Evo do Vladanovog kratkog rivjua price nije mi se skidalo majke mi. Dojadilo mi vise da prelazim te karl of dudije, jos sam imao puno posla da odradim.
Da ne izlazi Fallout za 2 dana skinuo bih, ovako zalim slucaj piratski codu.
Evo do Vladanovog kratkog rivjua price nije mi se skidalo majke mi. Dojadilo mi vise da prelazim te karl of dudije, jos sam imao puno posla da odradim.
Da ne izlazi Fallout za 2 dana skinuo bih, ovako zalim slucaj piratski codu.
Pc ofkors.Duza kampanja nego inace i ok je u sustini ako samo o njoj pricamo.Prica je onako nzm ni sam,nista specijalno al ajde moze da prodje.U pocetku dosadno i nista se ne dogadja a kasnije se otkriju neke stvari i kraj bas nekako u cod fazonu.Ima dosta nekih bolesnih stvari.Uglavnom odigraj pa ces videti.Vecina stvari je u sustini cod aw sa nekim izmenama.Ovo je jedan od boljih cod-ova i sigurno cod sa najvise sadrzaja do sada.Uz ove kampanje,multiplayer i zombije sati i sati zabave su pred igracima.60$ vredi lagano.Doduse meni je mnogo za bilo koji igru sta dati pa cu sacekati da spadne cena iz uzeti je verovatno zbog mp-a
Ne znam druze, da je izasla i kampanja za ps3 vec bih je presao, ovako jedino da cekam neko zesce snizenje jer ne vjerujem da cu mp igrati cesto, a stvarno mi se ne daje novac za black ops, buduci da futuristicka prica nije moj fazon a i evo kupih pobjesnjelog maksa i fallout 4. Ne znam, vidjecemo.
SPOILER ALERT:
ali kako su onako na mufte ugurali WW II misiju u pricu, onako cisto evooooo vam najedite se kad ste toliko zapeli za WW II… Mada bilo bi stvarno do jaja da naprave novi u WWII fazonu ali nesto sa nekim SS divizijama i slicno, ali mnogo ozbiljnije nego sto je Wolfenstein radio npr
Kad tad ww2 ce nam doci opet,100% sam siguran.Samo je pitanja vremena.
Jao moram da vidim to, ne mogu da odolim sad kad sam procitao.
Ti je cekas za ps4 jel ?
Da…
Sacekaj da prodje neko vreme spasce cena sigurno il odigraj kampanju na pc-u
Ne moze moj pc to da izgura sacekacu pad cijene, vidjecemo.
Ja ću uzeti za xone čim uhvatim vremena da se posvetim multiplayer-u
Brate mili kad postoji ona dal kickstarter dal early access sta je da je, muricki gradjanski rat igra gde reloadujes ceo minut(realisticno) onda bi trebalo da naprave opet neku ww2 igru. Wolfenstein TNO je malo prekratio muke, al to em je sasavi Wolfenstein em je bila alternativna 1960-a.
WW2 teme imas kamara za izabrati i napraviti igru… Mali milion, ovo futuristicko ratovanje nije mi ono…
Cyber cores sam koristio iskljucivo CHAOS one druge jok, nemaju funkciju uopste nisu ni trebali da ubacuju…
Ovaj Kal of duti je SUPER moja preporuka!!
Najaci ste mi vi koji niste ni igrali vec lupate 1-2 ocene BRAVo argument isto ****** kao svake godine mozda , a jeste li je igrali MP , zobmije pa i kampanju?
Ok, šta je pozitivno u igri? Koju bi ti ocenu dao? Kakav je MP i kakav je Zombie mod? Nekakva elaboracija zašto misliš da ocene 1 i 2 nisu zaslužene u ovom slučaju? Nope? Ok.
Ako misliš da igra zaslužuje bolje i više ocene, onda makar kaži zašto, ako te ne mrzi.
Dao sam ocenu 5 iz inata eto jer su neki dali 1-2 a nisu igrali a kamoli ulozili neko vreme u samu igru , znaju da ako im das malo potpore a dobilu su je odavno na ovom forumu da mogu da prodju sa tim!
Kampanja smara 3 sata duga NIJE! Zadnjih godina niko pricu ne shvata ozbiljno ni ova nije nista posebno, ali imate opciju da igrate zajedno sa 4 ortaka pa eto prilike da se proba
Mp segment igre je tipican COD samo sto je zabavan ove godine bolji je nego AW i Ghost definitivno svi koji su igrali se vecinom slazu sa tim kao i ja.Nekima je samo Mp dovoljan razlog da sate i sate provedu uz ovu igru.
Zombi mod je dovoljan razlog meni da uzmem ovu igru jer je ogroman bukvalno igra za sebe atmosfera lokacija likovi su jedinstveni koliko stvari mozete uraditi je tesko napisati ludacki je zarazno i zabavno , i da ni malo nije lagan trust me!
Neka realna ocena je 3.5/5
Kal of duti najbolja igra 10/10 would play again.
Forum propao? Iz cega je proizasao taj zakljucak? Iz toga sto ste ti i pojedini maksimalno neaktivni, pa buduci da nema vas, nema ni foruma? Think again.
edit : eto, realna ti je ocjena 3.5/5 a dao si 5… tako i ljudi na realnu ocjenu 3 daju 1… po cemu se ti razlikujes od njih onda?
Was that so hard?
Nisam nešto pratio oko kampanje kad je u pitanju, nisam ni znao da ima coop za kampanju.
Što se tiče MP, šta je to toliko drugačije da je zabavnije od AW? Meni je on bio ok, ali ništa posebno, i dalje je BO1 moj najigraniji COD.
Interesantno je tvoje mišljenje po pitanju ove igre, hvala što si ga podelio sa nama.
Covek je u pravu i sve sto je rekao istina je.Bas juce sam hteo isto nesto na taj fazon da kazem al sam na kraju odustao da ne bude da nesto hejtujem bez razloga i pricam gluposti a i u sustini nije ni bitno previse.Tacno znam koji su clanovi dali ocene 1-2 i 100% sam siguran da igru nisu ni igrali ili su igrali sp kampanju 10-15 minuta i to je to.I onda su jedva cekali ovde da dodju da daju neku smesnu ocenu.I ne mislim nista lose i ne kritikujem nego samo lepo kazem.Neki ocigledno uzivaju u hejtovanju nekog serijala il igre bez ikakvog razloga i jedva cekaju da urade tako neku glupost jer im se moze i to im pricinjava zadovoljstvo.Al dobro moze im se imaju to pravo i niko im ne brani a i kao sto sam gore rekao nije ni bitno previse
Meni su ocene totalno nebitne, u suštini na forumu sam retko koju igru ocenio, ako želim da je ocenim, to uradim kroz komentar, sa objašnjenjem zašto mi se svidela ili zašto mi se nije svidela. IGN i ostale sajtove takođe ne pratim, jedino pratim PC Gamer, ali ne zbog Review sekcije, mada i tamo ponekad bacim oko, pre svega da vidim kakva je optimizacija. Mnogo se puta desilo da su svi negativno ocenili igru, a da sam ja u njoj uživao više nego u nekom GOTY GOTY GOTY nahajpovanom naslovu, koji je naravno nahajpovan samo na internetu od strane fanboyeva i plaćenih sajtova.