boktemazo proslo 20 godina a ja se tacno secam u koju rupu upasti da se pokupi ljubicasti dijamant
ovo budi brojne uspomene…
Super ce ovo da bude, mozda padne i neki preorder ovih dana.
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je prestigao Mario Kart 8 Deluxe i Zeldu, i postao druga najprodavanija igra posle Horizon Zero Dawn-a na engleskom Amazonu. Ocekivano .
Link: https://www.amazon.co.uk/gp/bestsellers/2017/videogames
EDIT:
Samo se nadam se da ce mi igra stici sutra(taman da se igra preko sub. , ned. ) posto sam je ovde preorderovao, ako ne stigne sutra tek u faking ponedeljak posto je prekosutra subota .
Ja uzeo nosioca od padawana. Igra je skinuta i sutra posle posla kad se navali ne ustajem do ponedeljka
Heh ne da je posebno bitno ali Crash za sada ima skromnih 82 na metaciticu. Gamespot dao 6 i trenutno se suocava sa shitstormom negativnih komentara besnih fanova koji review zovu idiotskim i raznim drugim imenima. Mislim da je i Knack slicno prosao, ako ne i mnogo gore, a ja sam ipak sa uzivanjem odigrao zbog oldschool mehanike i svejedno je na internetu dostigao respektabilnu reputaciju koja je inspirisala developera i za nasatavak. Knacku se nisu mogle oprostiti prostota u izvodjenju i repetativnost, ali Crashu se ipak malo gleda kroz prste zbog kultnog statusa.
Video sam . Navodno da je razlog ocene6(Gamespot) posto igra nije inovativna kao prije dvadeset godina. 3xWTF
.
Ma iskreno ocene mi nisu uopste bitne posto nije da nisam igrao igru znam o kakvom se dragulju radi.
Upalim na 3 min da vidim kako izgleda i poginem na prvoj prepreci.
Jedino sto su izmenili u odnosu na staru trilogiju sem jel, facelifitinga, jeste da su ubacili box counter i time trial u prvi deo. Nikad nisam pokupio sve kutije u kecu. Em sam bio klinac, em ne znas koliko si omasio koliko nisi, dodjes do kraja, a dijamanta nema. cak i 1996 godine aint nobodoy got time fo that
A sada ćeš naravno sakupiti sve, because platina
Ko je rekao da mi dragulj danas nece stici , jucer oko 14h poslali, danas u 8 ujutro rekla mi zena da je podigla - stigao
Boze moj ! Ako nema platine, ko da nisi igrao
I to zahebana platina, kad vidim da ima time trials…
Tezak je Crash, cak i bez jurenja svih kutija. Bice ovo pakao za kompletioniste jer su kontrole krute i pomalo neprecizne. Kazu da su 2. i 3. deo neuporedivo laksi.
Ja sam odustao od platine za prvi deo. Ako ga u opste predjem bice super posto on igre sam najvise video Uka Uka kako mi govori da je gameover
Mene samo zanima jel ovo pravljeno za mazohiste ili sta? Preko 40 zivota sam spucao i nisam stigao do prvog checkpoint-a. Strasno
Git gud.
Tako ja mislim za igre poput Super Meat Boy. Kroz vežbu uđeš u štos i teraš dalje.
Ajoj, svi se zale na taj nivo. Inace, ja sam poprilicno ocvrsnuo pored Donkey Kong i Mario igara koje uopste nisu lake, ali Crash ume da bude iritantan zbog jako nezgodnih kontrola.
Ima tu i neki glitch, probaj: