Postoji li sansa da neko sa banovanom konzolom dodje u posed ove igrice, ili samo Live-a moze skinuti?
U cemu je poJenta?
Verovatno postoji JTAG verzija, ali, ono…
Treba igrati na PC-ju, kosta 10e i nije toliko zahtevna. Mislim da je svetogrdje igrati “kanter” na konzoli. Pa tu je sve u preciznosti i u headshotovima.
Postoji Jtag ver. ja sam je skinuo i naravno jedino mozes da je igras protiv botova jer je ovo iskljucivo Mp igra…I sto kaze Padawan najbolje je igrati na Pc-u,jer je katastrofalno tesko igrati na dzojstiku i jako ne precizno posto nema Aim Assist-a (a i bilo bi glupo da ga i ima)…
Sve u svemu sto se mene tice nije za konzolu…
Jaaaoo, nije mnogo drugacije ni online - uvek je fazon po 1 player sa obe strane i sve ostalo botovi. Mozda se jos nisu prebacili, ipak je izasao zvanicno tek skoro.
Prisetio se starih dana i igraonica, heh. Prvo sam pola sata trazio gde mi je zum. Ali posle par headshotova doslo je na mesto.
Druge igre jos i ajde ali ovo nikakao nije za konzolu. Mada su portovi korektni sudeci po ocenama i bio je red da ih prebace na xbox i ps3. Pre bih ovo igrao nego MW ili BF. Mozda zato sto mi je poznato i vraca me u stare dane, eh.
hahahhahhaa…Prisecenje starih dana…Cod2 MP po 5-6 sati konstantnog igranja i smisljanja taktika,i za****ncije preko TS-a…
Lepa vremena…Ali opet ne mogu da zamislim da igram MP na konzoli jednostavno mi ne ide…
Ovo je definitivno za Pc bez obzira na ocene i sve ostalo…