Call of Duty: Vanguard

1 Like

Naslov: potvrdjen!!

Tekst: nemamo jos potpunu potvrdu…

:joy:

Novinari…

Doduse jeste javna tajna. WW2, IW engine, i bice reveal u okviru Warzone-a.

1 Like

Više me zanima nova sezona warzone sa nadogradnjom za nove konzole .Taman da se rastereti i cold war od čitera1 Like

Jel ja da pisem j*bali ih crnci ili ce neko deugi?

2 Likes

Možda je istorijski kontekst oslobađanje neke kolonije u Africi od Britanaca ili Francuza pa je zato Afrikanac na naslovnoj

Odigrava se na Pacifiku, ako je verovati glasinama. Plus se na key-art u vide palme u pozadini, tako da je to jedna manja potvrada. Nije bitno ko je u key artu, crnac belac vanzemaljac ili kambodzansko prase… Battlefield 1 je bio primer za to. :wink:

image

2 Likes

WW2 meh

1 Like

Ali stvarno su smorili sa WW2, zasto ne izbace opet nesto na foru MW reboot, npr rat u Iraku ili Avganistanu ili borba sa Rusijom ili Kinom, meni je MW iz 2019 jedan od najboljih CoD naslova koje sam igrao i bas mi je bzvz sto se opet vracaju na WW2. Mislim razumem da ima ljudi koji to mnogo vole, ali postala je bas izlizana tema…

1 Like

Da, generalno mislim da vecina ne zeli WW2, zato veoma kuriozno da su opet krenuli u tom pravcu. Pogotovo zbog uspeha MW i Warzone-a. Pozitivna stvar je sto ce Vanguard navodno koristiti novi Moder Warfare engine, tako da ce imati look and feel te igre. Ne ocekujem nista od ove igre iskreno. Cak su i key art tako odradili da lici na DLC od WW2.

Inace, dogodine izazi nastavak Modern Warfare-a, na kome radi Infinity Ward, tako da ima svetla na kraju tunela. :slight_smile:

1 Like

Ovo na kraju tvoje recenice mi se svidja, jedini CoD koji sam lepo platio je MW, platio sam i BO3, ali MW mi je mnogo bolji jos Captain Price, vojnik nase mladosti :grin:

1 Like

3 Likes

1 Like
1 Like

Pretvara li se ovo CoD u Uncharted sa svim ovim skakanjem? :slight_smile:

Nije ovo loše, čim sam vidio opciju “mount rifle on wall” vratila mi se vjera u CoD. Nameće mi se pitanje koje me muči evo više od godinu dana:

Zašto je pobogu prošlogodišnji Black Ops koristio ultra zastarjeli engine, a imali su na raspolaganju novi MW engine? Evo Vanguard ispravlja grešku.

Mislim da postoje 2 glavna razloga.

Prvi je sto Trayach COD ima neki svoj “feel”, jos od black ops 1, i mnogi su uvek preferirali taj feeling u odnosu na onaj od IW ili SH Games.

Drugi, glavni razlog je sto nisu icekivali da ce warzone ovako eksplodirati, niti da ce ga godinama unapred podrzavati. Verovatno su planirali kao i sa Blackout om da svaki cod ima svoju verziju BR-a.

1 Like

Mozete skinuti Alpha test ko je na PS

1 Like