Izbor pesme ![]()
![]()
Samo je pitanje momenta (verovatno za vikend) kad cu uraditi Pre-Order kako bi se od utorka krenulo ![]()
Kakva god da je igra, ja za nju necu platiti punu cenu. Moja procena je bitnija od svih metacritica i digital foundry-a. Control, vodimo se 2027.na nekom big sale-u.
Cekaj, kupujes kao nezdrav sve igre day one u preorderu od Gamesa, a sada si resio da preseces liniju kod Controla ![]()
Daca, covek pre svega jakih nacela i zdrave logike ![]()
Ako nekoga treba podrzati kupovinom, to je Remedy
Ja sam, iako dobio sve od njih od Quantum Breaka, pokupovao sve igre na svim platformama. Čak i na mobilnom
I ne ide mi u glavu dačo
znači kupiš raspalog Wolverinea na launch dayu, od kompanije koju boli kurac da li će prodati kopiju više ili dve, a nećeš Control Resonant. Nema logike.
Ćaci vole mainstream laku zabavu, kakve crne artistic zajebancije, metafore, mindfuck… ![]()
Prvi Control sam odigrao i ostao potpuno ravnodusan. Sci-fi generalno nije moj fazon, a taj ceo nadrealni i paranormalni trip mi nije legao. Tako da Resonant moze slobodno da saceka svoj red.
kad neko kaze ds ne voli sci fi

Brat ne govori engleski i onda ne razume nista o cemu se radi. Zato mu je lakse da maklja ove Oniskuše ![]()
Jao da, secam se stavljao je one neke nesrecne prevode na hrvatski, gospode boze ![]()
Kako mislia da radim kao odgovorni izvođac koji svakodnevno komunicira sa kinezima a da ne znam engleski
To su neki caci-standardi pretostavljam, ne vaze za nas ostale normalne ![]()
A reci nam samo gde si to radio pa da zaobilazmo u sirokom luku, ako nije probljem ![]()
Suviše sam ja ozbiljna glava little @padawan ![]()
Pakao. Najebali smo znaci ![]()
Zato nam i padaju zgrade. Zato što imate vrhunsku komunikaciju.
@padawan srećom ne voliš fudbal, ali svakako izbegavaj Surčin i EXPO ![]()
Nisam ni mislio na expo, sacuvaj boze neko tamo da me slucajno vidi, ne bi me oprali ni dunav ni sava ![]()
Fudbal isto, ne idem na utakmice, pogotovu ove domacem na kojima samo diluju drogu ![]()