Call of Duty: Black Ops 7 - Official Teaser | Xbox Games Showcase 2025

Treba toggle u settings. Cosmetics ON/OFF . Ako je on vidiš nindza kornjače, ako je off vidiš običnog vojnika. :grin: Ništa više ne treba. To se govori beć godinama. Ali neće to da ubace, garant se lako odradi.

1 Like

Ja mislim da ne može ta opcija toggle. Vidio sam da ljudi to zagovaraju, iskreno mislim da nisu dobro razmislili o tome. Većina ljudi koja kupi skin, hoće da drugi ljudi vide. Kozmetike su vanity, više hvaljenje drugima “vidi kako sam ja cool”. Activision ne može prodavati skinove i onda ih učiniti nevidljivim. Ta opcija bi samo stvorila backlash u suprotnom smjeru.
Ja nisam u životu kupio skin, ali bi popizdio da sam kupio i htio onda da se pohvalim pred drugarom a on meni da kaže da ne vidi i i da he isključio tu opciju. :slight_smile:

2 Likes

Neće nikad da prekinu sa ubacivanjem tih skinova, battle pass-om itd. Skinovi im najviše para donose nakon što ljudi kupe igru, nema nikakve logike zašto bi se odrekli toga pogotovo kad ljudi kukaju i kupuju u isto vreme. Kakvo god smeće da izbace, naćiće se ko će da kupi.

1 Like

Beta 2.10

1 Like

Više nije problem dobiti code koliko naći vreme :sob:

2 Likes

Jel ima nek okod viška za playstation betu?

Kod je 0,46e

gde??

https://youtube.com/shorts/SUvAzet0HX0?si=fDt40nTa-inYLwwZ

Ajd opet da pitam, da nema neko kod za betu? :smiley:

1 Like

Plati pa klati brt. :smiley:

Ne treba ti kod koliko znam… Mu smo preuzeli igru na xboxu i igrali sinoć malo :thinking: Samo čekirao BO7 Beta da preuzme i taj neki pass i to je to. Oko 30ak gb.

Necu na xbox da igram nista :smiley:
A gamepass ima early beta access.

Samo PS i PC, ali me smara na PC jer ucitava shadere.

E pa jbg onda :joy:

1 Like

1 Like

Jos jedan CoD koji sa radoscu propustam :cry::smiley:

3 Likes

1 Like