Da li bi ugradili modovani čip u PS4 ili Xbox One?

Izgleda da je zesci fake posto na reditu nema nista o ovome, a obicno ima svasta kad nesto procuri.

Ovo su Hash-ovi za 5.05 oficijalni update skinut sa sonijevog sajta:

CRC32 5C293A11
MD5 F86D4F9D2C049547BD61F942151FFB55
SHA-1 28FC8F9B8526C61A8EE959D5822E00A3400605C0

Da naravno,ja niti sam probao niti tvrdim da nije fake…

Drzim se ja cipa…

O da cipovanje je pod obavezno!

Ne bih ga ugradio niti planiram.

1 Like

Piraterija je ok jedino za Switch, a za ostale konzole ne.

2 Likes

Po meni treba skupljati pare za novu generaciji, a ko sad kupi PS4 najbolje hakovan i odigrati sve za dzabe…Ne vidim smisao ulagati neku silnu lovu za tolike igre kad ce konzola biti mrtva za godinu dve. One ne moze da se hakuje pa nema smisla ni komentarisati. Swich ima zanimljive, zabavne i odlicne online igre ali kako zanimaju samo single naslovi hack je logicno resenje.

1 Like

Ps3 podrska tek sada treba da se ugasi, pa vidi koliko godina je imala podrsku. A Nintendo gasi odmah servise cim izbaci novu konzolu.
Slazem se da treba stekati pare za novu generaciju. Ti ces i imati, prodas par pro kontrolera i eto ti.

To je moje misljenje. Slaba vajda od podrske jer kad konzolu proglase mrtvom istog momenta je ekskluzive zaobilaze, a nesto kasnije i sve bitnije igre. Po meni nema smisa ulagati ali ko voli neka izvoli.

Nintendo online igre funkcionisu jos dugo posle izlaska nove konzole.

Koliko ovaj oblakcic palamudi. Lupetas gluposti stari. PS4 mrtav za godinu dana?
Mislim da za izjavljivanje ovakvih gluposti treba da se deli ban :joy:

Cipovanje? Ne! Jednostavno nema potrebe za tim.
Jedino sta se treba cipovati jeste Switch, koji drzi visoke cene za krseve od igara… Tacnije ne treba cipovati ni Switch, jer ga ne treba ni kupiti :slight_smile:

1 Like

Rekoh godinu dve :slight_smile:

Jedino kod One-a ne vidim smisao piraterije, naravno kad bi to uopste bilo moguce, jer nemaju previse zanimljivih singleplayer igara ali su zato daleko zanimljiviji za online igranje. Ima smisla kupiti te igre i platiti im pretplatu, pogotovo iz razloga sto ce stici jos jedan Halo, Gears i Forza…

Nece ps5 bas tako skoro. Prezentovace ga na primer na e3 2020, izlazi pred sam kraj godine, manji deo odmah uzme a igre za ps4 izlaze jos najmanje godinu posle toga. Znaci to ti je jos 3 godine… Prilicno je nerezonski da se cipuje cak i ako se ne razbijas od multija, evo ti npr sa @Akiris uradio juce preorder spidermana, njega izadje 30e nosilac, proda lagano za 25 kada predje bez neke preterane zurbe. Ima trofeje, multiplejer, apdejte, igra sa svog naloga, ne brine o tome da li cfw podrzava poslednje igre. Toliko o ulaganju silne love, proda Spidermana i posle za te pare dodamo malo i kupimo Red Dead 2. Pa mesecno me Netflix vise kosta. Doduse ovaj mesec sam uzeo i Monster Huntera, da igram sa ortakom, jos jedna stvar koju ne mozes sa piraterijom. Kupis ciglu od konzole da bi presao Last of Us koji sam pre 5 godina ja prodavao u gameshare-u za 10e… em si zakasnio em je glupo.

Nintendo je devet svetlosnih godina iza takve razvijenosti community-ja i u tehnickom smislu manipulacije i deljenja naloga, a nikom normalnom nije primarna konzola, tako da se tu piracy jedino isplati. MS je takodje ispao iz te price, gamepass je uzeo poslednji argument za pirateriju jer za 5e mesecno igras novi Horizon ili Gearse (samo vataj pass kad je na popustu), a ako ti je 5e mesecno neka frka onda na zalost imas zaista mnogo vece probleme od skupog gaminga.

A multi je u ovom ili onon obliku postao veoma bitan deo modernog gaminga. Da ti je neko rekao da ces Nintendo konzolu najvise da koristis za multiplejer… A ja kao ne igram multi, sem Fife gde sam ostavio pola svog budnog zivota.

5 Likes

Zasto mislis da ga nece prezentovani na E3 2019? Ja pricam za ljude koje se sad odlucuju na kupuvinu PS4, dok ovi sto ga vec imaju nemaju nekog razloga da ga sad hakuju. Navescu samo tri realna primera zasto mu je bolja piraterija.

1: Recimo u slucaju da ga zanimaju samo single igre napravice neki minimalan spisak od 20-30 igara(poprilicno mali spisak ali aj da kazemo da je to neki minimum minimuma) i sve te igre nema sanse da kupi bez minimum 300eura. Tu racinam da se za svaku igru juri share, a cifra bi bila mnogo veca ako hoce da budu samo njegove. Znaci 300 eura prema 0 eura logican pobednik nula eura :thinking:

2: Situacija broj dva u kojoj ga zanimaju samo online igre nema apsolutno nikakvog smisla. Da kupi konzolu, nekoliko hit mp igara i plati jos dve pretplate do izlaska nove konzole stvarno nema logike. Ako do sad nije imao na cemu da igra online igre neka se strpi jos godinu-dve. Ako mu je bas zapelo onda bolje za online neka kupi One i kao bonus dobija Halo i Gears mp :slight_smile:

3: Situaciju broj tri u kojoj bi kombinovano igrao single i mp igre, kupovao pretplate bi ga previse kostalo pogotovo u situaciji kad smo pred izlaskom novih konzola.

Zakljucak, najlogicnije resenje je kupiti PS4, napraviti spisak od 30 najboljih igara i odigrati sve to za nula eura, plus sto posle odigravanja tih igara moze da igre sve ostale igre :slight_smile:

1 Like

Bice prikazan vec sledece godine.

1 Like

Situacija broj 4. nije svakome u interesu da kupi novu konzolu cim se pojavi, moze sacekati i 2 godine nista puno ne gubi, ljudi jos igraju i ps3 i 360 jer nisu odigrali sve sta su hteli. U tom slucaju ima prilicno godina jos.

2 Likes

Ovo je tacno. A da ne kazem da kada izadje nova konzola nema ni jedna valjana igrica 1-2god. Tako da do prave upotrebe PS5 ima barem jos 4-5god.

Pa dobro na toj hakovanoj konzoli ce mogi godinama besplatno da igra sta zeli, svakako je nece baciti. Za mp mu sigurno nece biti interesantna jer ako neki od buducih Battlefielda i dodje najverovatnije ce raditi u 20-30fps dok ce na novim konzolama biti u 60fps, za one koje zanima mp to ce biti nepremostiva prepreka.

To je nebitno kada ce prikazati. Iz 4 razloga mislim da nece izaci:

1. Nekoliko velikih ekskluziva u razvoju za PS4.
  2. Midgen Upgrade produzava generaciju.
  3. MS nije dovoljno jak da ugrozi lidersku poziciju.
  4. Poslednji ciklus je bio isto 7 godina, mada to, striktno govoreci, ne mora da se poklapa.

Ali sve te velike ekskluzive imaju datum izlaska 2018-2019? Upgrate po meni nije bio u cilju produzenja generaciji nego vise u smislu da se dobrostojecim gamerima omoguci da igraju te igre u nesto boljem izvodjenju, prve konzole su jednostavno bile preslabe da izguraju 1080p rezoluciju sa nekim normalnim frame rateom. Microsoft nije bio dovoljno jak ali je ocigledno dovoljno bogat i naostren da se opet bori za tron, pa cisto sumnjam da Sony i pored ovolikog uspeha posmatra Microsoft tvojim ocima :slight_smile:

1 Like

Xbox One izasao Novembar 2013.
Xbox One X Novembar 2017.
Moze se slobodno reci da je to nova generacija.
Nece vise nikada biti naglih preseka i kao nekada.
Samo lagani upgrade na svake 2god. gde ces prosto sam pelaziti na jace da bi igrica terala 60fps ili 4k i tako te gluposti.