Control Resonant - Story/Release Date Reveal Trailer | PS5 Games

Izbor pesme :heart_eyes::ok_hand:

4 Likes

Samo je pitanje momenta (verovatno za vikend) kad cu uraditi Pre-Order kako bi se od utorka krenulo :smiley:

Kakva god da je igra, ja za nju necu platiti punu cenu. Moja procena je bitnija od svih metacritica i digital foundry-a. Control, vodimo se 2027.na nekom big sale-u.

1 Like

Cekaj, kupujes kao nezdrav sve igre day one u preorderu od Gamesa, a sada si resio da preseces liniju kod Controla :blush:

Daca, covek pre svega jakih nacela i zdrave logike :joy:

2 Likes

Ako nekoga treba podrzati kupovinom, to je Remedy

Ja sam, iako dobio sve od njih od Quantum Breaka, pokupovao sve igre na svim platformama. Čak i na mobilnom

I ne ide mi u glavu dačo :smiley: znači kupiš raspalog Wolverinea na launch dayu, od kompanije koju boli kurac da li će prodati kopiju više ili dve, a nećeš Control Resonant. Nema logike.

2 Likes

Ćaci vole mainstream laku zabavu, kakve crne artistic zajebancije, metafore, mindfuck… :rofl:

2 Likes

Prvi Control sam odigrao i ostao potpuno ravnodusan. Sci-fi generalno nije moj fazon, a taj ceo nadrealni i paranormalni trip mi nije legao. Tako da Resonant moze slobodno da saceka svoj red.

kad neko kaze ds ne voli sci fi

Spongebob Squarepants Ngapa GIF by The SpongeBob Movie: Sponge On The Run

Brat ne govori engleski i onda ne razume nista o cemu se radi. Zato mu je lakse da maklja ove Oniskuše :joy:

3 Likes

Jao da, secam se stavljao je one neke nesrecne prevode na hrvatski, gospode boze :blush:

2 Likes

Kako mislia da radim kao odgovorni izvođac koji svakodnevno komunicira sa kinezima a da ne znam engleski

To su neki caci-standardi pretostavljam, ne vaze za nas ostale normalne :blush:

A reci nam samo gde si to radio pa da zaobilazmo u sirokom luku, ako nije probljem :joy:

2 Likes

Suviše sam ja ozbiljna glava little @padawan :smiling_face_with_sunglasses:

2 Likes

Pakao. Najebali smo znaci :joy:

Zato nam i padaju zgrade. Zato što imate vrhunsku komunikaciju.

@padawan srećom ne voliš fudbal, ali svakako izbegavaj Surčin i EXPO :joy:

3 Likes

Nisam ni mislio na expo, sacuvaj boze neko tamo da me slucajno vidi, ne bi me oprali ni dunav ni sava :joy:

Fudbal isto, ne idem na utakmice, pogotovu ove domacem na kojima samo diluju drogu :blush:

1 Like

Odgovorni izvodjac

:face_with_peeking_eye:

9 Likes