Zavrsio sam od pre zapocete igre tako da ja veceras krecem sa ovom igrom
Po procitanim postovima ne verujem da cu se razocarati, e da nisam presao prvi deo malo sam ga igrao i odustaoā¦Ako mi se bude svideo ovaj deo i predjem ga odmah se bacam na prviā¦
neeeeeeeeeeeeee
igraj prvo prvi, ne mozes u rikverc nije to to
@Danijele, dao si minus igri! Haj ne lazi
hahaha
Sent From: āNeitherworld, Peaceful Pinesā
Heheheā¦Ne znam da je malo kraca igra bi se sigurno prvo bacio na prvi deo(nema se bas vremena :emoticon-0100-smile), a i posle brdo procitanih pozitivnih postova ne mogu da je ne zaigram :emoticon-0100-smile.
A videt cu malo si me sad bacio u razmisljanje, pocet cu je cisto da je probam i ako mi se svidi igra(sumnjam da nece) cu verovatno odigrati onda prvi deo.
@predatore, prvi dio pod obavezno! Em je dobar za pricu, em zbog svega drugog⦠I ne, nece ti dosaditi sigurno
nemoj da si slucajno zaigrao drugi deo prvo, zazalices, igra jeste dugacka ali te drzi isto tako, nema veze sto nemas vremena, igraj kad mozes, chapter po chapter, odlicno ces da se odmoris uz nju (sem delova gde mora malo mozak da se pali heheh)
Nista onda za sada od drugog dela, uspeli ste me nagovoriti da krenem prvo sa prvim delom :), i to odmah veceras krecem.
mora tako da te cela igra polako uvede u pricu da shvatis sve od nule kako je bilo⦠I da vidis kako je pre nekoliko godina bila extra grafika za igru⦠Ako bese imas PS3 igraj na njemu bolja je grafika nego na 360
Imam ga da ali mi nije piratizovanā¦a original CLOS nemamā¦posluzit ce i X360 verzija ;).
ima male FPS dropove ali nista strasno moze da se igra
Pa da li je mogice da sada PS3 ima bolju grafiku na multiplatformskim igrama, ianje fos drop-ova ?? Shame on you MS.
Ja dok ne predjem dark souls ne idem na drugu igru.
Poslato sa tastatrue koja pravi greske!
Nema veze MS sa tim, neki developeri preferiraju Sony samo tako
Kod ove vidno bolja grafika, fps drops ne postoje
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Izdrzi dok ne ubijes titana od kamena, odatle pa do kraja igra izuva, dotle djene-djene.
Najzesci boss u igrama, ala God of War style samo jos zesci⦠ice titan ne onaj od kamena, taj od kamena je posle, onaj sto te gadja stenamaā¦
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Uopste nisam video ice titan, sorry ali ipak za svaki slucaj eve ti jedan
ja skontao da ide do onog kamenog, on je valjda odmah sledeci, pa gde bre smorice se da doceka dotle heheh
cim predje prvog, momentalno ide WOWOWOOWOWWWWWWWWWWWWW yeah, i onda svaki sledeci razlicit, sve ludji i zesci
Ko je ovde sada lud, a ko zbunjen
ja sam u pocetku zbunjen a posle se maltene uvek ispostavi da sam lud, tako da eto objasnjenja
Ceka me ona dugo lepe zabave, posto je stone titan na 2-8 chapteru a igra zavrsava na 11-2 chapter-u.
EDIT: sada gledao na yt.