Damn, mislim da ima vec benchmark uraden na tom programu s tim Seagate diskom… Negdje sam to vidio, cak je i tvoj Hitachi bio na listi. Idem pokusati naci tu stranicu…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Damn, mislim da ima vec benchmark uraden na tom programu s tim Seagate diskom… Negdje sam to vidio, cak je i tvoj Hitachi bio na listi. Idem pokusati naci tu stranicu…
ima na netu ali uradi ga TI ne gledaj na netu sta ima ja to hocu da ti kazem… po performansama tvoj treba da osisa moj zbog brzine vrtenja ploce i kesa, ali kod konzola to ne igra neku bitnu ulogu jer su one na SATA1… (ajde rotacija i igra djene djene ali ne bas nesto mnogo)
Evo ga link, model iz 2010:
http://www.overclockersclub.com/reviews/seagate_momentus_500gb/6.htm
Tvoje strucno misljenje?
Nisam ga ni mislio spajati s PC-om, vec u Ps3, format, update pa multiman i da picim… Sad se dvoumim sta i kako. Hmmm
nije merodavan test jer od 2010 do danas promenjena je prvo fabrika (samsung ih kupio), promenjena ploca, promenjena elektronika, promenjen je nacin prikaza sectora (Advanced Format). Plus test je iz 2009e heheheh
u svakom slucaju ne moras da ga kacis na PC, ako u PS3 radi extra budi srecan sto nije do konzole…
Samo malo, moze biti do konzole? Sta bi onda moglo biti ako i promjenim disk a to mi se i dalje desava?
jao breee zar opet
hard je 99%, da je do konzole rekao sam ti vec sta bi se desilo, i sto puta bi zakucala do sada, pogotovo posle 3h igranja…
javi kad stigne hdd, odoh da spavam a sta bi bilo kad bi bilo zaboravi i opusti se
Jao sto si me isprepadao
Odoh i ja u besu prije nego sto se ‘slagiram’
@Vlado, dosao Seagate!!!
De mi molim te reci:
Hvala.
izvadis sadasnji napolje
ubacis novi pratis odmah sta ti napise ne treba recovery jer ce sam uci u njega jer nema sistem, dakle spremis rogero na flesku samo palis konzolu i select i start i to je sve
Ok, HVALA Javljam se s utiscima danas
@studiovpc da ne znas lijek za ovaj problem
Kad upalim gta V i hoce da apdejtujem na 1.04 ja naravno hocu, on nesto kao malo ceka please wait, konzola bipne 2 puta i restartuje se i tako svaki put, znas li u cemu je fol? Znam da ovdje ima turtorial za rucno stavljanje, al ovako mi lakse, a ovo je prvi pt da mi se desava ovako nesto, rekoh da probam neku drugu igru sad da apdejtujem, nema problema…
a sto ne uradis rucno, neki bug definitvno ima, multiman tu pravi problem
Bug kazes. Nista onda cu rucno kad budem imao vremena ako pre toga ne izadje novi multiman, samo mi kazi jel skidam rucno samo taj 1.04 ili moram svaki redom da skidam do 1.04?
svaki i redosledno ih instaliras, nije update kumulativan kao na xbox-u, sto je donekle i bedak…
Vazi
Hvala.
-Recenzija za “Seagate 7200.5 ‘hibridni’ disk”:
-Izvadim Ps3 HDD iz lezista, kad gle cuda, ‘Hitachi 1k500’ ( Vlado tebe gledam Sala, ovaj je otisao brutalno ). Zamjenim ga doticnim diskom… Nakon preko vise od 3h igranja i testiranja jedne od danasnjih najzahtjevnijih igara, GTA V, mogu reci sljedece:
-Imajte u vidu da se ova recenzija bazira na 3h testiranja, stoga tacnost navedenog moze a i ne mora biti 100% tacna. Uglavnom, nastaviti cu ga testirati par dana, pa cu stavljati nove komentare vezane za ovaj disk…
-Ako zelite jeftin, a brz HDD, definitivno uzmite ovaj. Moja preporuka
@Vlado, Svaka ti cast na podrsci :thumbup: Odoh sad prebacivati ostale igre hehehe
hmmm 1 k500 u lebac ti to prva serija onda svi imaju mane svi crkavaju to je cinjenica samo pitanje koji ce kada heheheh
bitno da si ti zadovoljan, sad kako ce biti na duze staze videcemo
elem jel si se odsekao kad si namestao misleci a sta ako je konzola?!?!?!
heheheheheh
Hvala ti, za sada zadovoljan
Malo je reci oduzeo haha Ma salim se, vec sam se mentalno pripremio za to, mada to nije bilo moguce, s obzirom na znakove u igri. Nadam se da ce biti sve OK
Kad pokrece GTA V ovako, kako ce tek ostale igre hehehe
Edit: vozim sportsko auto u GTA, i zabijem se u ogradu u tunelu, koja se tek ucitavala E TU sam se sokirao, ali hajde, valjda je to normalno kako svi pisu po recenzijama
Eh, ovako: igram citav dan GTA i apsolutno nikakvih problema, do maloprije… Isao sam na “quick save” ali jako brzinski, i nakon toga mi se Ps3 zamrznuo. Morao sam ga rucno izgasiti, i culo se 3 puta “beep” iz njega… Sada sam opet upalio Ps3, cak dva puta, ali svaki put kad idem na “Load”, Ps3 zamrzne…
Sta bi to moglo biti? Mozda pokvareni “Save”?
Edit: svaki put kad izgasim Ps3, nakon zamrzavanja, cuje se “beep” 3 puta??
Save corruptovan… Hoce ps3 ponekad to da uradi, izbrisi save pa vidi onda
Sent from my HTC One X using Tapatalk