Cyberpunk 2077

Jel moze traker/link na pm? Na one standardne ne nalazim nista sem soundtracka.
Ja gledam da uzmem na plati.ru, 350 dindzi, izmedju ostalog ac valhala me kostala 500-600 din lmao

E nista, evo izasla na torrentleech
Cyberpunk 2077 v1 02 MULTi-NoGrp

59.9 GiB

Day one patch mora da napravi cudo :smiley:

Prebacio Location na New Zeland, i počeo da igram… :wink:

5 Likes

Danas će Novi Zeland imati više gejmerskih naloga nego stanovnika :rofl:

2 Likes

Ja nisam bio kuci pa tek sada poceo da skidam ali do 00:00 ce biti sve spremno

1 Like

Hahahaha :smiley: :joy::joy::joy::joy:

13 Likes

Kako šljaka na SXu?

One night in Bangkok. :joy:

Pa, dobro. Ima Quality i Performance Mode. Ja igram u Performance tj 60 fps, jer nisam psihopata. :slight_smile:

Mislim da nisam dobio jos taj Day One Patch. U prvih sat vremena ima dosta bzvze bagova. Tipa prolazenje kroz zatovorena vrata, tockovi od automobila po zemljom do pola itd… Nije game breaking, ali primeti se. Isto ne izgleda toliko dobro koliko sam se nadao, oh well. Videcemo kako ce napredovati narednim patchevima.

1 Like

Ma nije igra ruzna, daleko od toga. Napravio vec 25 Screenshotova. :smiley:
A kada izadje next gen update, taman da uzmem da igram kao Corpo ili Nomad.

Za prvi playthrough sam uzeo Street Kid, jer mi to nekako najlogicnije za ovu igru, najvise odgovara.

Verovatno, ali kako ne igrati :grin:

Ovo ima i u Valhali, kada sam probao da stavim Quality mod igra je izgledala ružnije nego u Performance modu.

Igrao sinoc Crusible u 120 fps, i shvatio da je igra toliko klanki da joj ni to ne pomaze. :stuck_out_tongue: :smile: Ne zagadjuj temu sa sudbinom. :rofl:

Znam igram i Valhallu. Sta ja znam. Tamo nisam toliko primetio razliku. Isto obavezno performance mode. Toliko je lepsi gameplay. A igra svakako prelepo izgleda.

2 Likes

Igre su cudo. Doziveli da svako u svom liku moze karaktera da napravi. :smile:

3 Likes

Hahahah da.

Čuvena misija :smiley:

1 Like

https://youtu.be/FXFTWDkgrL8

09:31

od ovog dela sam se ismejao posteno :grin:

Covek je u pravu, ja se zarazio, bukvalno nista ne igram vec mesec dana osim D2, samo zbog nje sam odlozio kupovinu CP-a za sledecu godinu jer ako nju krenem da igram onda necu sudbinu moci tj zapostavicu je i onda nista nisam uradio i jos sam kupio sezonu za citava tri evrica, zao mi da propadne :sweat_smile:
A i vidim da ima i dalje bagova i ko se igra na One X-u neka javi kako to radi, pustite sada next gen kada ih ni nema dovoljno, jos uvek je One aktuelan iako na obicnom One-u koliko vidim jedva radi :roll_eyes:

5 Likes

Jeble vas slike, dajte utiske:!

Jel GOTY?

Mislim da ce next gen upgrade ove igre biti goty.

Igra je jaaako velika i jaako kompleksna. Nije ni čudo što im je toliko trebalo. Ali odavno nisam imao wow momenat u igrama kao sto sam ovde imao kada sam prvi put po danu izašao na ulicu.

Ovo mi je mozda omiljeni screenshot sto sam ikada napravio.

Igrao sam nekih sat i po sinoc, i apsolutno sam ubeđen da nisu trebali izbaciti igru na last gen. Prekompleksna je, prevelika za taj jadan Jaguar procesor sto je i 2013 bio zastareo. Ali money talks, tako da…

7 Likes