Drugar je stavio stila kao profilnu sliku… svršava na stila… Čekaj, jel mogu ja da uzmem od gazde a4… nije baš zver, al je 4x4 , 3.o, benzinjara … da izadjemo na glavnu ? hahahhahaha
Moze naravno ali gde na glavnu covece xD tu ako razvijes 40 budes srecan.
Nego malo smo vise skrenuli sa teme tako da ja zavrsavam sa off-om
Ok bre, kapiram ja… fali ti konjaža… ! hahahahahahaha
evo jos jednog ludila, nek vas ne zavara da su time trial samo nivoi sa mostovima teski. sve je tesko sem nivoa sa svinjama i ogromnim boulderom. Meni su cak iritatniji nivoi kojima treba recimo 2:30 min za gold relic, pa ako negde zagines moras sve ponovo. Ovako kad ti treba 50 sekundi, zagines na dvadeset brzo si tamo, a ovako kad svaki put padnes ili pogresno skocis na dva minuta, i onda opet doci do tamo, jako smara. Ali sta sad, jos malo pa gotovo
Ko se bude sa tvojim rezultatima takmicio taj je bolestan.
Ne, ne kazem da si ti bolestan, nego taj ko se upusti u to
Koliko imas ukupno platina?
14
Pala platina u prvom delu, koji je ovo mazohizam ne znam jel bi se usudio ponovo, 2 - 3 nivoa na time trials pitaj boga kako sam preshao, otishao i analog na jednom joypedu,ali je vredelo
Odma se bacam na dvojku, govore kako je kec najtezi, valjda ce ovo biti lakshe…
Svaka cast!
Meni fali jos jedan trofej “Boo-yah, Grandma! Boo-yah! - (Earn 30 Relics gold or better )” za platinu ali treci crash. Mucim se sa ovim time trial-ima ali ne odustajem, jos 10 staza 20 sam resio, bas mazohizam…BTW. mora pasti platina ipak je to Crash… .
Pa da to je jedino i zahebano mrzim kad imam vremensko ogranicenje to mi najgore…
Mada samo cepash nivo dok ga ne naucish , pocnesh automatski sam da skacesh…
Covek bi pomislio. Pa onda dodju klizavi nivoi na time trial. O nivoima sa medvedicem da ne pricam. Ostalo je ipak lakse od keca
@Stevvva ostavi trial za kraj. Kad pobedis cortexa dobijas cizme za brzo trcanje sa R2. Nista novo, reko ako si zaboravio
Znači da je majka na sebe preuzela sve ! Hahahaha
To kad sam blagosloven spavanjem deteta. Sto je za sada dosta.
Kako kad. Juce je bio budan od 8 ujutru do 5 popodne. Grcevi. Malo je falilo da odlepim. Al sta je tu je. Danas spava 3/4 dana