Cyberpunk 2077

Cuj hvalimo…jedva cekam sutra da ga masno i opsirno ovde zasladim posle vise casovne sesije dok kapilari ne popucaju! Choo choo madafakaz #cyberpunkhypetrain

6 Likes

Mislim da su napisali negde da Series X ima da bira izmedju rezolucije i performance… Ce vidimo :joy:

Upravo :blush:

Ho-li-shit
Podsetnik za sve koji zele Cyberpunk na običnom xboxu ili Ps4. Dont!! Bacanje para.

au fuj

Podseti me na ovo

Koliko vas je uzelo Cyberpunk na Arg Storu?
Nerealno je da je 25€ tamo…

Uzeo drugar, skinulo mu 2900rsd sa racuna pre 2 dana

Na koju foru? Hocemo minda uzmemo pa da delimo nalog

Ni sam ne znam. Valjda mu je bio UK i prebacio na Arg sa onim podacima odavde i restartovao konzolu. Sve sljaka super. Cak je uzeo 3 meseca pass-a za 43 dinara

P.S. sa kog kompa slikica. Uredno radi ali sve na Low tako da izgleda ocajno.

Dođavola kako dobro izgleda :flushed:

5 Likes

Jos par fotki na Medium koliko moja kanta moze da izgura

3 Likes

43… brate

Kakva ti je konfiguracija i koliko te izasla igra? Gdje si kupio?

Pa super izgleda. Ne znam kakve frejmove dobijaš.

Da. Ja pao na dupe kad mi je rekao. I sad placem sto nemam konzolu.

Konfiguracija iz 2015te i ne drzi se bas najsjajnije tj grafa je preusko grlo i ona je problem sa svoja 2 GB Vrama. Imas da se skine preko ruskih trakera oko 65GB i uredno radi.

Ja cekam da nabavim X jer na PC ne igram nista i ne kupujem, a na trenutnoj konfi je prosto neizvodljivo.

Zadato 29 jedva prelazi 22 kad krenes da se kreces. Izgleda bolje nego ono sa vanila Xbox-a ali daleko od igrivog.

P.S. Izgleda da cu morati da odustanem od njinje za konzolu jer ovo je bas zanimljivo barem ovo malo sto sam igrao i tesko da cu moci da izdrzim cekajuci.

1 Like

Fantazija :scream:

Videćemo na proleće kako će se nove konzole izboriti sa ovim i jel mogu da pariraju PC-u

1 Like

I koji lifepath birate i zasto? :blush: