Call of Duty: Black Ops 7 - Official Teaser | Xbox Games Showcase 2025

1 Like

@yolixeya jel ovo prva CoD igra koja nudi co op kampanju? Ja ovde ne mogu da nadjem single plejer kampanju

Kampanja je toliko brainless bukvalno ne zna se ko pije ko placa , jednom si na 10mestu , a drugi put si na plazi , a zatim ratujes na nekom 6. Mestu prica je uvek plitka , al znas kad je sad ne mogu ni ispratiti. Uglavnom CoD je nekad imao pricu i karaktere za koje si se vezao , nikad nije to bilo na epskom nivou , ali ponovo za razliku od konkurencije mnogo bolje ,a sad su dostigli nivo BF-a , evo mape , evo neprijatelja pa se vi titrajte. Uglavnom nemas singleplayer jer bas bas nije zamisljena kao singleplayer kampanja i to se vidi jos u prvoj misiji . U prevodu igraj multiplayer , on i nije los.

1 Like

Nije valjda prva kampanja da je co-op ali moguće da je prva da može do 4 igrača. To je to, jedna kampanja ima, možeš i da igraš solo mada kažu ljudi da je više pravljena za tim. I ima neki endgame gdje postane kao neki extraction shooter gdje možeš beskonačno da igraš.

Iskreno ne sviđa mi se sve što sam čuo, pogotovo to što kažu da je online pa ne možeš uopšte pauzirati kampanju.

Kampanja je toliko loša i odvratna da vredi probati da se nasmeješ malo. Bože me sačuvaj i sakloni šta sam ja to odgledao u prvoj misiji. Ne želim ni da spominjem da single player kampanja ne može bez matchmakinga da se igra, pa i kada solo igraš. Nema save, moraš od početka do kraja svaku misiju. Haos.

1 Like

Nema sanse , solo sam probao i neprijatelji su poprilicno jaki i koliko god tupavi ima ih previse i bas se vidi kad dodjes do boss fight-a koji nije tezak al ima helta koliko hoces i jebote dal sam ja to rekao boss fight u CALL OF DUTY daj brate na sta dodjosmo. Isto tako nema pauze izmedju misija, znaci ako zuris zaboravi totalno jer igra se od pocetka misije do kraja , ako izadjes onda ides iznova misiju. Mislim da su pomesali zombie mod i kampanju , jer imam jak osecaj da igram stalno zombies mod

1 Like

Ovi žive u drugoj dimenziji izgleda :joy:

2 Likes

1 Like

pa zar to nije za pohvalit’ :grin:

@ontopicontopicontopicontopic

Mene uopšte ne vuče da grajndam kamuflaže ove godine. Prošle godine sam za dve nedelje uzeo dark matter, grajndovao sam i MW2(‘22) i prethodne, pa preskočio MW3 jer mi je bio more of the same. Uzeo sam 4 gold puške, prestižovao i mislim da ću igrati Bf6. Čekam da vidim još kakav će Warzone biti, to me malo drži.

1 Like