Control Resonant - Story/Release Date Reveal Trailer | PS5 Games

4 Likes

I ovo u septembru :cold_face:

Wow. Koji septembarski show :joy:

1 Like

Nažalost, ovo im je poslednja šansa da ne odu pod katanac i nadam se da će se igra dobro prodati.

Ma kakvi, oni imaju tonu projekata, plus tonu ljudi koji ih fundira nonstop. Sada su uzeli para od annapurna Interactive, pre toga od Epica, prave i film i seriju.

1 Like

Ja i Remedy igre imamo veoma cudan odnos. Te tako npr. Max Payne 1 i 2 su mi bili sasvim dobri, onda je posle duzeg vreme dosao Alan Wake koji sam odigrao ali mi je bio onako ok nista specijalno iskreno. Malo se to popravilo sa Nightmare ekspanzijom.

Zatim dolazi Quantum Break koji mi se dopao i top legao, bas mi je zao sto je izbrisan kao opcija dalje ekspanzije price.

Sto se tice Control-a, prvi put kad sam igrao presao sam ga na silu. Toliko mi nije odgovarao, nije legao u opste, a ne mogu da objasnim zasto. Da bih mu po izlasku svih DLC-ova dao ponovo sansu i to samo zbog spajanja price Alan Wake 1 i 2 kroz DLC. Tad se desio totalni zaokret, toliko mi je bio dobar da sam sve presao sa uzivanjem i uzeo platinu.

Onda izlazi Alan Wake 2 koji mi je stvarno odlican i sa uzivanjem sam ga presao.

CrossfireX nisam igrao posto je samo za konzole, FBC Firebreak mi nije ni malo privlacan.

Sto se tice Resonant-a kad pogledam ovaj gameplay sve je tu, mix Control-a i Alan-a ali mi se ne dopada prelazak sa shooter-a na melee nacin borbe. To je jedina stavka koje mi je klimava, koja me zadrzava da ne uradim pre-order.

1 Like

Meni ovaj Resonant, po svemu viđenom iz nekog razloga ima najmanje Remedy šmeka, kao da je neko drugi radio igru po Remedy licenci.

Voleo bih da grešim, pošto obožavam Remedy universe, ali sve viđeno do sada, mi govori kao da će za mene biti totalni flop. Ne kontam uopšte, jel igra uopšte ima narativne i misteriozne elemente ili je više combat orijentisana zabava.

1 Like

To je ujedno i problem, relativno mali tim sa nekoliko projekata istovremeno a nijedan da ih dovede u solidne finansijske vode.