Cyberpunk 2077

next-gen verzija cyberpunka, kad god da izadje, ce mi verovatno biti dovoljno impresivan graficki pomak da uzmem novu konzolu:

Ostaje samo da se vidi sta sve od ovoga nove konzole uopste mogu da poguraju.

1 Like
1 Like

Ovo je igrica zbog koje bih kupio konzolu bilo koju samo da tera.
Da budem precizniji usao bih u radnju i kupio igricu a uz nju trazio konzolu kao dodatnu opremu :grinning:

3 Likes

Navali narode. Fer cena za 10 dana early access.

Bio jedan i za 13k. :joy:

Možda je to bio bundle sa PS5 :joy:

1 Like

Ja u prvi mah pomislio cena u dinarima, ne znam zasto. Tek onda shvatim, dolari :scream:

Meni je fascinantnije što je aukcija u pitanju, znači neke budale su nabile ovu cijenu… :joy:

Nisu nabili, u pitanju je trolovanje aukcija. Isto rade sa rtx karicama i ps5 konzolama-nabiju cjenu tako da prodavac mora da saceka kraj aukcije,kupac ima opciju da odustane od kupovine i prodavac je izgubio dragocjene dane. Fine by me.

Inace, drago mi je da vidim u opticaju iste ps5 konzole po besmislenim cjenama, i opet ih niko ne kupuje. Znaci ipak nije narod sisao vesla, nazalost naci ce se neko ko ce zagristi i opravdati postojanje scalpera.

Jedan na piku prodaje ps5 za 2500KM, da bi vidio da je kupio konzolu za 1600KM sa nadom da ce je prodati po ovoj cjeni koju je naveo. Iskreno se nadam da ce biti u gubitku, pa makar jednu marku.

Najjaci opis: vidite sta se sve prodaje kao ps5, ovde nema toga… vidio baja da su neke Amazonove kutije stizale prazne, pa kao preselio taj argument u BIH i time opravdao cjenu. Moš mislit.

3 Likes

Upravo skinuli pare za preorder, 2996 din. Sada čekam taj 10.12 da konačno počnem ovo čudo :grin:

6 Likes

Ja kupio disk 8000 :man_facepalming:t2:

I treba te j…i kad jedini imas PS5 :rofl:

1 Like

Haha :grinning: Sve pare ce otici na diskove :joy: dobro i na poneku dodatnu opremu… :joy:

Imaš razmenu igara, tamo možeš proći jeftino…

1 Like

Isto, od mene dosta za ovu godinu. Sledece tek fc6, eventualno crash 4 za klinca i lepsu polovinu ako naleti jos neki popust.

https://youtu.be/IHfs98k86EA

2 Likes

Kontam da ću u foto modu provesti više sati nego u nekim igrama :joy: