Crash Bandicoot N. Sane možda i na drugim platformama

Lepe vesti…

[quote]Prošlog tjedna je najavljeno kako Crash Bandicoot N. Sane Trilogy stiže krajem lipnja na PlayStation 4, no za one koji ne posjeduju spomenutu konzolu, možda ipak ima nade.
Naime, PlayStation Ireland je putem službenog profila na Twitteru nedavno objavio kako je riječ o ekskluzivi za PS4, no taj je unos ubrzo obrisan i zamijenio ga je novi.
U spomenutom nadopunjuju obrisanu izjavu i kažu da će igra isprva stići na PS4 i PS4 Pro bez dodatnih detalja, što zvuči kao da je Crash Bandicoot N. Sane vremenski ekskluzivan za Sonyjeve konzole, te da bi se u dogledno vrijeme mogao pojaviti i na drugim platformama.
Za one koji nas ne prate redovito, spomenut ćemo kako je riječ o remasteriranim verzijama prva tri dijela, Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped koje izvorno potpisuje ekipa Naughty Doga, no za novu obradu je zadužen Vicarious Vision, a glede privremene ekskluzivnosti još uvijek čekamo odgovor Activisiona.[/quote]

http://reboot.hr/crash-bandicoot-n-sane-mozda-i-na-drugim-platformama/

Kompanije bi trebalo da budu transparentnije oko dogovora da li je ekskluziva ili samo vremenska ekskluziva. Mada isprva deluje kao da su dodali samo Pro. Nema logike da “playstation ireland” igra izadje na drugim platformama.

Od toga nema nista.

Izgleda da je timed exclusive, jer ako je 100% onda be bez problema rekli PS4 exclusive ili Playstation exclusive (ako dolazi samo na PS4, Vita. PS Now) ili bi zalepili onaj “Only on Playstation” sticker. Čak i da izlazi pored PS4 i na PC, onda bi rekli console exclusive. Drugo, u pitanju je Activision koji ne radi igre samo za jednu platformu, nego štanca za sve živo.

Sličnu dramu su napravili oko Nier Automata, gde niko ne spominje Steam verziju iako je leakovalo da izlazi pored PS4 i na PC.

Nije leakovalo, nego je direktno potvrdio Taro u Streamu sa Gamescoma, par meseci nakon E3. :slight_smile: A tišina nakon toga o PC verziji je klasika za SE, jer su nesposobni po tom pitanju. Zaista očekujem da se odjednom pojavi datum izlaska za PC ubrzo nakon PS4 verzije.

A za Crash, nije mu prvi put da se pojavi na drugim konzolama, a verovatno ni poslednji, dok ne propadne Activision i Sony ne otkupi prava za njega, a to se nikad neće desiti.

A neki dan su na Automata launch trailer stavili i Steam logo, posle uploadovali sa logom koji je PS4. Tamo je pisalo da Steam verzija izlazi tri dana nakon EU verziju Automate koliko se sećam.
Potpuno kretenska situacija i dokaz koliko su marketing dealovi u suštini debilni i kontraproduktivni. Ali hej, For The Players.

Nisam pratio, pa nisam baš u toku, jer se trudim da što više odolim i igram totalno blind, a neverovatno je teško odoleti. :smiley: Ali mi je urnebesno da neki tvrde da je u pitanju neki deal za Nier Automata, od svih igara. :smiley:

1 Like

Ako ovo izadje za PC…jesus…necu se skidati :smiley:
Jako sam puno vremena proveo uz Crash Bandicoot…kad sam igrao bio sam klinac, imao ps1 bez memorijske kartice…nisam znao da to treba da se kupi…nisam ni znao sta je…samo sam zna da nece biti save-a, i da moram iz cuga da predjem igru hahah

Ha, thats cute. Mi smo placali zetonima za prelazak. Jel tako pleja? :smiley:

1 Like

Necemo se sad godinama takmiciti :laughing:

Izgleda da PC verzija stiže

https://twitter.com/etdragonpunch/status/841125454526345216

1 Like

A sto sam ja dao 200 evra za konzolu ??? da mi igre budu na drugim platformama?? nek se gone svi!!!11

Hint: ne budite takvi kao gore navedeno :smiley:

Iako i dalje ne verujem, uvek pozdravljam :slight_smile:

1 Like

Naj lepse mi je ovo 4K u 60fps na Pro-u :slight_smile: .

Meni je u ovom trenutku 4k 60 fps na Pro-u bitno kao 2,3 sekunde do 100km/h na Aventadoru :smiley:

2 Likes

Pa da, zato si odabrao PS4, a ne Xbox One. :slight_smile:

Ma nema to veze sa 4k i frejmovima, jednostavno cesh se vishe naigrati na cetvorci u Srbiji, nalozi jeftiniji, poshto vishe ljudi ima…

Crash će doći na Xbox kao što će i Halo na Playstation.

Izasao je jedan Crash na 360, nemoj da malerises bez potrebe :joy:

Pa… Pa… You got me :smiley:

Braca madjari pustili u etar :smiley:

http://xboxtavern.com/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-xbox-one-listing-spotted/