Cyberpunk 2077

Igra gone Gold, pa odložena. Prvi put čujem. Ostaje mi vise vremena da igram WD.

Ne mogu da zamislim kako se osecaju ljudi u studiju kad su culi da ce jos 3 nedelje da crunchuju.

3 Likes

Kako je krenulo, taman će da stigne kad uzmem XSX. :grinning:

1 Like

Ko ih jebe, u smisli crunchuju i ljudi u magacinima i gradilistina sirom sveta, za 10-15-20 puta manje novca, pa ih niko ne zali. A developeri rade posao koji vole i rade mesec dana prekovremeno a usput su placeni bas dobro i treba neko da ih zali. Sav sam se zabrinuo za njih.

Ali je lepo imati 80.000$ godisnje

3 Likes

Dobro, to su svakako znali da ih ceka i da nije doslo do odlaganja. Da je igra izasla sada, svakako bi nastavili da se ubijaju od posla da bi pripremili update koji bi ispolirao sve probleme, tako da u tom smislu i nema neke razlike.

1 Like

Kontam i kada izadje igra da će biti day one patch 50 gb :grin:

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2020&mm=10&nav_id=1754521

Aj dobro

Pa generalno mislim da za tako ambicioznu igru za koju je izasao prvi trailer jos na E3 2012-te kada je i najavljena i na kojoj rade toliko da bi svaka ocena ispod 9-ke (ili ispod 90) bila pravi debakl.

Ma bice 90+ naravno.

6 Likes

Xbox One X and Xbox Series X footage

2 Likes

Upravo preorder-ovao u Games-u. Deluje kao igra vredna da je imam na disku.

A sto to nisi uzeo na KP nego dajes bezveze 20-25e?

1 Like

Gde je u ovo doba sigurno uraditi preorder? :slightly_smiling_face: posle ce ispasti da je nema na stanju… evo bas sada gledam kupujem prodajem niko da navede da je na disku…

Ma bice brate, nego dobro nije neka para da ce te osiromaisiti. :sweat_smile:

1 Like

8036 ispalo :roll_eyes: uz neki popust…

Pa to je okej. Jel PS5 kutijica ili PS4? mislim ono svejedno je kad je Cyberpunk u pitanju, zar ne?

Ps4, nema za ps5 ali je besplatna nadogradnja na ps5. Da bitna je igra, omot neka bude kakav god :joy:

1 Like