Crimson Desert - Release Date Reveal Trailer

Ja ne znam jesam li ja retardiran ili prosto mehanika za hang u igri ne radi.
2 sata u jebenom lavirintu, ne mogu da se spustim da visim sa litice teorije nema.
Probao i na tastaturi sa C, ma jok samo neki lean prompt daje i nasloni se uza zid ko klošarčina zadnja. Ovo konkretno ne znam kako iko može sa kontrolerom da prođe jer po YT ispade da mora u nanometima da se primakne ivici pa onda ako imaš sreće.
Ne setih se da perbacim kameru u first person, previše me iznerviralo.

2 Likes

Inače, ne znam koliko je istina, ali da su ‘manji’ Valve bi mogao da ih napenali za ovo, kako ljudi pišu.

Interesantan splet, ali možete da zatražite refund ako predjete famozna 2h zbog ovoga.

1 Like

2 Likes

Ima još neko problem sa Supply Chest-om? Ne mogu ništa da ostavim. Za svaki jebeni item kaže cannot store. :rofl:

Pa ne može ništa da se ostavi, samo da pokupiš ono što si zaradio kroz rešavanje kvestova :grinning_face:

2 Likes

Wtf :exploding_head: Prosto neverovatno. Ovo još nisam video.

Eto prvi groundbreaking feature. :rofl: Prosto ne mogu da verujem da igra nema jebeni chest. :rofl:

2 Likes

Igra je prepuna takvih bisera. Razmisljam da batalim zbog ocajnih kontrola i uzasnih dizajnerskih resenja… Prakticno ne mogu ni da iskusim igru jer se rvem sa tutorijalom i menijem.

1 Like

E jbt ko da nisi odrastao na Mortal Kombatu :smiley:

1 Like

Zapravo i nije toliko strašno, bukvalno sam se navikao i sada to ide…

Tip za sve kad dođete u bilo koji grad pozvonite zvono u tornju, ukloni fog of war sa dobre regije mape, otkrije ceo grad praktično.

Inače desilo mi se da sam “potrošio” konja :rofl:
Neće da galopira, i odem u inspect, javlja da mu treba recovery :smiley:

Da sranje bude veće, otišo sam u regiju daleko u 3 pm da pokupim bounty, i još vrhunac regija okružena planinama, jedini put ucrtan na mapi kojim se može nazad do zatvora u startnom gradu BLOKIRAN. Ima neku tupavu prepreku gde bi trebao da bude tunel, prepreka jedino može da se probije sa nekim skillom koji se nauči u chapter 4.

@Collector
Pisao sam već da nema normalan storage jbg, taj chest u kampu su zamislili kao ako ti promakne neki boos loot, tu se spawnuju takvi unikatni itemi.
I meni je to bilo van pameti, al to je valjda uobičajeno za mmorpg, nisam iz te priče pa ne bi znao.
Posle jedno 2 odlaska do merchanta sa prepunim inventoryjem sam ispizdeo i obišo do tad svakog otkrivenog prodavca, kupovao one small bags od 50 coppera, svaka ti da po 1 slot za inventory. Takođe side questovi za prodavce u gradu i main story često daje medium bag, koja je svaka 5 slotova u inventory. Može u journal da se vidi šta svaki quest daje ko reward.

@padawan
Ja sam se prebacio sa xbox elite 1 na dualsense, otišo jug/jugozapad gde ima tona bandit kampova i utvrđenje, i posle sat dva mi je kliknulo sve.
Istina, dosta sam nabudžio pasivne skillove i gear. Primaran skill za bitku mi je health regen lol, nemam još uvek toliko aktivnih, a oružje mi je neka two handed katana, odlična za crowd control.
Tek kad sam se prešaltao primetio kolko je L3 i R3 neupotrebljiv na elite, baš primetno kad treba neki skill combo sa l3 i r3.

2 Likes

Skontao sam to kada sam već otkrio sve što prvo zvono dobaci, a za konja sam mislio da je bug dok nisam video da je umoran :grinning_face:

2 Likes

Pa to su sad neke napredne tehnike do kojih treba doci, ali nije me jednostavno uvukao svet, kao npr u Bethesdinim igrama, da ne pricam nekim drugim kao Witcher, CP, BG koji su bas klasa za sebe. Dacu mu jos sansu, ali prica mi je totalno forgettable, a questovi genericki i nezanimljivi. Daleko je ovo od nekih legendarnih RPG-jeva, nisam bas siguran da je vredno mog vremena.

1 Like

6 Likes

Raniji naslovi da, ovi novi su totalno nezanimljivi…

IGN dao 9 veilgardu, kako da ne :grinning_face:

4 Likes

Sve stvar ukusa jbg. Probali su nešto novo i ima strašno potencijala, uz sve nedostake. Meni je zabavno, lako vidim sebe da ću ovde spucati stotine sati.
Ako hoćeš ozbiljan, dubok rpg, kcd’s your guy.
Bethesda odavno nije neko merilo kvaliteta, starfield je na releaseu bio neupotrebljiv, sećam se da sam u jednom momentu imao 60 modova, što za grafiku, reshade, osvetljenje, flashlight, bolje animacije tako i za qol.
I za ovo već ima fino modova na nexusu, controller remaper, prirodnije bolje itd.

1 Like

Jbg nisam ispratio post gde si to spomenuo. Slabije imam vremena za čitanje. Sve se svelo na apdejtovanje kolekcije što se foruma tiče. :rofl:

Ovo za prodavce i bagove sam provalio i ja. WoW je imao sličan sistem pre 20 godina. Gde si kupovao torbice pa ih manuelno postavljao, nisu se automatski dodavali slotovi niti si ih dobijao kroz questove. Ali poenta je veoma slična. Tako da je to ajde ok.

Ali ovo za chest je van svake pameti. Pa jbt igre od pre 20 godina imaju chest makar u glavnom gradu. Ajde da igra nema neki crafting momenat pa ajde, budzis slotove i pičiš. Ali ovde imaš više vrsta crafting-a i non stop imaš nešto da kupiš.

Igrao sam dosta mmorpg naslova. Nemaš ni jednu koja nema storage chest. Epski propust, ali dobro valjda će ispeglati u skorije vreme. Pošto trenutno sakupljanje i nema puno smisla kada ćeś konstantno da se boriš sa mestom. Kao Diablo 2 da igraš, pravi boss te igre je bio inventory managment. :rofl:

Eno ja 108 mesta, večita borba od početka igre. :rofl:

1 Like

Najvise mi mozda smeta sto nije 60fps konstantno u performance modu. Mada izgleda dosta dobro na portalu nakon high quality / bitrate apdejta pre neki dan.

Neki apdejt se ceka da ga malo ispegla. Ali mislim da nema spasa kontrolam, jednostavno losa resenja od starta.

1 Like

Odigrah nekih 4 sata preko vikenda, sve što ste napisali to je to. Toliko problema, pogotovo kontrole, a u drugu ruku opet impresivno.

edit:

4 Likes

Changelog 1.03 update.

Added the Private Storage that can be used to store items from your Inventory.
The Private Storage is located at the initial temporary lodgings in Hernand and at the Howling Hill Camp.

I još dosta toga

Edit:
Preduhitri me brat fajberoptic, kog mrzi da čita

3 Likes

Od jutros 2 updatea na PS5 :grinning_face:

1.000.151 je poslednji.