Moras prvo igrati prvi, nema govora. Sto rece Studiovpc, jeste dugacka ali isto toliko drzi. Ja kad sam igrao prvi deo, na exitu sam radio nocne smene ili bio po celu noc na nastupima, dodjem kuci ne spavam vec pravac na Boxaru i przi. Spavao sam po 3-4 sata tih nekih nedelju dana, bio mrtav umoran, pijan, mamuran, ama svakakav ali me je igra drzala. Stvarno omiljena igra, i igra koja me je najvise odusevila, cak vise i od GOW. Jedva cekam da pocenem drugi da igram, ali necu dog ne predjem dlc-eve, razmisljam se cak opet i prvi da predjem.
Sramotna ocena na ignu i za castlevaniu i za thief, (6,5 za obe) bar sto se tice verzija za dzuboks ( xbox) , nego ga je moja keva nazvala tako i ja crko od smeha. Anyway, po svim video klipovima, vasim komentarima i od drugara nekih svima je ekstra igra, a i meni izgleda skroz ok. Da ne idem previse u off i da ne pricam o ocenjivanju , uglavnom definitvno vredi probati castlevaniu lords of shadow 1 i 2. Who cares for ign, moze i ispod 5 ocenu da ima , ako mi se svidja igracu je.
a meni LOS2 nikako da legne. Ne mogu da se pomirim sa tim modernim settingom pa to ti je. ajde ovo u zamku jos kako tako. o stealthu da ne pricam…
Ma ja nikada ne gledam filmove ili igram igrice po ocenama. Gde je to u zvezdama zacrtano da su ti likovi jedini na svetu objektivni.
Meni je prvi bio super deo, prica akcija sve. Siguran sam da ce i drugi biti vise nego dobar da se predje.
poredjenje 360 i PS3 verzije, vizuelno apsolutno nema razlike, mozda neke mizerne male, ali rame uz rame
Framerate test
Opet mi se igra ovo Sva sreca da je tu ‘New Game +’
hehehe
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Nije mi jasno sto toliko napljuvase ovaj seirjal,koliko se secam i prvi deo nije bio nesto ocenjen,a igra je bila fantasticna.Ako je ovaj deo u pola kao prvi ja cu je definitivno igrati.Kakvi su vasi utisci???
10/10
zarazna/zarazna
Juce sam zavrsio Castlevania LoS2 i na kraju kad se sve sumira ostaju samo pozitivni utisci i sigurno preporuka za one koje nisu pocili. Ovo su po meni dobre i lose strane igre:
Dobro:
- art dizajn i grafika je odlicna i posvecenja je velika pazanja detaljima, gothic arhitektura i zamak izgledaju nista manje od spektakularnog;
- combat, ovo je po meni najbolja stvar u igri, velikih broj kombinacija poteza, takticko odlucivanja kada upotrebiti void sword i povratiti health, odlican aerial combat. Ako uporedjujem ovo sa combat-ou u God of War igrama, meni je cak i bolji. U GoW combat je striktno napadacki orijentisan i znam da sam preso 3-jku i Ascension, a da ni jednom nisam koristio blok, a dodge je na desnom sticku sto znaci da moras da maknes prste sa glavnih dugmica da bi se izmakao. U LoS2 je to bolje odradjeno, dobro tempiran blok pruza odlicnu sansu za kontra napad, a dodge je na RT/R2 sto pruza mnogo lakse i brze vreme reakcije;
- dobra prica i osecaj da igras kao prince of darkness
- odlican level dizajn i nacin kako su uspeli da od toga naprave open world igru;
- free kamera;
Lose:
- losa tehnicka implementacija pomenutog art dizajna i grafike, ima previse jaggies na ivicama
- moderan setting, malo je to tesko “progutati” u ovoj vrsti igre…mada posle nekog vremena igranja to se zaboravi i manje primecuje;
- stealth u hack n slah igri, dovoljno receno
Proglasili su je za igru meseca u “Svetu Kompjutera” Stvarno je super ali svi joj zameraju taj moderni deo. Hodnici kao u Doom igri
Ne znam zasto im smeta moderni dio kad je usko povezan s pricom… Sta bi oni htjeli nakon 1000 godina Draculinog sna? Da su ljudi ostali na kamenu i prasini? Meni je kombinacija odlicna.
evo covek objasnio u jednoj recenici heheheh, 100 ljudi 100 cudi, jbg ne mozes svakome da ugodis nikada… takvi bolje i da ne igraju igre hehehe
Ma daleko od toga da se meni ne svidja. Samo mi je mnogo bolji deo sa starim okruzenjem. Nekako mi je iscupan iz svog prirodnog okruzenja
Meni uopste ne smeta moderni deo. Igram igru vec nekoliko dana i prezadovoljan sam. Necete verovati ali cak mi se i stealth deo svidja.
Ja zaglavio na delu kad treba da nadjem one tri sestre, treba da prizovem onog vuka i odem tamo u (realnost valjda?) vidim da se tamo moze otici skroz na pocetak, rekoh, ako ovo nije pravi put ko ce posle da se vraca i batalio. Prvo YT pa da nastavim
hehehe pa to je bilo prosto, btw ja vec 5 dana ne igram hehehhehehh ne stizem od obaveza… mozda cu veceras malo
Ja zaglavih kod dela gde mi se pridruzuje onaj Zobekov telohranitelj, pa kad treba da mi pridrzi switch za struju.Cim pocupam zice i oslobodim ga, vidim da imam put levo i desno, ali mi nikako ne dozvoljava da odem ni na jednu stranu.Jednostavno dodje do ivice, gde vidim da se silazi, i nece dalje.Restartovah i idalje ista stvar.
hmmm ako se dobro secam taj deo je vrlo prost, probaj da skocis, nekada su komande retardirane i nece da sidje lepo na dole, znam da sam ja kod jednog dela naprosto samo skocio na dole i on se kao uhvatio za ivicu onda…
jos si ti na pocetku znaci
e da imaj na umu da ako nekad nesto nece, onda ti gresis i ne vidis nesto skriveno da mora pre toga da se ili odradi ili aktivira
Iseci kablove za struju, ispred tebe su cim udjes u hodnik pre skretanja, desno ne mozes zbog struje dok ne poseces kablove.