Da i da placam 800-1000€ za zmigavac. Nije problem kupiti mercedesa. Problem je odrzavati ga
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Da i da placam 800-1000€ za zmigavac. Nije problem kupiti mercedesa. Problem je odrzavati ga
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Lep autic nema sta. Nego nesto sumnjam da je on mnogo jeftiniji za odrzavanje od mercedesa. Pa ja sam za svog golf IV platio veliki servis 300e. Sva novija kola su skupa za odrzavanje.
Onda Audi A4 1.9 ili 2.0 TDI za sve pare pa koje godište izađe mislim da nije toliko skup za održavanje ko Mečka,a sa tom kubikažom izbegavaš onu taksu za luksuz .
Od tih skupljih kola Audi je kod nas sada najpopularniji činimi se nisam upozno čoveka koji nebi hteo da kupi gore navedeni model a kod mene na poslu samo o kolima pričaju .
@Akiris
Večaras “kupujemo” kola, videćeš!!!
I Audi je premijum auto cena delova i za njega je skupa. Isto ti je BMW, Audi, Mercedes to su premijum automobili.
Sto kaze Akiris nije problem kupiti ih, problem je odrzvati ih!
Keva od mog ortaka imala C5 upala u malo vecu rupu i otkinula polu osovinu a takvih po BG-u ima koliko god hoces :D, za nase puteve su samo nemci :).
Ako mislite da su delovi za citroen jeftini varate se…
Realno za naše puteve je neki ternac ali nema se para za pajera ili tako nešto pa zato treba pažljivije voziti a cijene dijelova su u skladu sa vrijednosti vozila
Послато са GT-B5330