Tužno je kako se izgubio smisao Call of duty igara, igru kupujem prvenstveno zbog kampanje, MW19 me ostavio bez teksta, MWII isto i ako mislim da je MW19 neprikosnoven po pitanju grafike, priče i multiplayer-a. Vidim po komentarima a i po yt da kampanja sluzi kako bi nadogradjivali puske u warzone i kako bi pronalazili one camo skinove za puske… Šteta, igru neću ni uzimati dok ne bude neka baš dobra cena, online i onako dobijamo free
Za ovo je ms dao 70 milijardi.
/vole/
kampanja u call of dutyu je bitna ko… nemam dobru analogiju, ali generalno nije bitna
Svi achievementi su uvek bili ispod 10% completition
Ja odigram ili jednu misiju ili nikako,cod se uzima zbog online
Analogija, relevantno kao Volta u Fifi.
Dobro, nazire se ipak dekadencija i “libo me tuki MS je tresnuo novac” post Kotick-apolakiptican vajb. Mozda sam pesimista, ali deluje bas bajato, neambiciozno. Ne znam vise ni koji je deo, ni po cemu je poseban, postaje generickiji i derivativniji iz godine u godinu.
Iz svega što sam vidio fanovi ne vole zadnjih par CoD-ova i postoji neka nostalgija prema starim CoD naslovima. Tako da vjerujem da ni ovaj nije ništa posebno ali:
Ovo je razlog što mi recenzije sve manje i manje nešto znače. Ne može me niko ubjediti da je ovaj CoD i Gollum da su igre približno istog kvaliteta.
I ovo nije problem IGN-a ili nekog drugog outlet-a specifično, nego cijeli taj sistem stavljanja brojke na igru je faličan.
Uopste ne znam zasto poredjujes te dve igre. Ja to gledam na nacin da 10 je masterpiece, cetvorka je blagi uzas. Call of Duty je dobio cetvorku i to je blagi uzas za Call of duty. Ali porediti cetvorku kod Golluma i kod COD-a je potpuno besmisleno. Svaka igra ima svoju ocenu, brojka jeste mozda ista ali ne znaci isto. barem meni. Ako cemo realno, Spider-Man 2 i Football Manager imaju devetke. Ko ce da poredi ove dve igre samo zato sto imaju iste brojeve. Brojke su po meni relevantne u poredjivanju igara iz istog serijala.
Ne poredim igre uopšte, poredim recenzije tj. ocjene odnosno nekonzistentnost istih. Zapravo čak ne poredim ni recenzije nego sam ih samo uzeo za primjer da pokažem mane cijelog tog sistema ocjenjivanja. Ja volim indie igre ali kad zalijepe 9/10 nekoj maloj indie igri koju pređeš za 3 sata a onda traže dlaku u jajetu nekoj blockbaster igri u koju je skrkano 200 miliona i na kojoj je radilo 1500 ljudi 5 godina i onda daju toj igri tipa 6/10 jer nije ispunila njihova prevelika očekivanja, to po meni je čista nepravda. Nemam primjer, uopšteno pričam.
Ako neko ne vidi onda ovu manu i misli da su te ocjene savršene power to them. Po meni, trebali bi svi da batale ocjene i samo pišu ali znam da se to neće desiti jer su ljudi lijeni da čitaju i hoće smo da vide broj.
Mada na kraju krajeva ovo je ocena samo za kampanju… I to od IGN-a… Multiplayer je ono za šta se uzima COD, kampanja je bonus.
IGN je Dead by Daylight dao devetku, mislim da dalje od toga nema
Umesto CoD-a Fifa, sve ostalo moze
Misliš EA FC
Završih kampanju konačno. Nije duga ali malo su uticale obaveze a malo me i nije toliko vuklo da igram. Prošli deo sam završio za 2 dana čini mi se.
Na početku me je malo razočarala a posle i nije bila toliko loša. Malo me je smarao nov sistem gde moraš da skupljaš armor i onda npr. kad te spucaju u toku borbe moraš da menjaš što na veteran težini zna baš da bude zeznuto jer treba vremena da se stavi armor. Takođe na nekim misijama izgleda da nema checkpoint jer učini mi se da sam odmakao dosta a onda poginem i igra me vrati na početak misije
Overall utisak: not great not terrible
Prva dva nova dela su mi bila bolja, mada mi se generalno više sviđa priča iz originalne trilogije nego ova
I da, Soap siroma ponovo gine, mada prvi put mi je bio šok za njega kao i za Ghost-a i Rouch-a, sad mi je bilo svejedno
Pravda za napaćene ljude iz actia
smallest violin in the world playing in background
Kako god multi će se igrati u svakom slučaju,obzirom na situaciju možda ubrzo bude na nekom popustu