Treba toggle u settings. Cosmetics ON/OFF . Ako je on vidiš nindza kornjače, ako je off vidiš običnog vojnika.
Ništa više ne treba. To se govori beć godinama. Ali neće to da ubace, garant se lako odradi.
Ja mislim da ne može ta opcija toggle. Vidio sam da ljudi to zagovaraju, iskreno mislim da nisu dobro razmislili o tome. Većina ljudi koja kupi skin, hoće da drugi ljudi vide. Kozmetike su vanity, više hvaljenje drugima “vidi kako sam ja cool”. Activision ne može prodavati skinove i onda ih učiniti nevidljivim. Ta opcija bi samo stvorila backlash u suprotnom smjeru.
Ja nisam u životu kupio skin, ali bi popizdio da sam kupio i htio onda da se pohvalim pred drugarom a on meni da kaže da ne vidi i i da he isključio tu opciju. ![]()
Neće nikad da prekinu sa ubacivanjem tih skinova, battle pass-om itd. Skinovi im najviše para donose nakon što ljudi kupe igru, nema nikakve logike zašto bi se odrekli toga pogotovo kad ljudi kukaju i kupuju u isto vreme. Kakvo god smeće da izbace, naćiće se ko će da kupi.
Više nije problem dobiti code koliko naći vreme ![]()
Jel ima nek okod viška za playstation betu?
Kod je 0,46e
gde??
Ajd opet da pitam, da nema neko kod za betu? ![]()
Plati pa klati brt. ![]()
Ne treba ti kod koliko znam… Mu smo preuzeli igru na xboxu i igrali sinoć malo
Samo čekirao BO7 Beta da preuzme i taj neki pass i to je to. Oko 30ak gb.
Necu na xbox da igram nista ![]()
A gamepass ima early beta access.
Samo PS i PC, ali me smara na PC jer ucitava shadere.
E pa jbg onda ![]()
Jos jedan CoD koji sa radoscu propustam ![]()
![]()