2019.god imas sigurnih 4god na to.
Samo bih ja svakako gadjao PRO kada vec uzimas da bude bolja varijanta.

Ne da je izbace u istom trenutku nego da je najave na E32019, a izbace u toku 2020. Sto se tice igara dovoljno je 1-2 dobre ekskluzive i da neka od ovih tipa The Last of Us 2 zavrsi kao cross-gen naslov, pa nemojmo zaboraviti cinjenicu da je PS4 izasao sa 3 popricno mlake ekskluzive Killzoneom, Knackom i Driveclubom.

Pa to u toku je krajem 2020, ne moze prosto ranije, nova konzola nije mala stvar, moraju da imaju nekoliko AAA igara za day1, spremnu proizvodnju… 2019 samo sto nije pocela, to su projekti koji se spremaju godinama.

Pa dobro onda po tvojoj logice konzole nece biti spremna ni za 2022. Pa jebam ga ja ako vec nemaju spreman hardver i neke igre u tajnoj izradi, valjda zato nista novo nisu najavili na E3…Verujem da ce upravo sledece godine prikazati konzolu i predstaviti nekoliko igara :slight_smile:

Ko moze da garantuje da novi GoW i Horizon nisu u izradi?

E3 2019, Xbox konferencija:

Ovom prilikom želimo da vam najavimo nešto potpuno novo, nešto neočekivano, ali nismo skroz spremni da vam to prikažemo. Zato ćete sad videti kako izgledaju novi šrafovi koji će se koristiti u pravljenju konzole, kao i novi strujni kabal. Više informacija ćemo prikazivati tokom narednih nekoliko konferencija, da bi sledeće godine u ovo vreme konačno prikazali celu konzolu. Get hype!

E3 2019, Sony konferencija:

Videli smo da je konkurencija prikazala svoje nove šrafove i strujni kabal. Imamo i mi iznenađenje: Mi nećemo uopšte koristiti šrafove, već smo, inspirisani Nintendom, rešili da napravimo konzolu koju možete sami sastaviti u obliku koji se vama sviđa!!! Može biti kvadrat ili romb, ili, ako imate dovoljno mašte, piramida! I naši šrafovi svetle u mraku!

E3 2019 Nintendo:

… Mi smo tu? Evo sneak peek njihovog soundtracka kad Reggie izađe na binu:

Kako su krenuli, takva će biti najava.

2 Likes

Od Nintena mozemo ocekivati samo Switch pro ali nikako novu konzolu. On cak ovde nije ni tema :grin:

Covek u nasluvu jasno cilja na dve konzole ali neki jednostavno ne mogu bez pominjanja Nintenda, on je ocigledno postao opsesija :grin:

Znam, ali mi je nekako čudno da se ne spomenu ako se već pokranula ta priča o novim konzolama i konferencijama :smiley:

Nintendo ce te godine da predstavi novi Paper Mario :slight_smile:

Od tebe ocekujem normalnu konverzacija, a ne Saudin kid fore :grin:

Ja sam ozbiljan… Nintendo nece dugo da revidira hardver.

Zapravo vrlo brzo ocekujem revidiranje hardvera ali ne u smislu izbacivanja nove generacije konzole.

Aha pa da ok mozda bude neka slim verzija sa poboljsanim dzojkonima za 200e.

1 Like

Moze samo da bude skuplja od sadasnjeg Switcha oni se ne vode tom logikom, nego povecavaj cenu svega dokle god se prodaje xD.

Nesto slicno nasim, losim, ugostiteljskim objektima.

Realno tesko jer Switch objektivno nudi vise nego sto vredi, pa videli ste i sami sta je uradio sa S9 i Iphoneom :grin:

Eventualno ocekujem da za ovu cenu ukljuce jednu hit igru, a u najoptimisticnijem slucaju neku od najbolje ocenjenih igara svih vremena :slightly_smiling_face:

Od nintenda može da bude neki switch pro, sve isto samo ubace pro kontroler u bundle i ofarbaju ga drugačije, cena nekih 400e :joy:
I neki splatoon 2 pro, ubace još dve tri vrste farbe, za okorele mp gejmere…
Ne treba oni puno da se trude, jel dok je ćurana biće i podvarka …

1 Like

Pa ono dok je curana prodavace se besplatne PS4 igre, ne znam sta drugo da ti kazem na tu konstataciju :slight_smile:

Zadovoljan? :roll_eyes:

@Oblakoder sta si imao od prosle generacije konzola?

1 Like