Gde traziti misljenje o nekim kolima nego na mestu gde se maltene ubijaju za to koji je joypad na kojoj konzoli bolji…
Salu na stranu, vreme je da se Stilo zameni. Gledao sam dosta kola, i zapao mi za oko C5. Kola ne izgledaju lose, velika su sto mi se svidja, citao sam o ptencijalnim kvarovima, ali bi dobro dosla neka info iz prve eventualno druge ruke. Pa me zanima vase misljenje ako znate nekog ko ima c5 ili imate mozda vi, pa da mi kazete malo kakva su, dal se kvare, udobnost, potrosnja itd…
Odmah da vam kazem, odgovori tipa, dodaj jos malo i uzmi pasata ili sto ne uzmes XY, me ne zanimaju za sada.
Ja imam xsaru exclusive 2004 benzinca, moj drug ima c5 exclusive 2008 godiste. Ako se nisi vozio u citroenu odmah ces primetiti da je udobnost na najvecem mogucem nivou. Odgovorno tvrdim da je citroen najudobniji automobil. Generalno problem sa francuzima je elektronika. Ako ubodes dobar primerak koji nema problema sa elektronikom bices prezadovoljan.
ja sam imao c5 2006,ja sam sa njim bio prezadovoljan,bio je 2.0 dizel i potrošnja je da te ne laže neko prosek grad 8,e sad o udobnosti što se tiče citroena ili pežoa (isti đavo)ne treba pričati, za to su vrhunski,delovi ako servisiraš na vreme nisu skupi,najveća mana kod dizela je plivajući zamajac i FAP filter,zamena zamajca 1000e za fap nisam siguran msm oko 800e,e sad ja ne verujem ovim plačevima ništa tako da otvori širom oči!
Auto je zaista lep, i deluje sasvim ok. Ono o čemu treba da vodiš računa je sledeće:
-plivajući zamajac obično riknjava između 180k i 200k kilometara. delovi plus ruke su oko 1000-1200€
-dizne! u slučaju da jedna rikne, menjaju se (uglavnom) sve četiri. cena po komadu je 350€, ti napravi računicu.
-veliki servis je baš veeeeliki. nađi nekog jarana servisera i da ga 'ebem neće biti ispod 300€
-elektronika motora! gledaj da je Bosch, jer ima delova i majstora, a ako je Siemens - getafakarihir!!!
-elektronika 2! nadam se da nije Sagem, mada ume i on da bude dobar (kod mene je Sagem i za sada je sve ok), ali kada te poteraju ti sitni kvarovi koje pravi elektronika, dođe ti da oteraš sve u tri lepe.
O udobnosti ne treba trošiti reči, baš kao i o limariji. Tu nema greške. U gepek možeš staviti posadu minobacača i da ostane mesta. 2.0HDI vuče k’o blesav i imaš osećaj da bi se auto popeo i na masnu banderu, a opet potrošnja ne prelazi (kombinovano) 8 litara!
Registracija će ti skinuti kez sa lica kada budeš trebao da se oprostiš od 270€, baš kao i 16" gume koje moraš imati set za zimu i set za leto!
Nadam se da sam pomogao…
Pa dobro, ovo sto je on naveo je ako radis servis u ovlascenom servisu. A ko to od nas radi. Plus, uvek imas da kupis neke polovne delove, neke iz kopije itd.
Astru su uzeli zenini roditelji pre nekih pola godine. isto 2007. godiste. tjah, sta ja znam, nekako mi je ne znam ni da opisem, sterilan, a i ne razlikuje se puno od Stila. Hocu neka veca kola, mislim stilo /astra/ 308/ megane, meni to sve isto. Naravno novija kola bolja kola, sve to stoji. Cak sam razmisljao da uzmem mozda novu Skodu Rapid, kosta nekih 10.2 k eura nova iz salona. Rapid u Skodi mu dodje kao Bora u Wolkswagenu. u svakom slucaju hvala na iscrpnom postu, ubio si mi zelju za kupovinom kola
S obzirom na godiste, ne bi trebao da imas problema koje je naveo Nindja. Medjutim, sticem utisak da sada i automobile prave poput ostale tehnike, odredjeni rok trajanja i tako…Moj otac ima lagunu 1.9 tdi, 2002 god. bar tri puta godiste racunar izbaci neku gresku. Najcesce je tu problem oko turbine i ventila, dotok goriva itd. Da mu se postavi nova turbina je oko 1000 evra, a auto vredi 2300 evra?WTF
Sto se tice Opel astre H 2010, vozio sam se u njoj uopste po meni nije udobna, imam osecaj da sam u dacii. Ustedeli su maksimalno, ali su zato delovi jeftini. A da je ovaj C 5 lutka to se vidi Kada ga vidis za svako postovanje.
Moj djed ima c5 iz 2001 exkluziv oprema hidraulika i te stvari ali benzinca,troši oko 10litara ovog našeg benzina i do sada što se tiče motora nije imao nikakvih problema jedino je rađena elektronika na zadnjim vratima i mjenjan akumulator i auspuh i redovni servisi.Auto je kupljeno u njemačkoj od prvog vlasnika sa 30 000km pređenih i sada ima oko 100 000km na satu.Auto se odlično pokazalo što se tiče udobnosti ali je najveća mana parkiranje u rikverc malo je nepregledan ali senzori odlično rade posao.Auto za preporuku HPI 2.0 sa 103kw i ako ugradš plin onda je sasvim rentabilno
Eh, da, moj neprezaljeni Scenic. I dan-danas mislim da je to najbolji porodicni auto. Ali odbijalo me to sto su se mnogi zalili da je nepouzdan, i da se puno krade. A i relativno je skup polovan, o novom ni da ne pricam.
U svakom slucaju, to je otpalo. Onda smo bas sad pre koji mesec bili na korak od kupovine nove Fieste, ali je i to otpalo. Debelo razmisljamo da nam nije bolje da idemo iz ove zemlje dok jos mozemo (ako uopste jos mozemo). Ako cemo ici, bolje da sacuvamo koliko para imamo, nego da ih trosimo na kola koja nam, realno, i ne trebaju toliko cesto.
Shit got real, sto bi rekli. Imamo dete, imamo po 35 godina, donose se velike odluke, sad il’ nikad. A nijedna nije laka.
Gde biste isli? Mislim, gde imate mogucnost da odete? Kazem mogucnost jer kao turista mozes da odes gde hoces, ali radne papire ne mozes da dobijes nigde takoreci.
Plus sto je ovaj auto uvezen, racunaj da je presao bar 2 puta toliko… I mogu oni da kazu da je originalna kilometraza ali 98% placeva vraca kilometrazu… Sto se udobnosti tice slazem se da su francuzi ubedljivo najbolji, mada ih ja licno ne volim… Po meni samo nemac zna da napravi auto, VW najbolji ubedljivo, naravno… To je po mom ukusu, a o ukusima se ne raspravlja… Skode se u zadnjih 10-ak godina sasvim solidno namecu svojim proizvodima… Superb i jos par modela sasvim solidni auti… Sta znam, ***** li ga… Jedino sto znam da bih tesko kupio auto sa nasih placeva… Mnogo kradu i mnogo lazu… U vecini slucajeva kupujes macku u dzaku…
Ma uzmi Mercedes ili Audi dizele u oba slučaja za 10 000 evra može da kupiš arlaudžu kakvi bre Citroeni ,Škode ,WW kad imaju te pare Srbi kupuju jedno od ta dva i nemože da pogrešiš.
Posle može opet da ga prodaš za dobre pare na te dve marke cena ubedljivo najmanje pada.