Jel moze vec da se skine igrica?
Sutra je release date.
Može, platiš, skineš, igraš
[SIZE=3]CS:Global Offensive dominira[/SIZE]
Steamova tabela najprodavanijih naslova donosi stalnu postavu igara uz manje promene redosleda
Prošle su nedelje korisnici Steama masovno kupovali Counter-Strike: Global Offensive koji se nudio uz popust što se u konačnici odrazilo i na tabeli najprodavanijih igara.
Spomenuti naslov je tako zaseo na prvo mesto, a sledi ga Arma II: Combined Operations iz svima jako dobro poznatih razloga. Na trećem mestu našli su se Sleeping Dogsi, dok ostatak tabele pogledajte u nastavku.
[LIST=1]
-
Counter-Strike: Global Offensive
-
Arma II: Combined Operations
-
Sleeping Dogs
-
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard
-
Borderlands 2
-
Darksiders II
-
Dead Space Pack
-
Orcs Must Die! 2
-
The Elder Scrolls V: Skyrim
-
Civilization V: Gods & Kings
[/LIST]
Obrisana ‘‘rasprava’’, ako ćete da se vređate nastavite preko PM-a.
Jedino mi nije jasno, što ne izmene da se više ne reloaduje oružije svaki put kad se vadi, malo nelogično?
Ne znam zasto su ostavili da ne moze da se podigne nisan nego se puca sa kuka…deluje dosta glupo i nerealno.
To je essence of CS games :). Teze je i treba ti vise skilla da igras dobro.
@gresley
Am pa nema toga, barem nema sada, ako ti oruzje ima 14 metaka i zamenis na pistolj, kada vratis na primarno ima i dalje toliko i ne reloaduje se samo bas bas nikada. Igrao sam vise od 30 sati ovu betu i nikada mi se to nije desilo
Sent from my iPhone 4s
Hoce li ovo imate single player kampanju?
Pardon, nisam se lepo izrazio. Mislim na repetiranje, ne reload.
A pa jbg sada to je oduvek bilo tako
@Nabukodonosor
A kada je izvorni CS imao kampanju :)? To je exclusive MP igra.
Nisam upucen. Izvinjavam se.
@nabukodonosor
Nema razloga da se izvinjavas druze, pa nismo svi ovde pro kanterasi. Bitno je da si saznao nesto novo.
Edit: Intruder, cestitke na ostvarenju. :ruk:
lele kad se setim 1.6 cs-a,raznih klanova,wcg-a,lan turnira…To su bila vremena,kad smaras na msn-u NEKO 5?IMAMO SRV sada sve neki pustos,citeri i razni ‘‘pro’’ cs igraci,kako su to lepa vremena bila…
od kad sam napravio duzu pauzu[2 god i na kraju se nisam ni vratio jer nisam imao volju i zelju] nisam probao cs go,mozda uskoro i probam ovo ali nista ozbiljnije…
btw 1000. post
Jedina prava CS singleplayer kampanja ti je Condition Zero: Deleted Scenes.
Ma bitno da se izvinuo(salim se)
@Nabukodonosor
Evo malo gameplay-a lepo izgleda nema sta
Evo i ovo je zanimljivo kako izgledaju mape u cs 1.6 a kako u GO
Izašla igra na Xbox LIVE-u, košta 1200 poena, a može i trial da se skine da se proba.
Counter-Strike: GO - Xbox.com
Mozda bi mogli da napravimo neki turnir preko xkai-a?