Cyberpunk 2077

upravo metio da se skida, 101.529 GB…na mojeme debelome PS4, kako je ghost of tsushima izgedao i radio perfektno na istom niko posle toga ne sme da zucne da je ogranicen hardverom! Ne cekam nista, igram odma i sad! Izgovor poput pravimo na vise platformi pa ne mozemo da optimizujemo kvalitetno kao kada se radi eksluziva su kompletno proseravanje, ako nemaas dovoljno ljudi smanji prepucani budzet za markeding i ubaci u prosirenje tima, ej bre 7 godina pravis igru koja je najavljena i onako za tu generaciju. Ni jedan izgovor ne pije vodu! Cmon everybody, jump to da hype train, 1d 9h to go!!

3 Likes

101 giga, a na sxu 60.

Pesma iz trailer-a sabija uhh :smiling_face_with_three_hearts::metal:

Witcher 3 lunch trailer je imao dosta bolju pesmu :smiley:

1 Like

Dobro drugačiju , ali svakako legendarnu sada već :grin:

1 Like

isplakao sam se na strimu kod Shrouda kad je pravio lika :joy:

Javljajte vi PS4 korisnici kakav je CP. Ko ce cekati nextgen :smiley:

@MladenVR ma kakvo čekanje ovo će na pro-X u 1080p raditi fantastično :smiley: A za 4K je pitanje :smiley:

Ja još odolevam, planiram da odigran kad izađe next-gen verzija, e sad da li ću izdržati to je pitanje

@robotnjik , @MladenVR

@Milan89SD jedino da prodam mog bucu pa da uzmem PRO uz neku malu doplatu dok ne dodje PS5. Mada bih voleo da vidim kako ce obicna cetvorka da gura ovo cudo.

@Markic ma ja bih mozda uzeo disk, obrnuo igru ono posteno pa bih ga kasnije prodao. Na kraju ono uz malu razliku tj. za mali trosak bih odigrao vrh igru. Videcu, mozda se ipak pocastim do kraja godine :smiley:

1 Like

Nisam bas ispratio, next gen sada nema nikakav benefit, cak ni otkljucan framerate?

Ocene su ocekivane, kao i redukovano trajanje (najavljivali su da je Witcher bio “predugacak”).

Pretpostavljam da je Poljacima samo bitno bilo da je 90+. Mada sam siguran da zasluzuje i vise i da su trazili dlaku u jajetu.

Igrati ili cekati next gen update… hm…

60 fps Series X

3 Likes
2 Likes

Počelo je :sunglasses:

10 Likes

Pih majku mu.

Poslali mi disk, pitanje kad stigne da li cu uspeti da ne krenem sa igranjem :sob: necu izgleda docekati next gen update

Ja znam da sutra ujutru počinjem, ne mogu da čekam :grinning:

Meni verovatno večeras stiže igra :slight_smile: :smiley:

Ladno cu naruciti za PS4 samo da se ne falite ovde sami :sweat_smile:

4 Likes