Pa igru su objavili na pragu prošle generacije, verovatno su se nadali da će je završiti u toku iste, kad cvrc.
Izasla je ona popularna verzija za PC ona “najjeftinija”
Sve stoji ali nivo detalja i efekti tih 4K na PC nema veze sa onih 4K sa konzola.
PS8 ce tek imati takvu grafiku… mozda.
A da ne pricam da ce pasti neke debele zakrpe i da ce sigurno raditi mnogo bolje ali za oko 6 meseci…
Aha, kad izadje upgrade upgrade-a
Ne mogu na forum da postavim pošto su prevelike slike. Jako lepo odrađeno pakovanje i sama prezentacija…
Upravo sam odigrao nekih sat vremena jer sam toliko uspeo.
Lifepath - Street kid
Izabrao sam performance jer na Quality je sigurno 30 fps
Iskreno kao sto je neko napisao gore ko ima ps4 i stari xbox neka se strpi, taman ce i cena pasti.
Ne znam jel onda na ps5 sad locked 30 fps?
ne vredi quality na 30 fps
Nema svrhe igrati ovakvu igru u 30fps.
Sto je neko rekao, bas mnogo stvari ima u igri da se skonta…
U nekim trenucima i previše…
Baš tako…
Znao sam da ce last-gen verzije biti raspad, cim nisu dozvoljavali da ih iko uopste proba sve do izlaska igre.
A kolicina bagova cak i sa patchom nam jasno govori kako im je avion ocigledno sleteo na aerodrom bez pola tockova, s motorima u plamenu i zabio se na prijemnu kapiju jer su kocnice otkazale. Sad ce provesti sledecih nekoliko meseci zaista zavrsavajuci igru.
Nije mi jasna poenta duzine penisa kad 98% igre nosis odecu? Nekako, te opcije onda ispadnu klinacke.
Sve u svemu, osim ako me ne uhvati teski neizdrz, ceka se prava next-gen verzija, nadam se taman tamo negde na prolece kad same next-gen konzole postanu dostupne.
Ljudi kako ovo radi na One X-u? Mislim znam da ima klipova na YT ali mene zanima realno iskustvo, kakva je grafika, a base konzole stvarno necu da komentarisem, ono je boze me sakloni i sacuvaj, zamislite da nije bilo mid-gen konzola, pa to bi bilo strasno, ali ako je Rockstar uspeo da izvuce iz PS3 i Xbox 360 poslednji atom snage za GTA V cudi da ovi nisu mogli sa PS4 i Xbox One malo bolje… sreca pa imam snazniji Xbox, da imam debeljka i dalje pa ne znam bio bih mnogo smoren
Da li je neko probao na series S, sad mi se skida kući
Ja imam Cyberpunk trenutno instaliran na Series X, Series S i One X Mogu veceras da ti javim kako je na One X…
A u 99% igre ne vidiš svog lika jer igraš iz prvog lica.