Crash Bandicoot N. Sane Trilogy | Better With Crashitude | PS4

Drugar je stavio stila kao profilnu sliku… svršava na stila… Čekaj, jel mogu ja da uzmem od gazde a4… nije baš zver, al je 4x4 , 3.o, benzinjara … da izadjemo na glavnu ? hahahhahaha

Moze naravno ali gde na glavnu covece xD tu ako razvijes 40 budes srecan.

Nego malo smo vise skrenuli sa teme tako da ja zavrsavam sa off-om :smiley:

Ok bre, kapiram ja… fali ti konjaža… ! hahahahahahaha

evo jos jednog ludila, nek vas ne zavara da su time trial samo nivoi sa mostovima teski. sve je tesko sem nivoa sa svinjama i ogromnim boulderom. Meni su cak iritatniji nivoi kojima treba recimo 2:30 min za gold relic, pa ako negde zagines moras sve ponovo. Ovako kad ti treba 50 sekundi, zagines na dvadeset brzo si tamo, a ovako kad svaki put padnes ili pogresno skocis na dva minuta, i onda opet doci do tamo, jako smara. Ali sta sad, jos malo pa gotovo :smiley:

I DID IT!!!1!!

Ovako se osecam otprilike :grinning_face_with_smiling_eyes:

Sad dvojka idemo dalje :grin:

6 Likes

Ko se bude sa tvojim rezultatima takmicio taj je bolestan.
Ne, ne kazem da si ti bolestan, nego taj ko se upusti u to :smile:

Koliko imas ukupno platina? :smiley:

14 :smiley: :smiley:

Dodali su novi level (izgleda kao slippery climb 2).

1 Like

Damn

Pala platina u prvom delu, koji je ovo mazohizam ne znam jel bi se usudio ponovo, 2 - 3 nivoa na time trials pitaj boga kako sam preshao, otishao i analog na jednom joypedu,ali je vredelo :joy:
Odma se bacam na dvojku, govore kako je kec najtezi, valjda ce ovo biti lakshe…

3 Likes

Svaka cast!
Meni fali jos jedan trofej “Boo-yah, Grandma! Boo-yah! - (Earn 30 Relics gold or better )” za platinu ali treci crash. Mucim se sa ovim time trial-ima ali ne odustajem, jos 10 staza 20 sam resio, bas mazohizam…BTW. mora pasti platina ipak je to Crash… :slight_smile: .

1 Like

Pa da to je jedino i zahebano mrzim kad imam vremensko ogranicenje to mi najgore…
Mada samo cepash nivo dok ga ne naucish , pocnesh automatski sam da skacesh…

2 Likes

Covek bi pomislio. Pa onda dodju klizavi nivoi na time trial. O nivoima sa medvedicem da ne pricam. Ostalo je ipak lakse od keca

1 Like

@Stevvva ostavi trial za kraj. Kad pobedis cortexa dobijas cizme za brzo trcanje sa R2. Nista novo, reko ako si zaboravio :blush:

1 Like

Jos trojka :blush:

7 Likes

A evo i trojke :blush: Dosta Crasha do remastera 2037 :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Likes

Znači da je majka na sebe preuzela sve ! Hahahaha

4 Likes

To kad sam blagosloven spavanjem deteta. Sto je za sada dosta. :grin:

3 Likes

Kako kad. Juce je bio budan od 8 ujutru do 5 popodne. Grcevi. Malo je falilo da odlepim. Al sta je tu je. Danas spava 3/4 dana :grinning_face_with_smiling_eyes: