Cuj hvalimo…jedva cekam sutra da ga masno i opsirno ovde zasladim posle vise casovne sesije dok kapilari ne popucaju! Choo choo madafakaz #cyberpunkhypetrain
Mislim da su napisali negde da Series X ima da bira izmedju rezolucije i performance… Ce vidimo
Upravo
au fuj
Podseti me na ovo
Koliko vas je uzelo Cyberpunk na Arg Storu?
Nerealno je da je 25€ tamo…
Uzeo drugar, skinulo mu 2900rsd sa racuna pre 2 dana
Na koju foru? Hocemo minda uzmemo pa da delimo nalog
Ni sam ne znam. Valjda mu je bio UK i prebacio na Arg sa onim podacima odavde i restartovao konzolu. Sve sljaka super. Cak je uzeo 3 meseca pass-a za 43 dinara
P.S. sa kog kompa slikica. Uredno radi ali sve na Low tako da izgleda ocajno.
43… brate
Kakva ti je konfiguracija i koliko te izasla igra? Gdje si kupio?
Pa super izgleda. Ne znam kakve frejmove dobijaš.
Da. Ja pao na dupe kad mi je rekao. I sad placem sto nemam konzolu.
Konfiguracija iz 2015te i ne drzi se bas najsjajnije tj grafa je preusko grlo i ona je problem sa svoja 2 GB Vrama. Imas da se skine preko ruskih trakera oko 65GB i uredno radi.
Ja cekam da nabavim X jer na PC ne igram nista i ne kupujem, a na trenutnoj konfi je prosto neizvodljivo.
Zadato 29 jedva prelazi 22 kad krenes da se kreces. Izgleda bolje nego ono sa vanila Xbox-a ali daleko od igrivog.
P.S. Izgleda da cu morati da odustanem od njinje za konzolu jer ovo je bas zanimljivo barem ovo malo sto sam igrao i tesko da cu moci da izdrzim cekajuci.
Fantazija
Videćemo na proleće kako će se nove konzole izboriti sa ovim i jel mogu da pariraju PC-u
I koji lifepath birate i zasto?