Kako god, večeras počinjem igru, svakako me recenzije ne trigeruju previše…
Moj sud mi je najvažniji, zar treba neko da mi kaže šta da mi se sviđa ili ne, što je neko relevantniji od mene.
Kada se analiziraju neke tehničke stvari to mogu da podržim.
Kako god, večeras počinjem igru, svakako me recenzije ne trigeruju previše…
Moj sud mi je najvažniji, zar treba neko da mi kaže šta da mi se sviđa ili ne, što je neko relevantniji od mene.
Kada se analiziraju neke tehničke stvari to mogu da podržim.
Тако је брате! Да су се други питали, ти би возио Фолцику Тигуана, јер је немачкО аутО ![]()
Jel ima u steamu negde tajmer kad postaje dostupna? Pitam jer sam uzeo neku mutljavinu za 10 11 eur, u klijentu kod imena naloga stoje valjda rupiji, pa bi trebao da gledam vreme kad ce biti dostupno u indiji po nekoj logici jelda?
Tako bi trebalo, meni se otključava u 23 00h…
PS5
To je to, gledam sinoć kod svakog mogućeg resellera not available in your region, can’t be activated in serbia itd.
E pa kad je tako, ima gde može za 1/7 cene ![]()
Videh već par postova koji kažu slično, pa rekoh da ostavim jedan od tih utisaka ovde za vas koji krećete sad s igrom –
"My thoughts after 70+ hours of Crimson Desert.
I knew right away that journalists would not rate this game as high as it deserves. If you’re given limited time and need to power through a game like this to review it for your boss, you will resent it.
In fact, I resented it after the first couple hours. But once I began to understand the systems, adjust to the controls and get a bit more comfortable with the game, it quickly became something I could not put down. I was thinking about Crimson Desert 24/7.
Truthfully, the only real pain points of this game are the controls and systems and occasional clunkiness. But once you get some hours in, all of that goes away and you’re left with a truly remarkable experience.
No game before this has matched this level of wonder and exploration and this level of pure scale, while also simply being FUN to play.
At first I thought that there was no way that they could cram all of these systems and mechanics into one game and make it feel satisfying and cohesive, but they somehow pulled it off.
Take your time with Crimson Desert, be patient and intentional with your time with the game, and you’ll be rewarded handsomely.
"
Nažalost svi se slažu da priča nije nešto.

Kakvi su vam utisci?
Meni pomešano, više se zajebavo sa drajverima i freezovima nego igrao. Ono što videh u prvih par sati predobro, ne drži igra za ruku ni za šta, a komande su sačuvaj bože, ima mala milijarda za skillove. Fora na kb traži f2 f3, a na tastere ni nema bindova da se vidi šta je gde, jedino u skill tree
Isto ![]()
Ja igram na PS5 pro, igra izgleda odlično u performance modu ali nije konstantnih 60fpsa…
Kontrole blagi užas, kažu treba se navići
,
Znaci slaba optimizacija, lose kontrole i losa prica.. I 150h trazi da se investira. Eh, jos uvek se lomim.
Vidim da kritikuju i grafiku..
https://www.reddit.com/r/PS5pro/comments/1ryqabe/feel_like_ive_been_totally_gaslit_by_tech/
Juče bio update 20 i kusur GB, jutros opet neki mali, vidim biće svaki dan izgleda ![]()
Meni je grafika ok, čak i dobra na mešavini ultra/cinematic. Mora malo da se čačka po podešavanjima, da ne bi osvetljenje i contrast bili prenaglašeni.
Ali pojma nemam šta je, na linuxu ni ne radi, na win mi crashovala milijardu puta u prvih 10 min. Promenim drajver, undervolt gpu i stabilno. Povećam refresh rate sa 60 hz opet crashuje, tj freezuje.
Nisam pametan, nekad bude u 70 stepeni gpu, tad garantovano unutar 10 minuta freezuje, ako je u mid 50s gpu temp onda radi. Već dva patcha izašla, valjda će rešiti ili oni ili nvidia sa drajverom.
Reddit vidim isto prepun problema i na ps i na pc. Na steamu su već mixed, akcije kompanije pale za 30% ![]()
Mnogo potencijala ima, sad koliko brzo će ispeglati ostaje da vidimo
Pa isto kao i Cyberpunk. Nisu je ispolirali, vidi se da nije bas AAA produkcija ali ce za par meseci da dovedu u red. Bogte pita i koliko bagova ima..
Biće to sve dobro, let them cook.
Nisam oduševljen ali jedva čekam da igram ponovo danas, nadam se da će prevagnuti bolje stvari u igri nego one druge…
Ja sam gori, budan sam od juče u 14h, sad pravim pauzu tek ![]()
Samo kad ne bi još jebeno crashovala
recenica u jednom pravcu krenula, u drugom zavrsila. ![]()
Koliko si sati spucao vec? Ala ![]()