Probah malo, jesu mi nerfovali air stab ali sad lebdenje i traversal deluje mnogo fluidnije, combat isto, dosta qol stvari i sitnica tipa za sprint i ostalo baš osetno kvalitetnije, čini mi se za nijansu i bolje optimizovana, skidoh cap sa 60fps, nisam imao crash za 2 3 sata
Pravi life hack. ![]()
Koji je zanr ova igra? komedija? ![]()
Jesi l’ probao i da jašeš ovu krmaču i magarca? ![]()
Otprilike neki open world fantasy sa elementima svega i svačega.
@topic
sa novim updateom su ubacili i da kad vas niko ne vidi a kradete, ne gubite reputation od te frakcije na čijoj teriotoriji kradete. Kamp i poreska mi pojeli sav silver, moram da pojačam budžet ![]()
Za kamp je bilo prvo doniraj 50 pa 200 silver, pa sad traže 500. Nadam se da će to da bude poslednja stavka.
Takođe dobra mehanika (gle čuda igra ti ne kaže) kad igrate sa štitom, sačekate neprijatelja da vas udari i odma potom heavy attack, razoruža ga trajno, ako vam je tu pet odma ide i lootuje, korisna stvar kad su grupe neprijatelja, jer svaki štit bude po tipa 2-5 silvera, oružje isto, recimo jedna tura takvog čišćenja kampa laganih 70 silvera pa na više
I 2500 timbera ![]()
A u kurac, milijardu ![]()
Slabo igram main story, tek sam zagazio u ch4, zar ne bi trebalo da mogu da šaljem likove iz kampa na misije, tipa da cepaju drvo? Čini mi se da mi je takva i bila jedna misija, ali sad kad odem na kamp, trougao pa missions tamo nema ništa, tj ni nemam missions tab više ![]()
Ima te misije da, mada mislim da to ne spada u donacije, nisam siguran.
Nece tu biti kraj, ide do 5000 cini mi se za silver. A sto se tice ostalih mislim da neke stavke idu i do 25 000 (za tools and weapons sigurno). Svaka donacija cini mi se ima 6 zadataka/donacija.
Ma da, pretpostavio sam da ima dosta, videh negde video, lik kaže kamp je maltene ko neki post early game tutorial za razne sisteme, barber, coloring, trading itd.
U suštini sve radim osim main story, tek sam otključao veštice pa kontam da ću tek sad da trošim sate i sate dok min maxujem build, mounta i ostalo ![]()
Mnogo su je sredili sa poslednjih par patcheva. Ne znam tačno koji je bio po redu ali u jedno zadnja 3 dana sam imao samo jedan crash. Jedino što mi je retardirano je nekako odnos minimapa i kretanja, kao da je nesinhronizovan da li jašem konja ili lebdim, kao da me ne prati u realnom vremenu.
Posle ove igre stvarno ozbiljno razmišljam da pređem u amd kamp što se tiče grafike. Undervoltuj, prčkaj, jebavaj se, ne vredi 3090 vuče struje kolko vuče i dođe do 80stepeni, ventilatori 95%. 5 stepeni napolju, ja moram da palim klimu da hladim sobu i komp i odvrćem zvučnike da ne slušam fanove od gpu.
Inače kamp sistem sam totalno pogrešno skapirao, mislio sam da može da se deli personal i camp funds, da tipa pošaljem klošare u rudnik i posle odatle doniram campu, pojedine stavke u “for a better tomorrow” su malo je reći apsurdne, donirao 500 silvera, pa 2000, sad traži 5000 ![]()
2500 stones prva stavka, za 70+ sati ne znam jesam li sve ukupno 200 video. Ne znam jedino da li kasnije može na veliko da se pljačka ili nešto.
Može brate. Kasnije u neko vreme SNS preuzima vlast u Demenisu. Važno je da budeš tu od početka.
Znao sam da su njihovi, čim imaju ovaj kičeraj od parka sa krokodilima i flamingosima, i tu npcjevi buržoazija sa zlatnim polugama ![]()
Juče naiđem na tax kolektora, kako sam ga savio od batina nije ni trepnuo ![]()
Jel ti se dešava da iako koristiš replenishing arrows, i u inventory slotu i levo na dpadu selektovani u kombinaciju sa lukom, opet posle nekog vremena pređu u običnu varijantu i potroše se?
Izvalio sam tako što samo u jedno vreme ostanem bez strela, odu mi i explosive i poison i nakon nekog vremena se ove regularne na neku foru osveže (ili možda i ker lootuje od protivnika nisam obraćao pažnju), uglavnom tad kad se istroše ih imam u inventory vidljive ali na dpadu ne.
Ne znam jel zamišljeno da ima neki cooldown, dal je bug il nešto treće. Zašao sam baš daleko u pustinju i počeo da koristim mnogo više charged i focussed shot.
Naleteh na nekog bossa, ovo još nisam doživeo, 4 puta probao, 4 puta me one shotuje, nit ima gde da se dodgeuje, ni odleti, stun, counter, ma ništa ne pomaže. Stvarno souls vibe. Kontam da moram da imam fire resistance bar 10/15 da bi mogo uopšte da probam ![]()
Dobio sam igru uz amd gpu, instalirao je, ali citajuci ovo vase pa ja ne da necu znati gde se nalazim i sta da radim da je ti strasno XD
Bolje da ja ne pocinjem ovo
Ako si tip igrača da možeš da ignorišeš side questove, poije, puzzleove i eksploraciju nije strašno.
Ako si ko ja kreneš za jedan quest, leteo bi do njega 5 min al svratiš usput na svaki poi tj. svetlo, tražiš da li iza vodopada ima pećina sa lootom, oduži se na po pola sata lagano ![]()
Kad se smorim popnem se na najveći vrh, i svaki put neki wow momenat, pomislim ovo bi skyrim sa svim modovima voleo da bude.
Nemam običaj da pravim screenshotove, da sam taj tip kontam da bi sate spucao u photo modeu