Clair Obscur: Expedition 33 | Release Date Trailer | Developer_Direct 2025

Sa Dodgerom dobija ap i za dodge, e sad jeste bolji osecaj kad se izvede pari, plus break nema cenu, al dosta zavisi i od nakacenih dodataka.

1 Like

Jeste, ja sam radio Dodge na početku ali sam sada samo Parry. Veća satisfakcija i counter attack :pinched_fingers:t3:.

1 Like

Zavrsih act 1. Odlicna igra, bas odlicna, za divno cudo prica drzi paznju. Presao sam i ja samo na parry, odlicno je, mislio sam da ne moze da se navezba, ali moze. Kapiram da je jos lakse ljudima koji igraju sa sluskama. Extra igra

2 Likes

Kakva je ovo igretina, skoro me nije ovako nista odusevilo, zeznuo sam se malo, pa sam malo overleveld za act2, al zato sad samo gazim glavnu p4icu da izbalansiram. Sto se mene tice, posle BG3, najbolja igra koja je izasla u poslednjih pa da ne preteram al 5 godina.

5 Likes

Završio jutros, 60+ sati. Kapa dole za ovaj studio, igra i samo finale. Mogu samo da zamislim šta će sledeće da naprave sa mnogo većim budžetom.

Ima tu par nedostataka, ali ništa što je bug ili gameplay breaking, više sitnice, koje ni ujednom trenutku ne smetaju. Tipa, na nekim nivoima maaaalo bolje vizuelno vođenje igrača, jer se desi da odem u isti ogranak po deset puta a promašim mali otvor ili stepenice pa se zakucam. Na nekim nivoima je sasvim jasno gde se nalazim u bilo kom trenutku. Ništa strašno, ali nije neka velika mana.

Sve u svemu, topla preporuka.

4 Likes

5 Likes