Call of Duty: Black Ops III

Ja bih samo neki komentar oko multiplayera? Vredi li ili ne?..Imam TITANFALL i CRYSIS_3 i vidi se da su u COD BO3 kopirali stil od ove dve igre…single player kampanja je tu samo radi reda to mora da shvatimo…za sada igra na PC ima dosta problema…sacekacu jos malo dok se stabilizuje ako je kupim samo zbog multilpayera i zombi moda …

Ne znam dal je ovo neko kacio ali odlican doctor who easter egg u codu

Pocetkom sl. godine izlazi prvi dlc za bo3 :slight_smile:

Black Ops 4 pretpostavljam…

[emoji14]

Nakon pročitane teme vidim da nas malo ima COD BO3 na konzoli xbox one što je čudno jer je forum “xbox republika”… Sad igram COD BO3 MP i nikako se ne mogu spojit sa prijateljom odnosno ući u njegov party…uvijek me izbaci i pise kao error i slicno nešto, a sam mogu igrat apsolutno normalno…e sad dali ima neko nekakvo rijesenje kako napravit party odnosno kako igrat skupa sa nekim( sve sa yt smo probali i nis nije radilo). Hvala

Proverite NAT type u connections setings. Pozeljno je da svima bude OPEN. Ukoliko je strict ili moderate, moracete da otvorite portove na ruteru. Najbolja opcija je podesiti DMZ.

PS. BO3 nije bas popularan kao Halo medju nama, ali ima par ljudi koji ga redovno igraju sa ovog foruma.

Inace prva mapa na slici, skyjacked je mapa iz BO2, ona brod mapa stao mi mozak kako se zove, uz nuketown sto je najpopularnija i najbolja bila.

Hvala!
Pisalo je strict pa sam otvorio portove:
TCP: 53, 80, 3074
UDP: 53, 88, 500, 3074, 3544, 4500
resetiro xbox i ruter i sad pise open!
http://portforward.com/networking/static-ip-xbox-one/
sad moram podesiti prijatelju i ako radi, nema sretnijeg od mene! :bla:

Hijacked :slight_smile:

Edit:
Evo i trailer-a

Zbog nuketown I hijacked bi kupio bo3

Kakav je onaj nightmare mode, valja li cemu? Je li to neka kao kampanja or what?

Kampanja je, plus to(nightmare mod) imas jos i zombi mod. Stvarno jedan veliki plus ima sadrzaja za igranje, uz obicnu kampanju i MP…sto se mene tice ne mogu reci da sam bacio 50$ - opravdano.
A nightmare mod je spika zomiji ali u cyber stilu, ima i “obicnih”, ima dosta mracnih lokacija kroz koje prolazis de rokas sa vizirom.

Inace poceo(pre dva dana) igrati i Black Ops “zaljubio” :emoticon-0111-blush sam se, za sada igram samo MP i igrao sam jedno sat vremena nightmare mod.
Sad mi je zao sto odmah nisam uzeo delux ediciju sa seasson pass-om, ali dobro…

Nije ovo najbolji cod do sada ali je definitivno cod sa ubedljivo najvise sadrzaja.Stvarno ima mnogo sati da se potrosi kome je ovo zanimljivo i uziva u ovoj igri :slight_smile:

Zato mi i nije zao niti jednog dolara za igru - radi sadrzaja u igri…
Najbolji COD definitivno(meni), sto se MP tice je COD: Modern Warfare **1 , **tacnije COD 4.

^
90% ljudi ce reci da im je mw1 najbolji cod jer je napravio evoluciju i skroz promenio citav serijal.Svaka naredna igra koja je izasla sadrzi elemente iz mw1 i veoma je slicna tako da uopste ne cudi toliko pominjanje te igre.A generalno gledano npr mw2 je dosta bolja i kvalitetnija igra i sve sto “ne valja” u mw1 promenjeno je i “popravljeno” u mw2.Meni je dosta delova mnogo dobro i ako moram da izdvojim neki onda bi to bili bo1 i mw2 a npr jedan od najlosijih delova mi je ghosts… nzm zasto al smorio sam se brzo i nije mi legla igra nekako

Slozio bi se…Takodjer bi dodao kao cod koji cu isto pamtiti cod 5: world at war, prva novina sa zombijima :slight_smile: , a i SP mi je jedan od najboljih u cod serijalu, posto obozavam povest - WW2, a i takodjer niti MP nije bio los…

EDIT:

Uf samo kada se setim koliko ne prespavanih noci sam izgubio na ovoj igri :slight_smile: , takodjer jedan ob boljih MP-a…

Ali definitivno jedan od boljih.

Slazem se,wow je odlican i bas mi fali novi cod u ww2 formi i jedva cekam da se pojavi a ne sumnjam da ce to biti u narednih par godine il mozda i ranije.
Ja sam bo1 najvise igrao na onim serverima gde je nuketown only.Znaci meni ne moze da dosadi ta mapa :smiley: a najvise sati po igri mi je ubedljivo odneo mw2.
I opet se slazem definitivno je jedan od boljih u serijalu bo3 :slight_smile:

Sledeci je ghosts 2, sudeci po kraju prvog dijela. Naredne godine je infinity ward na redu tako da se ocekuje nastavak.

Ako ne onda jos bolje, oni znaju da odrade dobro posao kad je tematika u pitanju.

Ja jedva cekam Ghosts 2

Tesko da ce ghosts, s obirom koliko je ocajan prvi deo bio.
Druga stvar rekli su da razmisljaju o remasteru proslih codova.
A treca je ta da je Infinity Ward nesposoban, pa sumnjam da je Activision lud opet da ih pusti da prave uzasni Ghosts ponovo…
Verovatno neki remaster, tipa Modern Warfare kolekcija…
Ili eventualno neki novi naziv, a ne ghosts 2, to bas tesko.