Pre-load je 60 giga
Skinutu još pre par dana
Poceli su da leakuju gameplay-i od ljudi koji su nabavili disk ranije. Pokusavam maksimalno da izbegavam Spoilere. Zadesilo mi se na redditu sto sam nasao Xbox One S Gameplay.
Malo je reci da uzasno izgleda, i da je toliko bagovito da se ne moze ni Alpha nazvati. Generalno se cini da je to utisak svih koji su nabavili igru ranije. Day One patch je must, i svi se nadaju da ce to dovesti situaciju u red posto bi ovo mogao biti fail generacije.
Ne sumnjam da ce mnogo toga popraviti, ali sve mi deluje da nisu slucajno stalno odlagali igru. Ova igra izlgeda jos nije zavrsena. Pitanje je koju su verziju dobili novinari da igraju, da odrade review. Ako su opste dobili…
Stavicu link od gameplaya sa xbox one a, nema nikakvih spoilera, kratak free roam gameplay.
Pre dva-tri dana sam procitao da ce igra na launch-u dobiti 40+ gb patch.
Svaki video koji sam do sada pogledao o igri bas izgleda ocajno, pogotovo fizika i combat ono bas haos mada kontam da ce 1-2 patcha to popraviti inace slijedi katastrofa.
Pa na kraju kada bude ispeglana igra, bice tako da ne mogu da omase.
Problem je za vecinu igraca koji ce igrati na releasu. Sad, ne brinem za nas koji smo uspeli nabaviti next gen konzole, ali realno, mozda najveci broj ljudi ce igrati na debelom One u i obicnom PS4.
Kakvo ce ovo razocarenje od igre biti…
Sad kad ispadne da je Cyberpunk zapravo sifra za Witcher 4 i da su nas sve samo trolovali.
S obzirom da sam preorder platio 25e, nek bude kakva hoće sada Inače imaće day one patch i posle toga dodatni patch od 43gb
Ima li neki Pre-load patch?
Ništa nije nemoguće Ono što sigurno znam je da nema day one igranja dok se ne poskida sve ovo
Mislio sam da ce biti potrebno 128 sati da se predje ovo cudo, a ne 28. To je dobra vijest jer su me umorile duge igre.
Ja stvarno nisam strahovao za igru, setting je odlican, developer dokazan, ne znam zasto bi imao rezerve.
A od kada je 28 sati malo, ja jedva uspijem preci igru od 10 sati, tako da cu sa ovim da se zabavljam dobrih mjesec dana.
Ti si prijatelju toliko plav, da ti ni strumfovi nisu ravni. Nista osim Sony klasika ne valja, we know.
E sad na konto toga sto kazes:
Ne znam, lezi mi na srcu neko vreme Salim se generalno…
True. Ali mozda i zasluženo, tj. Opravdano.
@xX8Lampard8Xx jel istina?