Da li su je pustili? Ja gledam i nemam ovu opciju.
Da li ovde misle na natelfonu ili sa konzole?
Uspeo, boze sto su zakomplikovali.
Welcome to Dogtown. Atmosfera vrhunska, imam osecaj da ce prica ekspanzije biti pravi triler. Prija bas vratiti se u svet Cyberpunka moram priznati.
Ako neko voli da Äita:
Vec godinama ne mogu da se nagledam klipova iz tog sveta. Samo sto sad izgleda jos bolje nego na izlasku. Mozda nije mnogo originalan univerzum sve zajedno, al te sajberpank ulice su moj happy place.
Da, super je uradjeno. Na konzoli izgleda lepo. Mogu da zamislim na nekom PC sa grafikom od 2000e.
Ali⊠opet je pustahija. Prosto je prazno!!
Izgleda vrhunski. Kad ovo vidim nije mi ĆŸao ĆĄto sam batalio i Äekao.
Mada ĆĄto kaĆŸe @marko_gts vidim i dalje po yt da je nekako pusto, nije ko na prvim trejlerima, ali sad je veÄ igrivo
Mene je mlak kraj u prvom prelasku baĆĄ smorio i ne da mi se da ponovo krenem u sve ovo. Svakako prelepo izgleda.
VeÄ od polovine igre znaĆĄ kako Äe se igra zavrĆĄiti⊠Ali je lepo uklopljen pogotovo u new game +âŠ
Igra ima nekoliko zavrĆĄetaka ali moj bio baĆĄ antiklimaks svega do tada. Jbg moĆŸda jednog dana.
Äim kreneĆĄ new game + dobijaĆĄ dobar brod i odelo⊠Pogotovo je ekstra kada sletiĆĄ u neki grad ili kada te skeniraju, kako komentariĆĄu o broduâŠ
Brate da ti ne pricas mozda o Starfieldu?
Hahahaha da
Odigrao sam Phantom Liberty. Zajedno sa 2.0 updejtom mi je delovala kao druga igra. Ne znam tacno sta su menjali ali combat mi je delovao totalno ispeglano, skoro savrseno. Igra je prelepa na PC-u. Verovatno najlepsa igra trenutno na trzistu. Nevidjeni broj screenshotova sam odradio.
Prica je napeta, pravi triler, odlicni novi karakteri, Elba je odlican kao Reed, ima bas dobrih dodatnih karaktera. Bas je napeto bilo, i neizvesno do samog kraja. Vuce me da odigram ponovo (mislim treci put) do kraja, ali nerealno sa svim igrama koje zelim da odigram ovoga meseca.
Uglavnom bas bas jaka ekspanzija i mislim kompletirana vizija Cyberpunka kakav je trebao oduvek biti.
Da li je svet i dalje praznjikav?
Ja sam takav utisak imao sa base igrom.
I side quests ili gigs ako se ne varam, nisu bas bili preterano uzbudljivi.
svakako, planiram da krenem na PC ispocetka + Phantom Liberty.
Jel si na Steam kupio?
Meni svet nikada nije bio praznjikav, niti sam ikada razumeo tu primedbu.
Ekspanziju sam uzeo na steamu.
U CP nema mnogo random eventa na ulici, nema dovoljno peĆĄaka i spontanih, svakodnevnih stvari na ulicama, kao npr u Gta ili Rdr ili cak AC.
Mislim da tome najvise ljudi zameraju, pa i ja.
Mislim da broj NPCa donekle zavisi od platforme i podesavanja kvaliteta. Performance mode npr ima manje NPCa od quality mode, ali to je i logicno. Moguce je da sam ja na âultraâ podesavanjima na PCu dobio mnogo gusci svet.
Sta ja znam, ja sam bas imao utisak da se konstantno nesto desava, i slusao sam razgovore random likova na ulici, cak i pre 2.0 updejta kada sam igrao u VR. Dogtown npr je bas ispunjen i ima neku jezivu atmosferu. Stalno neko vice u pozadini, neko vristi, pucnjava , likovi pisaju, povracaju, padaju u nesvest, sibaju se, pucaju itd. Ulice su pune bandi, narkomana, kriminalaca, dece cak⊠bas mrka atmosfera.
Ne vidim da je svet prazniji od bilo koje igre.
E da, ni ja. Stavise mislim da ih ne treba ni porediti previse.
Videli ljudi da obe igre imaju open-world grad s pesacima i kolima i odmah ocekivali isto. Obe igre su fantasticne na svoj nacin, al bacaju teziste na drugacije stvari. GTA je vise city-simulator, dok je CP vise punomasni rpg.