Black Desert Online je godinama bilo izuzetno veliko ime.
Mada i pored toga jeste fascinantno kako je Crimson dostigao ovakav enormni hajp kao neki pop-culture fenomen.
Black Desert Online je godinama bilo izuzetno veliko ime.
Mada i pored toga jeste fascinantno kako je Crimson dostigao ovakav enormni hajp kao neki pop-culture fenomen.
Ja uzeo, sutra u 23č se igra otključava koliko sam ispratio. Će vidimo kako ide.
Igra koja je trebala da bude nastavak Black Desert Online, tj kao novi, groudnbreaking MMO, i onda su pivotovali na SP igru pre fazon dve godine. I zbog toga što je trebalo da bude MMO, zadržan je sav content samo sve MP zajebancije su izbačene. I publishuju sada kompletnu igru kao SP iskustvo.
Black Desert Online je prvenstveno PC igra i bilo je muka igrati na konzole zbog MILION kontrola, a tako će biti i za Crimson Desert, jer evo ga screenshot svih komandi ![]()
Haah jel realno ovo za komande… pa ovo da spojis MK i Tekken zajedno,nemaju toliko ![]()
Zanimljivo baš.
Navikao sam na western devse i njihov minimalizam, ali ovaj maksimalizam u kontrolama prezanimljiv.
Ništa od toga nisam znao.
Iz MMO u isključivu avanturu.
Takodje mi je fascinantno da na wiki izričito piše action-adventure, bez role-playinga ![]()
Što duže čitam o igri sve mi je čudnije ![]()
Imaćeš 150h da ih naučiš ![]()

Pogledah greenmangaming,
GAME UNAVAILABLE WHERE YOU LIVE
THIS GAME IS UNFORTUNATELY UNAVAILABLE IN YOUR REGION
Na steamu direktno 70€ tkd jbg
Ovo se sjećam kad su ljudi što su igrali na Gamescom pričali da je komplikovano za igrati i da ima puno kontrola. Ali ovako kd vidiš na slici baš tek onda shvatiš štavsu pričali.
Auh. Poslednji review hits hard. Ne zelim da provedem kuvajuci u igri 10x vise nego u realnom zivotu. Na snimcima je delovao prilicno genericki ali nikad ne znas kad ce nesto da ispadne 7/10 ili 10/10 i RPG godine. Ali malo me vec nervira sto ga kao papagaji u svim opisima kritikuju za previse stvari koje mozes da uradis a u Zeldi i drugim igrama je “vidi brt sta sve mozes”. Previse sidequestova, ma nemoj, a u Witcheru niko nije imao nista protiv. Prekompleksan combat, a ‘vamo je repetativan ako ima dva poteza. Sve sto volimo u drugim open world igrama, minus forgettable prica, plus super grafika. Ne zvuci tako lose iskreno. Mozda ce mi leci, razmislicu. Pogotovu sa novim high bitrate modom na Portalu. Neke druge hvaljene igre kao RE9 ili Death Stranding 2 su mi bas lose… ne mora uvek ukus i mood da se poklopi sa ovim glupim papagajskim kritikama. Zato necu jos da stavim moj standardan meh.gif…
Ovi sa IGN su stvarno postali mera za sprdnju ![]()
too much for me svega u ovoj igri. Nije dobro kad je pojednostavljeno, nije dobro kad je preobimno i komplikovano…bem li ga. Da sam 20 god mladji vrv se ne bih skidao sa ove igre…
Liku teške bile boss borbe na normal, ni u jednom reviewu nisam čuo to sem u njihovom jbg…
Ne zajebavaju se sa razlogom da za njih treba easy mode. Još lik u videu se pravda kako je prešao sve soulslike igre. Ok bro…
Nekoliko puta sam već rekao da nije problem IGN ocena, dobra ili loša, nego uticaj koji ta ocena ima na ukupan MC koji svi toliko gledaju kao neko najbitnije merilo igre. Na Metacriticu jedan glas IGNa je kao 20-30 drugih sajtova zajedno, što je apsolutno kretenski da jedan medij ima toliki uticaj.
Nije nitko imao ništa protiv zato što Witcher ima neke od najboljih sidequestova u modernom gamingu. Ako su dosadni, checklist questovi onda ih je i 5 previše.
Da upravo. Koliko čitam ima mnogo toga ali kvalitet nedostaje. Okean dubok 3 cm.
Znam, o tome i ja već dosta dugo pričam.
Makar da su im recenzije kompletne, ali često se desi da neke igre rade likovi koji nikada nisu igrali taj zarn ili jednostavno ne umeju
Vladan je dobar autor i pravi gejmer i jako voli RPG igre