Crash Bandicoot N. Sane Trilogy | Better With Crashitude | PS4

boktemazo proslo 20 godina a ja se tacno secam u koju rupu upasti da se pokupi ljubicasti dijamant :smiley:

5 Likes

ovo budi brojne uspomene…

2 Likes

Super ce ovo da bude, mozda padne i neki preorder ovih dana.

Prelepo.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je prestigao Mario Kart 8 Deluxe i Zeldu, i postao druga najprodavanija igra posle Horizon Zero Dawn-a na engleskom Amazonu. Ocekivano :thumbsup: .

Link: https://www.amazon.co.uk/gp/bestsellers/2017/videogames

EDIT:
Samo se nadam se da ce mi igra stici sutra(taman da se igra preko sub. , ned. ) posto sam je ovde preorderovao, ako ne stigne sutra tek u faking ponedeljak posto je prekosutra subota :confused: .

Ja uzeo nosioca od padawana. Igra je skinuta i sutra posle posla kad se navali ne ustajem do ponedeljka :grin::grin::grin:

1 Like

Heh ne da je posebno bitno ali Crash za sada ima skromnih 82 na metaciticu. Gamespot dao 6 i trenutno se suocava sa shitstormom negativnih komentara besnih fanova koji review zovu idiotskim i raznim drugim imenima. Mislim da je i Knack slicno prosao, ako ne i mnogo gore, a ja sam ipak sa uzivanjem odigrao zbog oldschool mehanike i svejedno je na internetu dostigao respektabilnu reputaciju koja je inspirisala developera i za nasatavak. Knacku se nisu mogle oprostiti prostota u izvodjenju i repetativnost, ali Crashu se ipak malo gleda kroz prste zbog kultnog statusa.

Video sam :wink: . Navodno da je razlog ocene6(Gamespot) posto igra nije inovativna kao prije dvadeset godina. 3xWTF :rofl: :rofl: .
Ma iskreno ocene mi nisu uopste bitne posto nije da nisam igrao igru znam o kakvom se dragulju :1st_place_medal: radi.

1 Like

A da li rade review igre stare 20 godina i ocekuju da ih odusevi gameplay mehanikom i inovativnoscu!? Klasicni bolidi. Ja cu ovo da odigram sa uživanjem. Sve sto sam video izgleda bas dobro. A za Knack se slazem da je djubre. Da je i on izasao pre 10-ak - 15 godina mogao bi da prodje, ali ovako uzas.

1 Like

Upalim na 3 min da vidim kako izgleda i poginem na prvoj prepreci.

2 Likes

Ahahaha, verujem da nas sve to ceka. Zardjalo se tokom ovih 20 godina. Ali dok gledam klipove na yt nostalgija udara samo tako.

1 Like

Jedino sto su izmenili u odnosu na staru trilogiju sem jel, facelifitinga, jeste da su ubacili box counter i time trial u prvi deo. Nikad nisam pokupio sve kutije u kecu. Em sam bio klinac, em ne znas koliko si omasio koliko nisi, dodjes do kraja, a dijamanta nema. cak i 1996 godine aint nobodoy got time fo that :smiley:

2 Likes

A sada ćeš naravno sakupiti sve, because platina :joy:

1 Like

Kako dobar privezak :heart_eyes:

3 Likes

Ko je rekao da mi dragulj danas nece stici :slight_smile: , jucer oko 14h poslali, danas u 8 ujutro rekla mi zena da je podigla - stigao

Boze moj ! :grinning_face_with_smiling_eyes: Ako nema platine, ko da nisi igrao :grinning_face_with_smiling_eyes:

I to zahebana platina, kad vidim da ima time trials…

Tezak je Crash, cak i bez jurenja svih kutija. Bice ovo pakao za kompletioniste jer su kontrole krute i pomalo neprecizne. Kazu da su 2. i 3. deo neuporedivo laksi.

Ja sam odustao od platine za prvi deo. Ako ga u opste predjem bice super :smiley: posto on igre sam najvise video Uka Uka kako mi govori da je gameover :sob:

1 Like